marco Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Od kilku dni w celu podwyższenia bezpieczeństwa korzystania z forum wszystkie operacje logowania są domyślnie wykonywane w szyfrowanym połączeniu (dla zapewnienia maksymalnej wydajności szyfrowane są tylko wysyłane dane, tj. login i hasło, a nie sama strona zawierająca formularz). Czy ktoś napotkał się z jakimiś problemami z tym związanymi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Loguję się 2-3 razy dziennie i żadnych problemów nie zanotowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Ja się być przelogować bodaj pierwszy raz od przesiadki na nowy silnik, żeby sprawdzić, czy się coś nie pochrzani. Nie straszcie ludzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość potfur Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Dotychczas nie napotkałem się.U mnie wszystko OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Od dzisiaj zaczęło mnie wylogowywać po każdym opuszczeniu strony, mimo że zaznaczam 'zapamiętaj mnie'. Jeszcze wczoraj wszystko było ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Mam to samo co Oskaliber. Odinstalowałem Operę 10.51, wyczyściłem tempa, zainstalowałem ponownie i dalej to samo. Z innych przeglądarek nie korzystam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 A mnie na jednym kompie wylogowuje co chwile od wczoraj, a na innym nie ma problemów. Ta sama przegladarka, FF 3.6.3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zalogowałem się wczoraj. Padł mi net. Odpaliłem dzisiaj przeglądarkę i nadal jestem zalogowany. Mam FF. Może musicie zmienić przeglądarkę? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 To może nie wina przeglądarki, a jakichś specyficznych ustawień? Jestem w domu permanentnie zalogowany na 2 maszynach (opera, opera + fox), w pracy działam głównie spod foxa, ale nigdy nie miałem problemów z zalogowaniem i trzymaniem sesji, nie licząc akcji z przechodzeniem forum -> portal -> forum. Tylko wtedy mnie wylogowuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Dla osób które były wylogowane przez błędne działanie portalu: zmieniłem domenę ciastek zapisywanych przez Forum Dyskusyjne na forum.purepc.pl tak by błędnie działający Portal nie powodował ich nadpisywania które prowadziło do wylogowania z forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Dla osób które były wylogowane przez błędne działanie portalu: zmieniłem domenę ciastek zapisywanych przez Forum Dyskusyjne na forum.purepc.pl tak by błędnie działający Portal nie powodował ich nadpisywania które prowadziło do wylogowania z forum. Już nie wylogowuje mnie z forum. Dzięki, marco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Na forum jestem cały czas zalogowany ale nie mogę za chiny zalogować się na główną, cały czas zaznacza mi nick na czerwono. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Na forum jestem cały czas zalogowany ale nie mogę za chiny zalogować się na główną, cały czas zaznacza mi nick na czerwono. Jaki to ma związek z: 1) Tematem tego forum (przypominam "O forum" a nie "O portalu") 2) Szyfrowanym logowaniem na forum ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 Informuje, że pojawił się nowy klucz, teraz już 2048 bitowy. nie powinno być żadnych problemów dla większości korzystających, chyba, że logujemy się wykorzystując jakieś egzotyczne, stare platformy mobilne typu symbian bądź windows mobile. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...