kato_pk Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Kurde włożyłem grafe odwrotnie do AGP, nie pytajcie jak to zrobiłem do tej pory nie moge wyjść z podziwu. W każdym razie zrobiłem to i już nie startuje może ktoś wie jak i czy można taką kartę jeszcze zreanimować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Kurde włożyłem grafe odwrotnie do AGP, nie pytajcie jak to zrobiłem do tej pory nie moge wyjść z podziwu. W każdym razie zrobiłem to i już nie startuje może ktoś wie jak i czy można taką kartę jeszcze zreanimować?:lol: :D 8O to teraz ty nie pytaj nas jak ją zreanimować :lol: kurde przy kompach powinien być alkomat żeby się takie numery nie zdarzały :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 qrde jak ty to sie nie da co ty ją wsadzałes młotkiem i przecinkaiem czy młote pneumatycznym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 juz wiem skad sie wzial twoj nick po prostu katujesz swojego kompa :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Kurde włożyłem grafe odwrotnie do AGP, nie pytajcie jak to zrobiłem Nie pytam o to; pytam o to jak podłączałeś monitor, że nie zauważyłeś, że coś jest nie tak Do COM'a go wsadziłeś, RS'a czy jak 8O 8O 8O Ogólnie ROTFL :D:D:D A co do reanimacji: może i można, trzeba by <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> opis wyprowadzeń sygnałów na slocie AGP, popatrzeć co oberwało prądem przy odwrotym włożeniu, i możeby się i okazało, że jakaś pier.doła się spaliła tylko, ale IMHO szanse marne, a już na pewno nieopłacalne w przypadku rivki, którą poniżej 80zł się kupuje chyba... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 hueheuh good 1 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Hehe no to gratuluje sprytu :P . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 To jest niemozliwe zeby wlozyc w druga strone! :D Impossible!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Ludzie zdolni sa... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogi Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 a moze w ten port od sledzia na FireWire...sam nie wiem, ale jestem pelen podziwu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozer2003 Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Możliwe...Jak ktoś wcześniej wybił dziurę w mobo :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 buhAHahahahahaahaha no nie mogee :D no jak mozna tak wcisnac grafe - mi sie tio wydaje niemozliwe to sie na osla nadaja :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhoboS Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Ja slyszalem o przypadku - tutaj ktos opisywal - ze komp chodzil kilka dni na odwrotnie wlozonej wtyczce zasilania, byla ona do zasilacza wbita mlotkiem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolim Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Nie no to chyba jest zart :!: Na oslej jat topic smiechu tam trzeba było pytać :D .Przciez już łatwiej było by ja w PCI włożyć (trochę przyciąć :twisted: ) niż w AGP odwrotnie ja się pytam jak monitor było podłączony :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 :) Nie mogę :) :) I obraz na monitorze był odwrotnie :?: ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 chbya ktos sobie poprostu jaja z nas robi ;) :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 wlozyc jest mozliwe tylko w gniazdo AGP uniwersalne,czyli w wiekszosci plyt z agp4x i na dosc waskiej plycie np.jakis GB na kt133 ,albo plyty pod Intela tylko po co to robic ?? pomylil sie ?? to chyba plyta musiala lezec na biurku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 wlozyc jest mozliwe tylko w gniazdo AGP uniwersalne,czyli w wiekszosci plyt z agp4x i na dosc waskiej plycie np.jakis GB na kt133 ,albo plyty pod Intela tylko po co to robic ?? pomylil sie ?? to chyplyta musiala lezec na biurkuba o to jest całkiem prawdopodobne :) bo nie ma sledziów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Włożyć karte odwrotnie !!!!! 8O 8O 8O O qrde po prostu nie mogę w to uwierzyć 8) 8) 8) Bez urazy ale moim zdaniem jest to najbardziej głupi sposób zniszczenia karty graficznej o jakim kiedy kolwiek słyszałem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Co wy panowie ,zdolny gostek poprostu jest . A nieprubowałeś przypadkiem wkładać procesora w PCI-może ci sie uda- sprubuj!!!!!!!!Albo nie jeszcze lepiej podłącz cdrom pod AGP -będą lepsze transfery!!! :lol: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeoo_TG Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 żadna strata tak riva , słyszałem lepsze numery Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 żadna strata tak riva , słyszałem lepsze numery np.? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeoo_TG Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 gościu zjarał GF4 Ti 4600 jak była to karta najlepsza i najdrosza jak nie pamiętam wiem że chciał zwalonom sprzedać za jakies 65 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 wy sie nie smiejcie bo ja w LANIE mam takiego lolka co plyte spalil wsadzajac DDR na odwrot :) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kato_pk Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Co wy panowie ,zdolny gostek poprostu jest . A nieprubowałeś przypadkiem wkładać procesora w PCI-może ci sie uda- sprubuj!!!!!!!!Albo nie jeszcze lepiej podłącz cdrom pod AGP -będą lepsze transfery!!! :lol: 8) No nie jestem pewny co do ewentualnej predkosci proca, wiesz PCI chodzi na predkosci 33 Mhz. Poza tym rzeczywiscie troszke nietrzeźwo myślałem, pozatym sie bardzo śpieszyłem. Bo testowałem nie swoją płytę główną, płyta co prawda nie leżała na biurku ale na płytce ebonitowej, na kompie. A była taka skubana mała (płyta główna), że w sam raz pasowało odwrotnie (sic!). Mimo wszystko wykazałem sie wyjątkowym idiotyzmem :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 To jest niemozliwe zeby wlozyc w druga strone! :D Impossible!!!To można określić tylko przy pomocy przysłowia: "Polak potrafi" ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoo Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 :D gratuluje jestes lepszy niz moj qmpel (zobaczyl maly bialy przycisk na plycie glownej "clear cmos" jak sadze :D i musial go wcisnac-przy wlaczonym kompie-zamordowal jakims cudem tylko dysk) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻYWIEC Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Kwestią wyjaśnienia do któregoś z kolei postu. Włożenie dowrotnie wtyczki do zasilacza nie spowoduje żadnych ( poza fizycznymi) zniszczeń w kompie. I nie ma się co dziwić, że komp działał poprawnie. Po prostu z punktu widzenia elektroniki w kompie nie ma to znaczenia, ponieważ prąd "płynący" do zasilacz jest prądem przemiennym (zmiennym). Poprawcie mnie jeżeli się mylę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 Kwestią wyjaśnienia do któregoś z kolei postu. Włożenie dowrotnie wtyczki do zasilacza nie spowoduje żadnych ( poza fizycznymi) zniszczeń w kompie. I nie ma się co dziwić, że komp działał poprawnie. Po prostu z punktu widzenia elektroniki w kompie nie ma to znaczenia, ponieważ prąd "płynący" do zasilacz jest prądem przemiennym (zmiennym). Poprawcie mnie jeżeli się mylę. Masz rację, przy prądzie przemiennym nie ma róznicy to jak wsadzisz kabel, tylko biorąc pod uwagę kształt wtyku trzeba byc geniuszem żeby coś takiego zrobić (albo mieć dobry młotek). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swistak1984 Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 ciekawe czy te rive potrafil by takze wsadzic do portu cnr??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...