Szawel Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Co teraz lepiej zarabia T34 czy Lowe? Ponoć mam dostać w prezencie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Bez różnicy. Jak masz udaną bitwę, to na obu lądujesz w widełkach 50-80k (bez premium). Jak masz bitwę "to się pamięta przez lata", to lądujesz powyżej 100k. A jak masz nieudaną, to dostajesz 25-30. Spróbuj sobie nimi pograć na teście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Lwa znam bo już go miałem, natomiast o T34 pojęcia nie mam. Jest tak samo ślamazarny jak Lowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Odrobinę lepiej się zbiera pod górę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Ostatnio, chyba w 8.1 spowolnili t34 i zmniejszyli obrót wieży. Na tyle, że jest to uciążliwe. Lowe zawsze był anemikiem. Natomiast zarabia nadal tak samo, dość dobrze. Gdybym teraz kupował wziął bym superpersha z tym zastrzeżeniem, że sprawdził bym na 8.2 czy nie dostał zbytnio nerfa na strzały za zero. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Na bank jakis HT, bo z medami jest słabo przy 30 FPS. Za szybko się wszystko dzieje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 To superpershing jak znalazł najwolniejszy z całej wymienionej trójki, gra się nim tak samo jak Htkiem z medem jak Typ59 nie ma on nic wspólnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 I jest tańszy od wcześniej wymienionej 2ki HT o ok 40% ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 ja super pershingiem zarabiam 40-70k na grę, a na randomach ludzie nie potrafią go przebić od czoła i można nieźle trollować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Superpers jest fajny tylko: 1. masakrycznie wolny, trzeba mieć cierpliwość 2. dobrze go losuje 3. można ładnie nim zarabiać 4. nie każdy wie gdzie w niego walić, a z większej odległości nawet nie idzie mu z przodu wpakować piguły pod płyty ale to i tak Typ 59 daje największy fun z gry, Lwa nie polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Tyle, że Typ oraz T34 zostały wycofane z tego co widzę. ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 @Szawel: T34 chyba nie jest wycofany, KV-5 i Typ są wycofane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Z HT w sklepie są Lowe i IS-6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Mam pytanie, miał/ma ktos doczynienia z grafą obecną w i3, tj hd2500? Interesują mnie wyniki tego wynalazku... w grze WOT oczywiście. Musiałbym zaktualizować sprzęt synowi bo męczy się na x2@2.5ghz, z 7900gs, myślałem nad costeffective kombo pokroju i3 3120, 4gb ram i jakaś mobo na h61...coby wot śmigał(ewentualnie 7900 by został w końcu proc tu ważniejszy...) Pomoże ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Superpers jest fajny tylko:... Jest fajny bo dobrze zarabia i nieźle przeżywa a też dobrze go losuje. Penetracja jest jego największą wadą, ale to i tak tylko 10 mniej niż typ. Szawel chce wolnego aby mu sprzet nie ciął i to akurat SP jest idealnie powolny :D ale to i tak Typ 59 daje największy fun z gry, Lwa nie polecam.No i cóż, kiedy typa nawet by mógł nabyć a to śmiga i na wolnym sprzęcie mu będzie ciąć? Kiepski fun z gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 http://www.komputerswiat.pl/czasopismo/artykuly/2012/11/world-of-tanks.aspx 500 golda dla posiadaczy Komputer Świata 12/2012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 http://www.komputers...d-of-tanks.aspx 500 golda dla posiadaczy Komputer Świata 12/2012 Aś się obudził ;) to koło 15 listopada już ktoś zapodał na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Oo, dla istniejacych kont tez dziala czy tylko dla leszczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 no fakt już dawno wydany ten gold Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Oo, dla istniejacych kont tez dziala czy tylko dla leszczy? dla nowych 1500 golda i 3 dni premium, dla starych 500 golda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Aś się obudził to koło 15 listopada już ktoś zapodał na forum. Wiem, że z gazetką dawali jakiś kod. Czy to jest to samo tego nie wiem może jeszcze jakiś bonus. Czasem szukam czy nie ma jakichś bonusowych kodzików i dziś na to natrafiłem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 poprowadziłem już kilka seniorskich kompanii i powiem, że kilka mapek mam opanowane ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Superpers jest fajny tylko: 1. masakrycznie wolny, trzeba mieć cierpliwość 2. dobrze go losuje 3. można ładnie nim zarabiać 4. nie każdy wie gdzie w niego walić, a z większej odległości nawet nie idzie mu z przodu wpakować piguły pod płyty 1. Czasem to zaleta bo nie ma sie mozliwosci na szarze z fantazja pijanego wataszki:p ale jak masz wiechac pod gore to wlaczasz tempomat i mozna isc po kawe. 2. Prawda, zadko sie trafia na 9 tier nawet jak sie jest w srodku stawki to i tak czesto maksymalny to 8 3. Dwa razy mialem zarobek pow. 100k a tak to przewaznie 40-50k wygrane. 20-30 wtopki koszt naprawy calego czolgu to ok 8k. Problem jest w tym ze dzialo ma jak med wiec zadaje sie ok 240 obr. Jak mam ponad 1700 damage to jest ok ale czesto jest mniej. Co sie przeklada na zarobek. Nadrabia tym ze czas ladowania <7sek. 4. To chyba najwieksza jego zaleta. W tym czolgu wszystko jest odwrotnie. Najlepiej w wierze lub gorna plyte tylko trzeba miec dobry kat. Z wad to: 1. Jak kiedys z kv-3 predkosc maks tylko na papierze zwykle osiaga sie 25 km/h 2. Dzialu brakuje paru mm peny 10 wiecej i by bylo ok. Wysłane z mojego XT910 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2012 Tetrach i 11 puszek do piachu. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Tetrach i 11 puszek do piachu. Niskie tiery dają imo nie mniej przyjemności niż gra koksami z 9-tego, 10-tego... A frustracja przy przegranej duuużo mniejsza. Ja wczoraj ujeżdżałem amerykańskie lekkie w ścieżce do Chaffee... Fajnie pograć trzy bitwy i już dostawać asa :) BTW. Kamuflaż jako skill do tetrarcha? Używasz tego do kampienia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Wiem, że z gazetką dawali jakiś kod. Czy to jest to samo tego nie wiem może jeszcze jakiś bonus. Czasem szukam czy nie ma jakichś bonusowych kodzików i dziś na to natrafiłem To jest dokładnie to co w gazecie, kod nie był drukowany tylko instalujesz jakiś programik i dopiero wtedy masz dostępne kody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 BTW. Kamuflaż jako skill do tetrarcha? Używasz tego do kampienia? Ja hoduję jeszcze żarówę, żeby wiedzieć, kiedy mnie coś widzi. Przy camo nawet nie chodzi o to, że kampisz. Tetrarchem jedziesz na tyle szybko, że potrafisz przejechać na pełnej prędkości obok pacjenta, sprzedać mu dwie plomby i zniknąć, zanim zajarzy, że coś mu zjadło połowę HP :lol: . Kampi się tylko, jak ktoś wyspotuje lemming train - wtedy robisz za strzelające krzaki, bo kolesie (zwykle bez żadnego skilla i z początkującą załogą) widzą cię dopiero, jak się o ciebie rozbiją. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 (edytowane) Gram sobie ostatnio na 4 tierze i jest maskara. Jezdża jakieś ruskie arty bodajze (SU-26) i robią z d*** jesień sredniowiecza niemal każdemu. Co widze to maja po 3-5 killi po bitwie. Mi w B2 jak przywaliłą ostatnio to zeszło 2 członków załogi , 3 moduły i zabrała pozostałe 250hp. A miałem ją przed sobą jakieś 100m i nie na pewno nikt więcej od mnie nie strzelał bo pozostałe przy życiu czołgi był również przede mną. Po prostu żenada. Ehhhhhh. Na każdym tierze jakieś przegięte ruskie i amerykańce psują cała zabawę :/ BTW co polecacie do E50, wieżę i iść w 105 od razu czy wcześniej 88L100??? Edytowane 5 Grudnia 2012 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 O tak... Mam kumpla, który ma ponad 1000 bitew SU-26 i średnio prawie 2,5 na bitwę. W plutonie 2xSU-26 często da się rozwalić 3/4 teamu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Dlugo czekaliscie na odblokowanie konta?? Zloto mam juz na koncie 14500 a dalej widze ze konto zawieszone ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...