dumpmuzgu Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 mi w ciagu 20 bitew wybuchl 2 razy. i sie troche zdenerwowalem :) nie byl uszkodzony. wyparowalem doslownie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 Dzisaj znowu to samo co wczoraj. BTW Sprawdzcie swój status betatesterów w pewnej grze z dużymi robotami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 Oo, udało się zalogować do CT o 21:30, rewelacja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 Mam na SU-100 125 bitew, AR wybuch mi dosłownie 2-3 razy, uszkodzenia AR też raczej rzadko mi się zdarzają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 (edytowane) Nie można zdaje się zamieszczać replayów z testowego, ale wykorzystałem możliwości fizyki do poprawy skuteczności gry, w tym ślizganie się z górek: Victory! Battle: Fisherman's Bay 10 września 2012 22:42:57 Vehicle: M48A1 Experience received: 3 144 (x2 for the first victory each day) Credits received: 47 425 Battle Achievements: Top Gun, Sniper, Sharpshooter, Mastery Badge: "1st Class" 7 kili same X tiery 1 uszkodzony X tier i jedna uszkodzona arta IX tier Mam na SU-100 125 bitew, AR wybuch mi dosłownie 2-3 razy, uszkodzenia AR też raczej rzadko mi się zdarzają. Miałem podobnie, może to zależy od sposobu gry? Ja się bardziej kampię szczególnie TD. Edytowane 10 Września 2012 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo.k Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 A ja pomału zaczynam mieć dość jak to niektórzy piszą "lemmingów" lub 5 lub 6 art po każdej stronie. To przypomina rzeź, wystarczy że czołg jest przez chwile widoczny i od razu wali w niego cała artyleria. To po jaką cholerę grać aktywnie? Lepiej schować się w krzakach jak to teraz robi większość. Bardzo rzadko trafia się grupa z którą gra jest zespołowa i sprawia to przyjemność. Zazwyczaj są Dupki które mają wszystkich wiadomo gdzie a jak zaczynają dostawać po dupsku to krzyczą na czacie Pomocy. Wówczas mam ochotę takiemu jeszcze pestkę "sprzedać" 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 Nie można zdaje się zamieszczać replayów z testowego, ale wykorzystałem możliwości fizyki do poprawy skuteczności gry, w tym ślizganie się z górek: 7 kili same X tiery 1 uszkodzony X tier i jedna uszkodzona arta IX tier Miałem podobnie, może to zależy od sposobu gry? Ja się bardziej kampię szczególnie TD. Dobrze Ci szło co, aż dziwne.. może nie zauważyłeś, że ludzie testują fizykę a nie grają na poważnie także nie spinaj pośladów tak na te kille na testowym. ;> Swoją droga X med usa to w tej chwili dla mnie najlepszy medzik w grze. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 Żaden z przeciwników nie testował fizyki. Może i testowali przez dwa dni, alei nie teraz. Może dlatego, że ludzie sprawdzają teraz jak nowa fizyka wpływa na możliwości faktycznej gry co sam tez robię i to jest inspirujące. Nowe możliwości są spore, obróciłem trochę JgE-100 uderzając go w bok moim testowym ob-268 co pozwoliło mi objechać go dookoła, strzeliłem i zmusiłem do odwrócenia się moją stronę. Kiedy już to zrobił wjechałem pomiędzy ale nie nastąpiła blokada, tylko przepychanie czołgów. Tymczasem on był ostrzeliwany przez mojego sojusznika. Obaj nie mogliśmy oddać celnego strzału ale o tracił hp. Z ciekawostek PzIV wygląda na to, że już tylko trolgun mu został. Bierze na hita ale ciężko tym trafić. W sumie sprzedam go i załogę przeznaczę do wyższego tieru meda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 Ludziska fizykę testowali wcześniej , teraz większość normalnie gra - czasami tylko przy okazji sprawdzając nową fizykę ( jak ja - na test fizyki nie mogłem się dostać - za mało ludu było ) . Faktycznie M48 to obecnie jeden z lepszych medów w grze - szybki , zwrotny , armata szybko się ładuje , do tego wieża ładnie pociski odbija - zagrałem topowymi TD od Niemców i Francuzów ( + JT do tego ) - niezła mordęga , po nich jazda M48 to sama przyjemność . Choć równie dobrze moje odczucia mogą brać się z tego że obecnie ( nocami ) gram na dość kiepskim sprzęcie gdzie WoT chodzi bardzo kiepsko - 5-10 fps-ów . Btw. Czy mi się wydaje czy ulepszyli trochę silnik - test wersji 8.0 chodzi jakoś trochę lepiej na tym sprzęcie ( X2 5200+ , 2GB i GF6150 :( ) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 Ja musiałem obniżyć detale do medium bez aa ale teraz chodzi bardzo dobrze i płynnie, sprzęt z podpisu 1680*1050. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 http://www.mediafire.com/?srur3u8m9ktqidy jakby ktos chcial wylaczyc blooma w grze. nie testowalem przez zapchany testowy :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 (edytowane) Wczoraj chciałem kupić SU 100 i był za 900k, a dziś jest za 454k, a nie widzę nigdzie żadnej promocji. Zakupiono: Zakupiono czołg 'SU-100'. Wydano kredytów: 454 450. Albo ja wczoraj coś ...... P.S. Wyposażenie też za pół ceny to może jednak jakaś prymicja jest ;) Edytowane 11 Września 2012 przez ShaoLee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Prymycja wyngiel przywieźli. ;> Może jakiś bug ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Zwycięstwo! Bitwa: Ensk 11 września 2012 16:54:45 Czołg: Obiekt 212 Doświadczenia: 2 694 (x2 za pierwsze zwycięstwo każdego dnia) Kredytów: 35 386 Osiągnięcia w walce: Rozpruwacz lol jakich mało, druzyna przeciwna to taka w ktorej za chiny nie chcielibyscie sie znaleźć. Oddałem 4 strzały, 3 celne, i 4 kile, w tym na samym początku full hp wrogi batmobil, se przyjechal ubic arty... Btw było po 5 czy 6 art Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Wczoraj chciałem kupić SU 100 i był za 900k, a dziś jest za 454k, a nie widzę nigdzie żadnej promocji. Zakupiono: Zakupiono czołg 'SU-100'. Wydano kredytów: 454 450. Albo ja wczoraj coś ...... P.S. Wyposażenie też za pół ceny to może jednak jakaś prymicja jest http://worldoftanks....road-finals-pl/ Od godziny 7:30 we wtorek 11 września, do 7:00 w sobotę 15 września będziecie mogli skorzystać z następujących bonusów: 50% zniżki na następujące sowieckie niszczyciele czołgów: SU-85 z V tieru SU-100 z VI tieru 50% zniżki na wyposażenie. 50% zniżki na reset umiejętności i atutów załogi! Dwa razy więcej doświadczenia dla załogi. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Mam nadzieję, że nie jest to ten wielce zapowiadany event na TD... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 (edytowane) nope. Edytowane 11 Września 2012 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 Czy u Was na testowym też są takie spadki fps? Czasami mam połowę tego co na aktualnej wersji. Testowałem wszystko na maksa, potem obcinałałem na wysokie i nadal czasami fps-y potrafią chwilowo załapać ~25. Kiedy oni w końcu ruszą kolejne rdzenie na prockach! Sic! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2012 (edytowane) Mam nadzieję, że nie jest to ten wielce zapowiadany event na TD... Dziś resetowałem skile za 10K srebra więc chyba już ten event działa. Edytowane 12 Września 2012 przez Turkina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 W związku z promocją chce dokupić ostatni bajer do Lwa. Mam na nim rammer i przyspieszone celowanie. Teraz kminie czy wentylacja, czy do takiego wolnego draństwa nie lepiej optyka bądź lornetka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Czy u Was na testowym też są takie spadki fps? Czasami mam połowę tego co na aktualnej wersji. Testowałem wszystko na maksa, potem obcinałałem na wysokie i nadal czasami fps-y potrafią chwilowo załapać ~25. Kiedy oni w końcu ruszą kolejne rdzenie na prockach! Sic! Tak. U mnie jest dokladnie tak samo. Na aktualnej mam high i mam 60fps a na tescie mam wszystko na off/low i ponizej 20fps. Jesli w oficjalnej wersji bedzie tak samo to sprobuje z innymi driverami ewentualnie poczekam az ktos na forum WoTa znajdzie rozwiaanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Zwycięstwo! Bitwa: Ensk 11 września 2012 16:54:45 Czołg: Obiekt 212 Doświadczenia: 2 694 (x2 za pierwsze zwycięstwo każdego dnia) Kredytów: 35 386 Osiągnięcia w walce: Rozpruwacz Obiekt 212 to na prawdę fajna arta, kupiłem parę dni temu załoga na 95% ale frajdy co niemiara. http://worldoftanks....road-finals-pl/ Hehehe, akurat tu nie spodziewałem się znaleźć wiadomości na temat promocji. Thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryndza Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Co za dzień... po 12 przegranych z rzędu zrezygnowałem ze zrobienia gwiazdek. Ale przynajmniej M3 Lee pozytywnie mnie zaskakuje. W obiegowej opinii ten czołg to padaka, ale gram nim jak TD i jest bardzo przyjemny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Lubie czołgi z solidnym działem, stąd M3 bardzo mi się podobał podobnie KV-2 z trollgunem czy T30 na wyższych tierach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 (edytowane) Osobiście miałem M3 dwa razy, pierwszy idąc w stronęT29 i o dziwo mam miłe wspomnienia. Drugi raz to grind do T20 i to już jakiś koszmar był Edytowane 12 Września 2012 przez Turkina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 ja tam nie dałem rady i użyłem free exp. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 a ja zmeczylem je doslownie. ale trzeba przyznac, ze potrafi zaskoczyc. niby takie niepozorne pudełko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Dziś znowu same bitwy w plecy, debilizm sięga zenitu, więc nawet gwiazdek nie robię :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 M3 Lee to świetny czołg i nie wiem skad ta opinia padaki. Ma działo 75mm i niesamowicie szybkie przeładowanie. Co prawda nie ma szans w pojedynke z tierem 5, ale do 4 tiery wszystko kosi bez problemu. Moim zdaniem jest nawet lekko przegięty :P . Załogi nie mam jeszcze na nim chyba nawet na 75% a fragów sporo więcej niż bitew. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...