Endurance Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 Zwracam się do was z kolejną prośbą. Chodzi o gryzonia, bo mój aktualny nieco szwankuje i chcę go zastąpić. (A4Tech EVO X6-90D GLaser) Preferuję przewodowe myszki (bezprzewodowe często mnie zawodziły). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hejger Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 Do czego ta mysz? Do grania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endurance Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 (edytowane) Do czego ta mysz? Do grania? W zasadzie to do wszystkiego :P Do grania też, ale nie mam na myśli "jak najszybszej reakcji w CS'ie". Ma być szybka, sprawna i solidna. Nie potrzebuję tysiąca różnych przycisków - wystarczy mi LPM, PPM i scroll. Ew. czasami używam też dodatkowego scrolla w mojej x6. Edytowane 17 Lipca 2010 przez Endurance Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hejger Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 Lodziktech G3 / Intellimouse Explorer 3.0. Zwykłe myszki w klasycznym kształcie (ja nie lubię dziwadeł ;P), ale porządnie wykonane i działające :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endurance Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 Lodziktech G3 / Intellimouse Explorer 3.0. Zwykłe myszki w klasycznym kształcie (ja nie lubię dziwadeł ;P), ale porządnie wykonane i działające :) Chodzi mi o jakieś nowsze i solidniejsze myszki, ale dzięki za propozycję ;) Nie lubię małych i bardzo lekkich myszek tak poza tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArreatPL Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 A4 Tech 747? Albo któraś z serii Oscar :) Ta 747 (taki pająk "natłoczony" i tak z kształtu to razer diamonback) - naprawdę w porządku myszka, tylko zamiast 3600 DPI na recenzjach w serwisach wacha się od 2800 do 3200 :) Ale wątpie aby to przeszkadzało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Oskara z A4Tech'a albo dozbieraj parę złotych na "klasyka" - HIT MYSZ DLA GRACZY LOGITECH MX518 1800dpi +GRATIS (1118491143) - Aukcje internetowe Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glymbol Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 (edytowane) do usunięcia Edytowane 18 Lipca 2010 przez Glymbol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endurance Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 A4Tech 747 z wyglądu może fajna, ale nie wygląda na solidną. Co do Logitecha MX518 - czy 1800 dpi to nie czasem za mało? Myszki z tego co wiem to teraz mają po 2000 - 2500 dpi.. Nie wiem, nie znam się za bardzo :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Przy 2000 dpi kursor lata jak szalony ;) Teraz gram na 1200 i wystarcza, Dużo dpi =/= lepiej. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 Przy 2000 dpi kursor lata jak szalony ;) Teraz gram na 1200 i wystarcza, Dużo dpi =/= lepiej. To w jakie Ty gry grasz że nie ma w nich możliwości regulacji czułości ? :blink: Mi kursor/celownik w grach przy modelu 1600 dpi lata z tą samą prędkością co na myszy 400 dpi :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2010 a odnośnie a4tech 747 - mam i polecam. Jest solidnie wykonana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endurance Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 No więc mam 2 typy: A4Tech 747 i A4Tech Laser XL-750MK X7. Którą z nich wybrać? Ewentualnie podajcie jakieś inne modele myszek, bo zamierzam jutro jakąś kupić. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2010 Jak do 100zl to moge polecic sidewinder x5 od M$. Tylko cos na allegro widze ze M$ nowe modele powprowadzal (chyba). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 Bez dziwadeł nie ma gier!! Jak już taiś wybredny to A4TECH Laser mini XL-750MK X7. Zarąbistą jest Saitek Mysz Cyborg V1 Mouse i tą by wybrał. Ale "palenie albo zdrowie, wybór należy do ciebie" :wink: Miałem kiedyś mysz Saitek Gaming Mouse - to był dosłownie bubel. Sprzedawana jako 1600 dpi na prawdę miała 800 dpi z "dynamiczną interpolacją" / akceleracją dającą złudzenie 1600 dpi . Dodatkowo naciśniecie jednego klawisza blokowało czasem inny , albo klawisze boczne nie miały ciągłego sygnału (nie można było "przytrzymać"). ... no bubel po prostu ... a cena nie była niska. Tak więc jeśli ten nowy Saitek też ma takie fanaberie to nie jest zdatny do użytku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glymbol Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 (edytowane) Z X7 nie bierz laserowych. Jeżeli się nie mylę, Microsoft X5 ma ten sam sensor (ADNS-6010), na twoim miejscu omijałbym. Edytowane 21 Lipca 2010 przez Glymbol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...