Stanko Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 (edytowane) Cóż, jeśli emarket nie dostanie w tym tygodniu zapowiadanej dostawy procków, to też nie pozostanie mi nic innego, jak tylko przepłacić za 2500k w pobliskim mi esc. Chociaż tak nie lubie tego sklepu... No ale 3 tygodnie bez kompa stacjonarnego i czekania za prockiem wystarczająco nadwyrężyło moją cierpliwość. Edytowane 1 Lutego 2011 przez Stanko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aImLeSS Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 a do tego wogóle ciekawe czy wogóle to są prawdziwe procki :P Nie :P To jest podróba zrobiona w garażu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanko Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 Nie :P To jest podróba zrobiona w garażu :P To trzeba jeszcze do gościa zagadać, czy nie "produkuje" przy okazij płyt pozbawionych intelowego buga ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr_Misiek Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 Poszperałem trochę w necie i znalazłem te firmę z tymi tanimi prockami :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 OMG! :lol2: W necie idzie znaleźć sporo informacji. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 (edytowane) Dzisiaj tyle :) EDIT: I tak zostaje do codziennej pracy. Edytowane 2 Lutego 2011 przez jacekcz 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Jesli ktos szuka plyty do tu widze, ze sa: Płyty główne > Płyty główne Intel socket 1155 : ProLine.pl Najlepszy Internetowy Sklep Komputerowy Wrocław Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Wybaczcie, że zaczynam Wam truć jak baba w ciąży, ... ale czy ktoś z Was zetknął się z regulacją minimum dwóch wentylatorów (nie licząc tego na procesorze) z poziomu BIOS( czy jak kto woli EFI) w płytach na P67, poza modelami ASROCK ? (myślę nad zakupem Extreme4, ale fajnie byłoby mieć alternatywę). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Stanowisko asusa Proactively responding to the Intel-identified Sandy Bridge chipset design error Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 (edytowane) Producenci wycofują notebooki z nowymi procesorami Intela i szykują się do przyjmowania zwrotów. Nowe modele opóźnione Edytowane 2 Lutego 2011 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Idzie dzies jeszcze kupic Asrocka Extreme4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Stanowisko asusa Proactively responding to the Intel-identified Sandy Bridge chipset design error Dzwoniłem po te numery do Asusa i tewlefonicznie nie da sie nic zalatwic. Przekierowuje ns strone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Captain_Hook Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 No to wszystkie I5 "ogrodnik" sprzedał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aImLeSS Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 No to wszystkie I5 "ogrodnik" sprzedał :) Właśnie nie sprzedał, tylko aukcja usunięta :P Ciekawe dlaczego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monio Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 No nareszcie ruszy zestaw Biostar TP67XE swiezo rozpakowany a-data 2x4gb Gaming 2000 v2 na i7 2600K i dysku SSD Crucial CTFDDAC128MAG-1G1 Zobacze na co stac ta plyte. Troche ciasna jak dla mnie ale wszystkie takie chyba sa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 (edytowane) Dzwoniłem po te numery do Asusa i tewlefonicznie nie da sie nic zalatwic. Przekierowuje ns strone. Zwykle przy supporcie asus odsyła do sprzedawcy, więc chyba trzeba będzie do sklepu zadzwonić. W moim powiedzieli, że czekają na odpowiedź asusa co dalej, jak wcześniej do nich dzwoniłem. edit: zadzwoniłem przed chwilą i albo oddaje się płytę i zwracają ci $$$, albo wymieniasz sztuka za sztukę, jak będą poprawione płyty. Edytowane 2 Lutego 2011 przez makak_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Dzisiaj tyle :) Yyyy chodzilo o pamieci czy proca? :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Captain_Hook Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Właśnie nie sprzedał, tylko aukcja usunięta :P Ciekawe dlaczego :D Jesteś pewien? ;-) Mój odnośnik + Mój odnośnik2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aImLeSS Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 (edytowane) Ale to w mniejszej ilości :P Bo miał aukcję za 799 zł i 25 sztuk :P Ciekawe w ogóle skąd ma w takiej cenie :| Edytowane 2 Lutego 2011 przez aImLeSS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Tak jak napisalem. Rownie dobrze moga dostac zwykla wersje i5-2500. BA! Nie zdziwilbym sie gdyby sprzedawca w ogole nie wiedzial czym sie roznia oba procesory. 700 za 2500K? To nawet taniej niz za 2500. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
błękitny MŚCICIEL Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 2600k Nowa dostawa na działce. Jaką podstawkę do tego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 ja bym sie trzymal z daleka od tych prockow... ludzie ktorzy w tym siedza od lat nie sa ich w stanie zalatwic po takiej cenie, a oni je sprzedaja, jeszcze na tym zarabiajac za 699... jasssne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 (edytowane) Yyyy chodzilo o pamieci czy proca? :-P Ano miał być do tego komentarz, że zostawiam tak 24/7 ale go zabrakło. Późno było :) Edytowane 2 Lutego 2011 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guderian Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Zwykle przy supporcie asus odsyła do sprzedawcy, więc chyba trzeba będzie do sklepu zadzwonić. W moim powiedzieli, że czekają na odpowiedź asusa co dalej, jak wcześniej do nich dzwoniłem. edit: zadzwoniłem przed chwilą i albo oddaje się płytę i zwracają ci $$$, albo wymieniasz sztuka za sztukę, jak będą poprawione płyty. to asus umozliwia takie zalatwienie sprawy ze oddaje kaske albo plyte czy sklep ?? jesli asus to byloby idealnie, a jesli tak to ciekawe jak msi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 (edytowane) Ano miał być do tego komentarz, że zostawiam tak 24/7 ale go zabrakło. Późno było :) Ahaaaaa.... To moze tez sobie zostawie cos takiego? Ot tak puscilem...;) Edytowane 2 Lutego 2011 przez KUBA TM 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 (edytowane) to asus umozliwia takie zalatwienie sprawy ze oddaje kaske albo plyte czy sklep ?? jesli asus to byloby idealnie, a jesli tak to ciekawe jak msi However, we’re also offering you the option of returning any possibly affected motherboard for a swap or sales return. All warranties for affected motherboards will be reset to give you enough time to carry out any exchanges. Sincerely, ASUS Tak samo robi gigabyte Edytowane 2 Lutego 2011 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guderian Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 oki dostalem wlasnie wiadomosc ze sklepu z ktorego bralem mobo intela, i dostane kase od reki wiec wszystko w porzasiu a z msi to poczekam jeszcze raczej do czasu wymian na poprawione modele Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Ja nie wymieniam bo jade na SATA 3 Jak ubije mobo to wtedy oddam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klami85 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 ja bym sie trzymal z daleka od tych prockow... ludzie ktorzy w tym siedza od lat nie sa ich w stanie zalatwic po takiej cenie, a oni je sprzedaja, jeszcze na tym zarabiajac za 699... jasssne Ja parę lat temu kupiłem na allegro kilka sztuk E8400 i E8500 OEM w cenach (dokładnie nie pamiętam ile zapłaciłem), ale napewno jakieś 100-150zł mniej niż w najtańszym sklepie na ceneo w tamtym czasie. Gość ściągał sprzęt w niewielkich ilościach z zagranicy bo często jeździł. Wystawiał faktury i gwarancje, choć nie wiem jak z ich realizacją bo nie miałem okazji sprawdzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Intel Core i5-2500K od ekonatura - Forum PCLab.pl w skrocie - wlamanie na konto allegro + zmiana numeru konta bankowego na swoj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...