dumpmuzgu Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2012 Za komarynem płakać nie będę bo ta mapa była źle zbalansowana. Poza tym często zdarzały się epic DD gdy cały team jechał capować i wygrana z 500 exp. Swap niby trochę lepsze aczkolwiek ostatnio też mi się na nich ciężko grało. Boli mnie to, że rzadko gram na mapce polarnej. Jest imo doskonała! ja lubilem komaryn, mimo przewagi startowej jednej ze stron. ale takim map znajdzie sie jeszcze pare. wiec niech i je usuną. przyklad mapa kopalnie. mimo przerobki nadal daje przewage.myslalby kto ze airfield jest taka superb. wiecej map wywalaja z randoma niz produkują. na cholere 2 pory dnia na himelsdorfie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2012 Dzisiaj jakis spoko dzien ;] Zwycięstwo! Bitwa: Ensk 9 czerwca 2012 22:40:02 Czołg: PzKpfw VIB Tiger II Doświadczenia: 1 071 Kredytów: 29 961 Osiągnięcia w walce: Rozpruwacz, Medal Bioltera, Snajper, Specjalista Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2012 (edytowane) przed chwila grając elite t29, nie moglem przebić kv1, uderzając w boki w gąski ..... nie wiem co ta firma robi z tą grą ale jest coraz gorzej :mur: We mnie dzisiaj (KV-1) nawalało 5 czołgów z różnych miejsc(byłem okrążony) Tier 4-5/ Mając niecałe 200, może 300hp 3 rozwaliłem. jeden zejchałem do kilkunastu %hp. Rykoszet za rykoszetem było od KV-1. Niestety reszta drużyny dała d***. Po jaką cholerę wolverinem mnie dają na 8 tier to nie wiem. Byle jaki rusek niszczy mnie jednym strzałem Edytowane 10 Czerwca 2012 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Alez Ci ludzie to debile... Wszyskie ciezkie czolgi poszly prawa strona... Przy arty zostalem ja i JagIV Obalilismy E-75 i Panthere II W tym czasie pieprzone lemmingi zostaly przetrzebione. Pozniej troszke zabawy ze srednimi czolgami Stan 3 naszych ja, M-18 i is-3 uszkodzony... u nich nowki TK i IS IS-3 zgarneli jednym strzalem... Zaczela sie wymiana ognia... IS i TK wala we mnie... Ja w TK bo nie widze IS.... TK pada... zostaje mi 300HP... M-18 leci okupowac baze... a IS wychodzi na widok... Skupia sie oczywiscie na mnie mimo iz ma okupanta na celowniku... Przy 45HP postanawia mnie staranowac... i zabiera cale 28HP ... no ale niestety moje dzialo juz jest przeladowane ;] LOL poprostu Zwycięstwo! Bitwa: Prochorowka 10 czerwca 2012 08:56:43 Czołg: PzKpfw VIB Tiger II Doświadczenia: 1 804 (x2 za pierwsze zwycięstwo każdego dnia) Kredytów: 28 667 Osiągnięcia w walce: Medal Billotte’a, Stalowa ściana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 chyba nikt nie wspomnial ze w 7.4 usuneli Komaryn i Swamp. szkoda. nie moge pojac takiego zabiegu. Idiotyzm... Czy oni naprawdę nie mogą pomyśleć, i dodać np. takiej opcji jak określenie 3 map, na których dany gracz nie chce grać? Ktoś ustawiłby Komarin i Swamp, a np. ja Malinovkę i El-Haluf... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Idiotyzm... Czy oni naprawdę nie mogą pomyśleć, i dodać np. takiej opcji jak określenie 3 map, na których dany gracz nie chce grać? Ktoś ustawiłby Komarin i Swamp, a np. ja Malinovkę i El-Haluf... Powinny być mapy na których nie chce się grać określonym czołgiem, np. usunąłbym Himmelsdorf dla arty i zwiadowców, ale w innym przypadku nie mam nic przeciwko tej mapie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Lekko sie wypstrykalem z kasy i musze grac Pzkpfw III/IV - losowania mnie zabijaja Tygrys II, T-32, IS-3, KW-5 Ale sie narobie..... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 To nie masz jakiegoś czołgu premium do zarabiania ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Nein!!! Ja w ta gierke pogrywam od czasu do czasu jak cos mnie najdzie... A jakie proponujecie?? Zwycięstwo! Bitwa: Murowanka 10 czerwca 2012 13:13:46 Czołg: PzKpfw III/IV Doświadczenia: 629 Kredytów: 19 751 Osiągnięcia w walce: Odznaka mistrzowska: II klasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 A mnie grzeje, na której gram mapie. Są lepsze i gorsze, ale żeby zaraz usuwać? Na prowincji bardzo fajnie mi się np gra tetrarchem, bo pozwala w pojedynkę robić noobom z [gluteus maximus] jesień średniowiecza i notorycznie jak na nią trafiam, mam 4-10 fragów. Swoją drogą... Od samego rana próbuję zbić gwiazdki w ferdynandzie. Wtopiłem już w niego ze 200k na naprawy i ammo, a gwiazdki nadal są. Przeciętna bitwa wygląda tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Nein!!! Ja w ta gierke pogrywam od czasu do czasu jak cos mnie najdzie... A jakie proponujecie?? Zwycięstwo! Bitwa: Murowanka 10 czerwca 2012 13:13:46 Czołg: PzKpfw III/IV Doświadczenia: 629 Kredytów: 19 751 Osiągnięcia w walce: Odznaka mistrzowska: II klasy T34 mimo, że to już nie ten sam czołg co kiedyś nadal jest dobry do łojenia kasy. m4r, ferdka przeważnie na górze losuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Za komarynem płakać nie będę bo ta mapa była źle zbalansowana. Poza tym często zdarzały się epic DD gdy cały team jechał capować i wygrana z 500 exp. Swap niby trochę lepsze aczkolwiek ostatnio też mi się na nich ciężko grało. Boli mnie to, że rzadko gram na mapce polarnej. Jest imo doskonała! Swamp byl fajny do farmienia idiotow :) Ale wywalenie Komaryna to zdecydowanie pozytywna wiadomosc - tyle 15 minutowek co tam nigdzie nie mialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 T34 mimo, że to już nie ten sam czołg co kiedyś nadal jest dobry do łojenia kasy. Cena tez ladna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 m4r, ferdka przeważnie na górze losuje ? Różnie, Panie szanowny, różniście. Już byłem na dole listy, chociaż myślałem, że to niemożliwe. Najczęściej się jest gdzieś w górnej części połowy listy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Nein!!! Ja w ta gierke pogrywam od czasu do czasu jak cos mnie najdzie... A jakie proponujecie?? Zwycięstwo! Bitwa: Murowanka 10 czerwca 2012 13:13:46 Czołg: PzKpfw III/IV Doświadczenia: 629 Kredytów: 19 751 Osiągnięcia w walce: Odznaka mistrzowska: II klasy KV-5 kody na allegro na ten sprzęt są za 100zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Cena tez ladna ;] WoT jest tak pomyślany, żeby bez konta premium albo czołgu premium nie dało się dalej grać, bariera jest na VIII/IX tierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 WoT jest tak pomyślany, żeby bez konta premium albo czołgu premium nie dało się dalej grać, bariera jest na VIII/IX tierze. Co ty , gram bez premium i utrzymuję E75, Ferdi, Patnerę II. I jeszcze na nowe czołgi zarabiam. IMO Najlepsze czołgi do zarabiania KV-1/KV-2, M10 Woverine, zwłaszcza teraz, BDR G1B, PzIV. T34 też dobrze zarabia ale mi się nim tak sobie gra. Generalnie moim ulubieńcem jest M10. Wczoraj 2xTop Gun. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 T34 mimo, że to już nie ten sam czołg co kiedyś nadal jest dobry do łojenia kasy. Do kupienia za rzeczywistą kasę? Never, ten czołg to g... w porównaniu z Kv5 lub Lowe. Za wolny, papierowy, bardzo wolny aiming, 3 sekundy wolniejsze przeładowanie niż na Lowe, nie odbija praktycznie nic, gdybym miał wydać rzeczywiste pieniądze to nie na T34. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Skoro taką recenzję wystawiłeś T34 to masz małe pojęcie jak się gra w ta grę. Taptap - SGS2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Ja tam T34 zarabiam bardzo dobrze i gra się bardzo przyjemnie :D Poza tym odkąd skończyłem grindy do wysokich tierów i gram tylko tym co sprawia mi przyjemność zarabiam bardzo przyzwoicie bez prem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 (edytowane) Skoro taką recenzję wystawiłeś T34 to masz małe pojęcie jak się gra w ta grę. Taptap - SGS2 No cóż, to jest moje zdanie , a że nie jestem pro jak Ty , trudno przeżyje.Po prostu pamietam ten czołg sprzed zmian i wtedy był to mój ulubiony czołg, teraz bez porównania, dlatego odradzam wydawanie kasy na niego, są lepsze. Edytowane 10 Czerwca 2012 przez ShaoLee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Prawda jest taka, że za cenę 12,5k golda można mieć lepiej zarabiający czołg Lowe lub tańszy KV-5. Swoją droga teraz ma wejść IS-6 więc może coś się pozmieniać. Btw czasem można dostać w sklepie WOT Type 59 (chyba 3 tygodnie temu był) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 T34 to byla premka za free tak naprawde + mozliwosc zarobienia na nim przez devsow w pozniejszym czasie. Jakbys sam tworzyl ta gre to watpie abys dawal sporej liczbie osob czolg premium o podobnych/lepszych parametrach niz platne. Ale i tak ten czolg nie jest zly. Od starej wersji (sprzed premki) szybciej przeladowywal i celowal czy tez mial wiecej hp, ale mimo to nadal jest dobrym czolgiem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Last siemka :D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Prawda jest taka, że za cenę 12,5k golda można mieć lepiej zarabiający czołg Lowe lub tańszy KV-5. Swoją droga teraz ma wejść IS-6 więc może coś się pozmieniać. Btw czasem można dostać w sklepie WOT Type 59 (chyba 3 tygodnie temu był) Tylko, że lowe nie ma takiej penetracji i wyżym tierom już nic nie zrobisz. Kv-5 to taki "tank", jak ktoś lubi robić za mięso armatnie i jeźdżącą ścianę to faktycznie zarobki ok, ale dla mnie zero satysfakcji z gry. Stanie taka krowa na środku i mówi - "walcie we mnie ja nie muszę nic robić". T34 trzeba umieć grać, wychylasz się samą wierzą i siejesz, wtedy jesteś nietykalny, bo przebić pancerz na górze to powodzenia. Poza tym 100% wyszkolenie załogi i odpowiednie dodatki to klucz do sukcesu. Wiadomo, że czołg premium nie może być tak samo silny jak inny czołg tego samego tieru, ale mimo nerfów jakie dostał jest i tak dobry, 70k-100k zarabia. Is-6 się bawiłem i przy tym działku co ma to powodzenia mu życzę na VIII tierze. Pograłem kilkanaście bitew na test serwerze i na pewno bym go nie kupił. Tak samo jak ten TD niemiecki co ma wejść z 7.4. Chcesz zarabiać to musisz zadawać obrażenia, dlatego dalej polecam T34 tylko tak jak piszę, nie jest to czołg dla każdego - trzeba się trochę postarać i pomyśleć. :) Może i bez takiego czołgu da się też utrzymywać czołgi wyższych tierów, ale grając ostro, kupując do każdego czołgu nowe dodatki, wyposażenie itp. to na prawdę warto mieć coś, czym się bardzo szybko zarabia masę kasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Last siemka :D wszystko teraz mozna pod ten paragraf podciagnac. niech sie uczą polskiego lol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Prawda jest taka, że za cenę 12,5k golda można mieć lepiej zarabiający czołg Lowe lub tańszy KV-5. Swoją droga teraz ma wejść IS-6 więc może coś się pozmieniać. Btw czasem można dostać w sklepie WOT Type 59 (chyba 3 tygodnie temu był) Dokładnie, ten czołg ma swoje zalety ale po prostu nie jest wart takiej kasy. I można kupić, taniej, lepiej zarabiające czołgi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 No dzisiaj jakis spoko dzionek mam Zwycięstwo! Bitwa: Linia Zygfryda 10 czerwca 2012 21:51:50 Czołg: PzKpfw VIB Tiger II Doświadczenia: 1 419 Kredytów: 43 132 Osiągnięcia w walce: Odznaka mistrzowska: As pancerny, Snajper, Specjalista Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 ^^ też mam spoko dzień, jako że w NA dają x2 kr.w T29, to cały czas nim gram to może na 20 walk mam 3 przegrane :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 Parametry działa 122m D-30 w IS-6 to jakaś kpina, tym nie będzie szło w nic trafić z większej odległości, zrobili czołg który ma walczyć do 100m. IS-6 - 122m D-30 ac: 0,46@100m at: 3,4s ap/ad: 175/390 T34 - 120mm T53A1 ac: 0,35@100m at: 3,4s ap/ad: 248/400 Lowe - 10,5 cm KwK 46 L/70 ac: 0,33@100m at: 2,9s ap/ad: 234/320 KV-5 - 107 mm ZIS-6M ac: 0,43@100m at: 2,9s ap/ad: 167/300 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...