millor Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Dajcie sugestie gdzie jązałorzyć Za darmo albo minimalna opłata jednorazowa 1. musi byc krutka nazwapo @ 2. szybka. 3. Niezbyt popularna w sieci (niekoniecznie) 4. plik conajmiej 4MB musi sie dać wysłać(niekoniecznie Tylko poważne oferty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 1. www.o2.pl >>> @o2.pl 2.Szybkie jest 3. ? 4. Mozna przesyłać pliki powyżej 4 MB 3 adresy do jednego konta + komunikator TLEN, konto ma 20 MB, powiadomienie na komórkę w Plusie, blokowanie poczty z wybranych adresów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spin Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 osobiscie polecam www.pf.pl poczta w domenie pf.pl (nazwa po @) konto ma pojemnosc 30 MB max pojedyncza wiadomosc 2,5 MB (napisales, ze 4 MB niekoniecznie :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Polecam Mail.Leg.pl. Pojedyncza paczka - 25 MB. Pojemnosc teoretyczna - 25 MB (praktycznie miesci ~80 MB!! -> sprawdzone, to nie zart). Adres: http://poczta.leg.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 www.wp.pl www.o2.pl polecam te dwie jeszcze ew chyba najbardziej niezawodne www.gazeta.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 www.pf.pl konto 30MB zalacznik 7MB preferowana przezemnie... z o2 mam straszne problemy (duze opuznieja z dostarczaniem otrzymywaniem wiadomosci :? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Dajcie sugestie gdzie jązałorzyć Za darmo albo minimalna opłata jednorazowa 1. musi byc krutka nazwapo @ 2. szybka. 3. Niezbyt popularna w sieci (niekoniecznie) 4. plik conajmiej 4MB musi sie dać wysłać(niekoniecznie Tylko poważne oferty A kolega to chyba robi na codzień w branży matrymonialnej? :lol: :lol: :lol: Tlen jest póki co całkiem OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 jak dla mnie o2 jest najlepsze, ale zlookam ta legnice jak mowicie, ze jest spox. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 z o2 mam straszne problemy (duze opuznieja z dostarczaniem otrzymywaniem wiadomosci :? ) nic dodac nic ujac ;) od dluzszego czasu uzywam wp.pl nie narzekam nie polecam tez onet.pl chyba najgorsze uslugi jakie testowalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 No to ja tez polece wp.pl... Dziala szybko i nie ma z nia problemow (przynajmniej ja nie mam :) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 a ja polecam komercyje www.home.pl ostatnio podnieśli za darmo z 50 Mb do 100Mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
©Brachol®™ Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 polecam konto.pl. "Idealna nazwa, dla idealnego konta e-mail, czyli nazwa@konto.pl i wszystko jasne!" (cytat ze stronki konto.pl :) ) oraz 30 mb wolnego miejsca. plik ktory wysylasz moze miec pojemnosc do 4 mb. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 to wp ma opoznienia! raz czekalem pare godzin i sie nie doczekalem (z wp na wp zeby bylo szybciej ;) ). sprawdzalem jak dziala o2. tlen na powiadamianie o mailach nie? w momencie klikniecia na przycisk wyslij pojawilo mi sie powiadomienie o mailu. i gdzie tu opoznienia? pf tez dobre. kiedys bylo e.pl ale chyba juz nie ma :/ nie ma jak komercyjne konto :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 to wp ma opoznienia! raz czekalem pare godzin i sie nie doczekalem (z wp na wp zeby bylo szybciej ;) ). sprawdzalem jak dziala o2. tlen na powiadamianie o mailach nie? w momencie klikniecia na przycisk wyslij pojawilo mi sie powiadomienie o mailu. i gdzie tu opoznienia? pf tez dobre. kiedys bylo e.pl ale chyba juz nie ma :/ nie ma jak komercyjne konto :D no przeciez bzdur nie pisze tylko to co sam zaobserwowalem... z wp maile dochodza albo na wp po kilku sekundach. z tlenem mialem wlasnie problemy, ze nieraz maile wyslane z rana dochodzily wieczorem. w sumie to mam skonfigurowanych kilka kont ale korzystam z wp, bo moim zdaniem jest oki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 wp jak dla mnie to kompletna kicha na poczatku (kilkanascie miesiecy temu) chodzilo dobrze ale ostatnio jest coraz gorzej - w ostatnim miesiacu kilkanasci razy wogole nie moglem sie polaczyc z serwerem, zalaczniki musialem sciagac przez www itp, nie mam takich problemow z tlenem gazeta chodzi niezle ale zdazaly sie problemy z zalacznikami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
©Brachol®™ Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 ja mam zalozona subskrypcje z pc world komputer na o2 i jakos trybi wszystko ladnie, wszystki emaile dochodza i nie ma zadnych opoznien. na to konto.pl tez nie nazekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naquim Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 Poprzeglądaj sobie ewentualnie: http://www.ufacom.ru/~infokvant/mm/freemail.html moze znajdziesz cos ciekawego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 hehe ja wole wydac i miec porzadna skrzynke ale z darmowych to polecam box43.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 jezeli masz telefon GSM z PLUS GSM to polecam www.plusnet.plza jednorazowa oplata(6zl10gr) masz calkiem przyzwoite konto z powiadomieniem SMS'em, jest sprawdzone i szybkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Myślę, że przez te półtora roku millor jednak założył sobie skrzynkę ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 17 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2004 wp.pl - dla mnie niezawodna i zawsze mam z niej maksymalny transfer :D odradzam za to interie najwieksza kaszana, transfery liczone w bajtach na sekunde Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 wp.pl - dla mnie niezawodna i zawsze mam z niej maksymalny transfer :D odradzam za to interie najwieksza kaszana, transfery liczone w bajtach na sekunde Mam skrzynke na interii i nie narzekam, lyka duze paczki i transfery są spoko, napewno 100% lepsza niż dziadowski onet z któego nie moge nawet outlockiem poczty sciągać :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Tylko o2. No i spełnia wszystkie twoje zalecenia. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomek21 Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Interia.pl / poczta.fm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...