ath Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 Do tego nie wlicza się premii za DD zdaje się. To by dużo tłumaczyło, bo 3/4 xp wbijałem właśnie na podwójnym xp. ;> 3002db, pierwsza walka, zabity t29, druga typ59, ale jak już MM mnie wrzuci z IX to pozamiatane, chociaż is-8 od przodu kąsałem do póki mnie nie urwał. ;> Brakuje lepszego działa, w sumie taka dziwna hybryda, nie będę się zbytnio przyzwyczajał, bo tylko gwiazdki będą zdejmowane i posłuży do odblokowania pantery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 Działa wam XVM? Mnie w niedzielę zaczęło coś szwankować, działał nie działał trochę działał. Teraz nie działa zupełnie, nie wyświetla statystyk tylko % na wygraną. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangerine1974 Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 (edytowane) serwer padł xvm nie działa już działa Edytowane 4 Września 2012 przez tangerine1974 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 Hmm... u mnie wczorajsza instalacja pewnej gry z dużymi robotami (oficjalnie nie mogę o niej mówić :lol: ) wysypała coś w instalce .net i wywala mi od tego momentu launchera xvm. Ale mniejsza, może na weekendzie naprawię, bo na razie mi się nie chce :twisted2: Kolejne święto! E-50 w pierwszej bitwie wygrana!!!!11jeden :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 (edytowane) czy ktos odnosi wrazenie ze e50 to kupa wzgledem P2? Edytowane 5 Września 2012 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2012 (edytowane) Osobiście nie mam E50 ale jak gram swoim T44 i gram przeciwko temu czołgowi to z topowego 100mm wchodzi praktycznie wszystko z której strony bym nie strzelał, dla przykładu przeciwko T54 już tak różowo nie jest. :P Ale z 2 strony E50 ma chyba niezłe działo? Tapnięte z Desire. Edytowane 4 Września 2012 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 W co na początek zainwestować w T20, gęsi czy drugi silnik ? Jest odczuwalna różnica w tych 40KM ? Czy robić go na samym końcu już po dojściu do topowego działa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Ogolnie wydaje mi sie ze strasznie znerfili E-50... Na poczatku naprawde duzo od niego rykoszetowalo, predkosc wtedy byla jedo atutem. Teraz jak nim zagralem po 3-4 miesiacach nie uzywania tego czolgu zlapal mnie lekki zonk... Lyka praktycznie wszystko i z kazdej strony ;/ Dzialo ma duzo mniejsza celnosc niz mialo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Przechodził ktoś ścieżkę z S-51 do Obiektu 212? W sumie to takie same SPG nawet Obi. ma mniej blachy na sobie ;) A jakieś odczuwalne różnice w grze były? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 W co na początek zainwestować w T20, gęsi czy drugi silnik ? Jest odczuwalna różnica w tych 40KM ? Czy robić go na samym końcu już po dojściu do topowego działa ?Ja szedłem tak: 1/ M1A2 i Radio 2/ Gąsienice 3/ Wieża 4/ M3 5/ Silnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Przechodził ktoś ścieżkę z S-51 do Obiektu 212? W sumie to takie same SPG nawet Obi. ma mniej blachy na sobie A jakieś odczuwalne różnice w grze były? odblokowalem 212 ale z braku kredek jeszcze nie kupilem. wiec na ostatnim tescie sobie nim pogralem. przede wszystkim laduje zdecydowanie szybciej niz s51, szybciej skupia celownik, ma wiekszy kąt wychylenia dziala. nie pamietam co ma wiekszą predkosc maksymalną, ale s51 mialo lepsze przyspieszenie i szybciej obraca sie w miejscu. lubilem s51.zobaczymy czy tak samo przypadnie mi ob 212 po takiej liczbie bitew. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 odblokowalem 212 ale z braku kredek jeszcze nie kupilem. wiec na ostatnim tescie sobie nim pogralem. przede wszystkim laduje zdecydowanie szybciej niz s51, szybciej skupia celownik, ma wiekszy kąt wychylenia dziala. nie pamietam co ma wiekszą predkosc maksymalną, ale s51 mialo lepsze przyspieszenie i szybciej obraca sie w miejscu. lubilem s51.zobaczymy czy tak samo przypadnie mi ob 212 po takiej liczbie bitew. Ładuje szybciej? Przecież to to samo działo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Te same działa na różnych pojazdach mogą łądować szybciej/wolniej. Zazwyczaj wyższy tier oznacza szybciej. W takim przypadku RPM jest podawany w granicach od do. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Te same działa na różnych pojazdach mogą łądować szybciej/wolniej. Zazwyczaj wyższy tier oznacza szybciej. W takim przypadku RPM jest podawany w granicach od do. Oby tak było bo 37 sekund na S-51 to lekkie przegięcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 hm. jak uzyskales 37s? o ile dobrze pamietam to mialem zaloge na 100 i rammer, wentylacja odpada bo to otwarty pojazd. mimo to nie zszedlem ponizej 40s o_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 hm. jak uzyskales 37s? o ile dobrze pamietam to mialem zaloge na 100 i rammer, wentylacja odpada bo to otwarty pojazd. mimo to nie zszedlem ponizej 40s o_O 37 z ułamkiem, załoga na 100% , ramer, szybsze celowanie. 40sek to było na początku jak go kupiłem. Szkoda bo go sprzedałem bym zrobił screena, a na powtórce czasu ładowania nie pokazuje niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkkam Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Na SU-14 (to chyba też to samo działo) pokazuje mi 34,6x s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 (edytowane) na stockowym dziale nie mial az 40s rldu. niemozliwe tez sie juz pozbylem s51 a kredki sie rozplynely. chetnie kiedys odkupie. obejrzalem powtorke z testu na ob212 i mylilem sie piszac, ze kat wychylenia lufy jest wiekszy niz na s51. jest rownie zalosny :) Edytowane 5 Września 2012 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 (edytowane) na stockowym dziale nie mial az 40s rldu. niemozliwe tez sie juz pozbylem s51 a kredki sie rozplynely. chetnie kiedys odkupie. obejrzalem powtorke z testu na ob212 i mylilem sie piszac, ze kat wychylenia lufy jest wiekszy niz na s51. jest rownie zalosny Z załogą na 50% miał niestety. Kupiłem Ob.212. Załoga na 90% (jeden nowy na 75). Czas ładowania na razie 32,47 z dosyłaczem, wiec sporo lepiej niż S-51. Przy 100% może zejdzie do 29 z hakiem. Szybkość obrotu raczej marna, już z lepszymi gąskami. Po zapodaniu dodatkowych racji żywnościowych (10% do umiejętności) szybkość ładowania schodzi do 31,15. Edytowane 6 Września 2012 przez ShaoLee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Co to za celownik ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) Co to za celownik ? ] http://wotskins.ucoz.ru/news/pricely/1-0-16 poszukaj na tej stronie Edytowane 6 Września 2012 przez ShaoLee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Eksplozje w tym modzie wygladaja jak zywcem wyjete z McGyvera. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 :D ale celownik niezly, o ile mnie wzrok nie myli pod nim masz ikone tanka i chyba pokazuje ilość pancerza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 To chyba ten http://wotskins.ucoz.ru/news/pricely_arkadnyj_i_snajperskij/2012-06-10-5695 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 [WoT] Public Test of 8.0. First Try Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 - Tier 7 and 8 SPGs: substantially increased repair costs. Juz teraz ciezko wyjsc na plus artą t7+ przy takich kosztach amunicji , a oni jeszcze chca zwiekszyc koszty naprawy wow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Zebys lecial na premium albo chociaz mial czolg premke ;] Proste... Tak samo jak dodawanie nowych nacji tylko po to bys sie pokusil na premke by szybiej wbic wysokie tiery... Tak jak bylo z francuzami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Zwycięstwo! Bitwa: Lotnisko 6 września 2012 16:47:23 Czołg: E-50 Doświadczenia: 4 434 (x2 za pierwsze zwycięstwo każdego dnia) Kredytów: 80 536 Osiągnięcia w walce: Medal Bioltera, Specjalista Czasem się da...pomoglo to ze miałem na 9 trafien 5 rykoszetow od wrogiego t54 i t34 i team byl ogarnięty w miarę... 7kili, 5667dmg :) co prawda na 19 celnych strzałów to ciut mało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 Fajny celownik tylko strasznie wali po oczach to wielkie kolorowe kółko :D co znaczą liczby przy tej ikonce czołgu? pancerz, ale czemu dwa razy i różne wartości? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) Serwer testowy online. Wystarczy odpalić launchera z testu fizyki i dociąga 3,6GB. Dla tych co nie wiedzą to na serwerze testowym dostajemy 100 mln free expa i kredek i podobno każda załoga ma mieć expa na 3 perki. Oficjalny link. http://dl.wargaming.net/wot/ct/files/WoT_internet_install_ct.exe Edytowane 6 Września 2012 przez demon92 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...