maxymili Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 już widziałem jak robili 3200 dmg. @up chociaż w sumie jak nie ma magazynka, to nie ma szału. Buldog robi robotę mając 1500 uszkodzeń w magazynku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Dzis ferdi i w koncu po tygodniu wbita M -> http://wotreplays.com/site/2592691#mountain_pass-quave-ferdinand 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 już widziałem jak robili 3200 dmg. @up chociaż w sumie jak nie ma magazynka, to nie ma szału. Buldog robi robotę mając 1500 uszkodzeń w magazynku. No właśnie gdyby toto miało magazynek to jeszcze, ale bez trochę słabo. Wysłane z mojego D6603 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zmiana z amd r9 na gtxa. Efekt, znacząca poprawa płynności grafiki i możliwość podniesienia grafiki do poprawionej. Wydaje mi się, że ta gra zdecydowanie faworyzuje karty zielonych. Tak wiec jestem zadowolony z nowego nabytku, tym bardziej, że lepiej się kręci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) grandfinalswg2016 Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2016 GRANDFINALSWG2016 (kody sa case sensitive). Jedyne co za to dostalem (jak inni ktorym jakos magicznie udalo sie go "zreedemowac" zanim wszystko padlo) to misja na rezerwy. Tak samo jak PLGF16WG2016. Nie wiem tylko czy mozna je jeszcze wpisywac czy nie byly one wazne tylko na czas finalow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Dobra już niepoprawne ;) niepotrzebnie czekałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) Misja dla kont 4-5 latzadanie:5 wygranych bitew w top 10nagrody:1 dzień premium4 miejsca w garażu20 dużych pakietów szkoleniowych dla załogi i 20 dla doświadczenia2 żenujące emblematy z flagą Unii :mur: Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Nie... japonce nie sa przekozaczone -> 27k zablokowanych obrazen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2016 japonskie ciezkie to moje ulubione czolgi do dojenia maja taka depresje dziala ze jak podjedziesz to nie opuszcza lufy do tego mega wielkie i wolne ponizej 9 tieru slaby pancerz na boku obecnie gdy najczesciej sa 3 arty na strone nie maja racji bytu i widac to po ich marnych wynikach oraz po tym ze dobrzy gracze trzymaja sie od nich z daleka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Tylko jak ogarniety gracz to latwo nie podjedziesz, a pancerz od 5 czy tam 6 tieru ladny maja z przodu. To samo co brytyjskie tdki, nie do ruszenia od przodu - jakis maly punkcik jak w superpersie, co z sredniego dystansu juz robi problemy. Ktore drzewko medow jest dobre? Bo nie wiem czy ciagnac pershinga i dalej czy moze isc w leoparda lub nastepcow cromki (ale tu podobno srednio). Chyba, ze obj. 430 i do obj. 130 cisnac (podobno nieprzebijalna wieza). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2016 wszystko zalezy od sytuacji czasami jak sie zabunkruje to sie nie podjedzie innym razem spokojnie objedziesz fioleta i umiejetnosci mu nic nie pomoga tier 5 - totalny papier tier 6 - najlepszy z calej linii i najbardziej pancerny porownujac tier do tieru a mimo to z boku papier a z przodu 150 i plaski pancerz sprawia ze ladujesz golda i dziurawisz jak chcesz w wiekszosci przypadkow generalnie na randomy te czolgi to totalna kupa a co do medow to jest duzo fajnych linii a ktora konkretnie zalezy od tego czy masz zamiar sporo amunicji premium uzywac czy tez nie no i czy chcesz miec uzyteczna 10-tke na CW ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) http://wotreplays.com/site/2614504#kharkov-maxymili-centurion_mk_i mój best na Centurionie I :) akurat dzień premki i rezerwa ;)dziś obrodziło ;)kolejny ale nie zapisał się replay Zwycięstwo Łuk ognia MT-25 Doświadczenia:7 092 ( x3) Kredytów 45 270 (grzywna za uszkodzenia spowodowane u sojuszników: 1 056; rekompensata za uszkodzenia zadane przez sojuszników: 1 795) Osiągnięcia w walce Odznaka mistrzowska: "As pancerny" Dośw. załogi: 10 638 Naprawa: -5 042 Amunicja: -2 072 Kredyty: 38 156 WN8: 4 032 (100) Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2016 a co do medow to jest duzo fajnych linii a ktora konkretnie zalezy od tego czy masz zamiar sporo amunicji premium uzywac czy tez nie no i czy chcesz miec uzyteczna 10-tke na CW ? Ogolnie to nieuzywam gold ammo, chyba ze na cw albo do decapu jak przebic niemoge normalnie (tak wiec, ze 2 pestki sie ma na wszelki wypadek). Co do 10 to malo nimi gram, ale mzoe byc i pod CW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2016 A taka tam stalowa sciana is8 :) http://wotreplays.com/site/2616682#cliff-bamboochappc-t-10 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matzer Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Te czołgi są magiczne :D fajna bitwa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Też wykręciłem fajny wynik na tym czołgu. Ciężki med ;) Wysłane z mojego SM-G900F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Ogólnie to bitwa z rana przy śniadaniu hehe 1 Stalowa ściana na tym wynalazku, ogólnie niezły med jak na HT :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) http://rykoszet.info/2016/04/21/9-15-szczegolowa-lista-zmiana-parametrow-czolgow/ O-I – Zmniejszono prędkość obrotu zawieszenia O-I z 20 do 16°/s, – Zmniejszono prędkość obrotu zawieszenia O-I Kai z 22 do 18°/s, – Zwiększono rozrzut działa w ruchu dla zawieszenia O-I Kai o 11%, – Zwiększono rozrzut działa podczas obrotu dla zawieszenia O-I Kai o 22%, – Zwiększono czas przeładowania działa 10 cm Cannon Type 92 dla wieży O-I z 11,1 do 12,0 s, – Zwiększono rozrzut działa 10 cm Cannon Type 92 podczas obrotu wieży o 14%, – Zwiększono czas przeładowania działa 15 cm Howitzer Type 96 dla wieży O-I z 25 do 26 s, – Zwiększono rozrzut działa 15 cm Howitzer Type 96 podczas obrotu wieży o 12%, – Zmniejszono prędkość obrotu wieży O-I z 20 °/s do 18 °/s, – Zmniejszono liczbę punktów wytrzymałości czołgu z 970 do 950.Mocny nerf OI, już nie będę nim trolował więc pogram do pacza ;) Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Bez sens. Taptaptap Mlais M52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Ciekawe kiedy znerfia czolgi premium, szczegolnie takie lebuff arty, e25, su100y (nie ma jak 400+dmg co 6-8s...), bo takie t34 nerfa cichego dostala przez patch z fizyka :/ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Wyexpiłem sobie O-I ale nie kupiłem bo nie mam jeszcze tyle kasy. Widzę że bez sensu bo zużyłem całe wolne doświadczenie :( Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez G73 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Teraz już nie będzie warto go kupować. Po takim nerfie będzie po prostu bardzo przeciętnym czołgiem. Szukam teraz nowego czołgu na 6 tierze do trolowania. Myślę, że cromwell się nada albo skoda t-25. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Skoda ma bardzo niska penetracje. Cromwell jest zdecydowanie lepszy. A do trollowania to tylko KV-2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2016 kv-2 mam na 3 perki, jest znerfiony i znacznie słabszy niż OI. Od dawna stoi i garażu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2016 W sumie smieszne, ze nerfia OI, ktory nie jest znowu az tak przekozaczony, a takich premium OP tankow jak e25, su100y czy arta grancuzow lebaf (czy jakos tak) nie nerfia, a sieja niezle spustoszenie :/ 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) Poradnik: jak nie grać JgPzIVką http://wotreplays.com/site/2645655#abbey-maxymili-jagdpanzer_iv zobaczcie ;) :D Pożegnanie z O-I ;( http://wotreplays.com/site/2650748#swamp-maxymili-o-i Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Takie coś stoi niedaleko mojego miasta Wysłane z S7 Edge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Jakaś premka do zgarnięcia ponoć: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...