Gregu Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ja do rus hvy ładuję albo osłonę albo stabilizator jako 3 moduł. Na is4 póki się nie odkuję to mam went plus doładowanie, plus siatka. Bo poprzedni zestaw modułów wylądował na is7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 No ja chyba wroce do tygryska i pobawie sie w Tiger2 i E-75... Jakos tak nabralem ochoty po kilku gierkach... Widze ze E-75 dalej potrafi nabroic... E-75 jest miodne mam od wczoraj, co prawda tylko dwie bitwy ale IMO lepsze od IS-4. Po zakupie KONIECZNIE należy zamontować radio, działo z KT (druga 10,5) i drugi silnik. Inaczej E-75 będzie najwolniejszym pojazdem w grze i w dodatku bezbronnym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 No spoko... narazie tygryska 2 musze wystrzelac ;] Wiec jeszcze troszke zabawy mam... Nie ma zadnych promo na doladowania... albo jakis bonus codow?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 E-75 (i reszta niemców + parę amerykańskich też) ma jedną fajną rzecz, której mogą pozazdrościć sowieckie wehikuły. Przeciwbieżne gąsienice - przydatne to jak diabli i już nieraz mi uratowało skórę. Jeździłem IS-em, to przy zawracaniu parę razy oberwałem, bo musiałem wyjechać zza osłony, żeby zawrócić. Niemcem nie ma na to szans - stoisz i się obracasz... a nieogarnięty przeciwnik nawet nie wie, że ustawiłeś się do niego przodem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Przeca Ruskiem też można się w miejscu obrócić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Tak? Którym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbq Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 @up :D ############ 4 bitwy IS'em - 4 przegrane - 750 + 850 + 820 + 950 expa nienawidze randomowych kretynizmów. odechciewa się po pół godzinie gry :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 (edytowane) Ja za przegraną M41 zbieram niecałe 100expa ;P Co narzekasz? :D Czy tylko ja mam mega spadek FPS na Crabowym modzie? Już nawet nie tyle drop fps co zacinki nano-sekundowe. Wiecie na pewno co mam na myśli ;-) Wywalę te grafiki map, może to to. Właśnie przywaliłem ze 100m T34-85 w tył/bok M41...."podobało się? mam więcej" a obrażeń 0.... :mur: Edytowane 10 Kwietnia 2012 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 4 bitwy IS'em - 4 przegrane - 750 + 850 + 820 + 950 expa nienawidze randomowych kretynizmów. odechciewa się po pół godzinie gry :/ Chrzest bojowy: DefeatBattle: Karelia 10 kwietnia 2012 19:45:03Vehicle: IS-3Experience received: 183Credits received: 5 048 DefeatBattle: Live Oaks 10 kwietnia 2012 19:34:01Vehicle: IS-3Experience received: 281Credits received: 16 002 DefeatBattle: Cliff 10 kwietnia 2012 19:08:00Vehicle: IS-3Experience received: 132Credits received: 9 201ISem miałem lepszy start. Droga do bl-9 to będzie droga przez mękę <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbq Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ja za przegraną M41 zbieram niecałe 100expa ;P Co narzekasz? :D Czy tylko ja mam mega spadek FPS na Crabowym modzie? Już nawet nie tyle drop fps co zacinki nano-sekundowe. Wiecie na pewno co mam na myśli ;-) Wywalę te grafiki map, może to to. nie no chodzi tu tylko i wyłącznie o porównanie mojego dmg w bitwie, bo za dmg jest exp.. a dmg całego mojego teamu :( @m4r nieźle :D "nerwice u siebie - wyczuwam." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Nie rozumiem tego - jedziemy we dwóch (ogarniających w miarę), rozwalamy na spółkę kolesia i zabieramy się za drugiego, po czym wypada na nas 3/4 przeciwnego teamu. A od naszych zero pomocy. W pierwszej bitwie IS-3 miałem akcję - wpadamy z 4502a do miasta na live oaks, łoimy KW-5, po czym wypada na nas zerg w postaci 2 ferdynandów z trollgunami supportowanych przez T28. Zgarnąłem dwa strzały od ferdków jak się chowałem, po czym dobił mnie jakiś pryszcz, bo zostało 17hp. Druga salwa zdjęła VK. W momencie zobaczenia na mapce Ferdków od razu poprosiłem o pomoc. I co? T34 stał za jakimś domem niedaleko bazy, skąd ostrzeliwał bezsensownie jakieś coś (po czym rozniosła go artyleria), a medy czekały obok aż nas rozwalą, zamiast strzelać w zadki ferdynandów. Dobrze, że mam do bani ping w tej chwili, to sobie zrobię chwilę przerwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 (edytowane) m4r a jak losowania na is3? :D bo w sumie mi brakuje tylko kredek do kupna?! :) Edytowane 10 Kwietnia 2012 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Co za....Malinówka...cały team w bazie. MM zrobił mi prezent i byłem na czele stawki. Po przeciwnej stronie Tiger, KW-1S i niżej, więc bez strachu specjalnego. Lece na górkę, ale po swojemu, jak już zabiłem zwisającego z góry jakiegoś TD ruszyłem dalej, za mną PZIII czy jak to się zwie. Wyglądało z początku na coś dobrego, myślę sobie mały szybki (w porównaniu do nas, dużych HT) to mi wyjedzie, wyszuka i się schowa. A ten gnój mi na silniku siedzi cały czas...dobra walić go myślę. Lecim(y) tak dalej w "arty las". Jedna, druga, pomiędzy pare shootów w Tigera i resztę kampujących w bazie. No ale sam nie pozostałem bez dziury w wieży. Warto wspomnieć że to arty party było, u nas 4 u nich 3. Załatwiłem 2 a trzecia, mimo że na widoku, została do końca przy życiu. Mnie wykończyli w końcu. A KV który po 2 minutach (sic!) dojechał prawie do mojego cmentarza, stał i walił z 400m w Tigera, mając na wprost siebie wroga który spokojnie zza krzaka go kosił. Mimo mojego ctrl+klik co sekundę i krzyków na chat, ten "ogarnięty" gracz wolał się tą małą lufą w snajpera bawić. Zabawa zakończyła się alt+f4. nawet nie mam nerwa patrzeć czy jakimś cudem wygrali to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Powinny być specjalne odznaczenia: - "medal Zadupnikova" - dla nooba siedzącego za tobą - "odznaczenie Strażnika miejskiego" - za blokowanie jak się chowasz - "medal Pinky'ego" - za totalny brak mózgu. Odznaczenia powinien przydzielać admin po zerknięciu w log bitwy, a następnie poprzeć banem. a jak losowania na is3? :D bo w sumie mi brakuje tylko kredek do kupna?! :) Jak każdy 8 tier. Dopiero zacząłem, więc zgodnie z dewizą matchmakera jeszcze jestem w topie. Niedługo pewnie trafię na IX i X tiery, ale pewnie nie dzisiaj - ping mi się popsuł jak latałem na T34 i nie chcę bezczynnie stać i udawać że gram, więc odpuściłem. Może później. Aha, dla tych, którzy cisną twardo do IS-4 mała rada "zarobkowa". Mam taki (imo fajny) system: - wybierasz dwa czołgi - expiony i zarobkowy (dla mnie obecnie IS-3 i T34) {pętla start} - latasz jednym czołgiem - do momentu aż cię zdejmą - po czym wsiadasz w drugi - latasz drugim... {pętla end} Bez stresu zrobiłem IS-3 w ten sposób. W międzyczasie jeszcze pograliśmy z kumplem na M103 i ósmych tierach przez kawałek soboty. I tak mi się wydaje, że tym sposobem zrobię IS-4 praktycznie w tym samym momencie kasę i exp... o ile zdążę. Kto nie ma czołgu premium, będzie musiał pewnie jeszcze z bańkę kredek dojeździć, ale to zawsze mniej, a i monotonia się tak nie rzuca na musk. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 No to przecież wszyscy gramy przynajmniej 2 czołgami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 (edytowane) Nie wiem ile dzisiaj przegrzewam bitew GWPantherą ale będzie ich chyba już 10. A ja chciałem tylko zgarnąć exp x2. ehhhhhhh Po dzisiejszym dniu 20k w plecy. Na pociski poszło lekko 100k. No wygrana po jakichś 15 walkach. BTW. Z nudów sprawdzałem w jednej walce i okazał się z grajac arty można się samemu zniszczyć :P Zeby był ośmiesznie była to bitwa ktorą nasza drużyna wygrała. Edytowane 10 Kwietnia 2012 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bemol911 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Jeszcze "tylko" 90k expa do IS-4 mam nadzieje że się wyrobie ;d Do zarabiania najczęściej używam kupionego kiedyś w promocji PzB2, na czysto wychodzi 15-25k :D do tego jeszcze mam KW, Shermana, VK 3001P, VK 3600H i JPz4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Jak każdy 8 tier. Dopiero zacząłem, więc zgodnie z dewizą matchmakera jeszcze jestem w topieTa funkcjonalność nie działa od bardzo dawna, masz farta po prostu ;) @ruskie czołgi - zwracam honor, faktycznie nie obracają się idealnie w miejscu. Nie zwróciłem nigdy na to uwagi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 (edytowane) dziś same pustaki grają..... mam dziś dość kiedyś lubiłem być na pierwszym miejscu w stawce, teraz wiem że jak tak będzie to przegrywam, bo same debile ze mną graja :lol: zresztą co się dziwić, kogoś reakcja jak zniszczyłem lecącego t-50 - 'wow!' :lol: Edytowane 10 Kwietnia 2012 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Może i tak, ale fakt faktem - dopiero w szóstej bitwie miałem jednego IS-4. Victory!Battle: Komarin 10 kwietnia 2012 21:49:37Vehicle: T34Experience received: 1 203Credits received: 87 403Jak by to powiedzieć... komarin, z artylerią pokroju su-5(u nich)/grille(u nas), ja broniłem bazy i spotowałem... Trup w naszej bazie słał się gęsto, a po odebraniu mi HE całych 50 hp najzwyczajniej w świecie odpuścili :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Te lemingi skończyły bitwę ...remisem. Zresztą co się dziwić. Oba teamy kampiły w bazach, na górce był tylko ten TD którego skosiłem. Nikogo nawet po drodze... :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 pół dnia grania IS-3 (jeszcze bez BL-9) i jestem jakieś 150k w plecy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Po przesiadce z IS jest ciężko na IS-3. Nawet wymaxowany rzadko potrafi dostarczyć radości z gry. Dobijam do IS-4 i sprzedaje to padło na żyletki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Mi tam trójką się dobrze grało, dużo lepiej niż IS-4 póki co. Aczkolwiek tego drugiego jeszcze nie mam wymaksowanego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 IS-4 można oceniać dopiero po odblokowaniu S-70. World of Tanks - test kart graficznych i procesorów •• world-of-tanks.eu :: World of Tanks - test kart graficznych i procesorów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 lol, poprawka, zazwyczaj jestem 100k do przodu dzisiaj 160k do tyłu. Ehhhhh Chyba pora to odinstalować na jakiś czas. szkoda moich nerwów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 (edytowane) Święta, łikend i pełno gimbusów gra. Dlatego tylu debili- Hvy kampią w bazie, lighty pilnują mostów itd... Edytowane 10 Kwietnia 2012 przez pix3l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ja póki co na IS 3 mam najlepsze wyniki. 356 bitew za mną, z czego około 100 z działem od IS, bez gąsek i silnika, ale zrobiłem upgrade wszystkiego po tym jak nie mogłem gw panthery objechać dookoła skałki :/ Kwestia upodobań oczywiście, ale chyba IS 3 to najlepszy tier 8, KT też grało się całkiem całkiem, ale trochę wolny imo, IS 3 to już można się bawić w partyzanta (37km/h), tylko trochę wolno przeładowuje i czasem mało celny, ale nie można mieć wszystkiego ;) Co do losowań, to albo mam farta, albo po prostu MM jest dobry dla IS 3, jestem przeważnie na górze tabeli, od czasu do czasu 2-3 9 tierowe, rzadko kiedy 10 tier sie trafi. Dla porównania T32 przed patchem to miał przesr..ne, non stop 10 tier, po 4 9 tiery, max 3/10 bitew na górze tabeli. pzd ...i jak z tymi promo kodami ??? dajcie cynk na coś, potrzeba miejsca w garażu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 T32 dalej ma przesrane i dalej dostaje bitwy z tier 9-10. Albo ja mialem pecha. Zresztą, ten czołg jest tragiczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Is-3 zły? Na nim mam chyba najlepsze wyniki ilość bitew ok. 340 win ratio sporo ponad połowę, Co do celności to chyba 83% :blink: maksymalny exp bez dubli i premek ponad 2200. I napawdę szkoda mi go było sprzedawać aby uzyskać kasę na is4. A najlepsze jest to że bl-9 zalożyłem na samym końcu, po wszystkich tych gąskach i silnikach. Przedewszystkim się boję że czwórką nie będze się grało tak przyjemnie jak trójeczką :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...