Yog-Sothoth Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 (edytowane) To że ktoś nazywa grę mmo nie oznacza że nią jest. Błagam nie przez WoW bo ta gra zrobiła dużo złego dla mmorpg.. Było dużo fajnych gier przed nią nie mówiąc o ojcu Ultimie Online czy też Anarchy Online. Koniec OT bo każdy ma swoje pojęcie :) Weekendowego bonusu raczej nie wykorzystałem prócz kupna za pół ceny M41 bo choroba zmogła i nie miałem ani sił ani ochoty grać, choć w sumie to chyba dobrze bo to czas kiedy w grze pojawiają się różne dziwne osobniki niekoniecznie umiejące grać.. Edytowane 25 Marca 2013 przez Yog-Sothoth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 (edytowane) To że ktoś nazywa grę mmo nie oznacza że nią jest. To, że ktoś nie nazywa gry mmo , nie oznacza, że nią nie jest. Nawet nagrody jak dostają to w kategorii mmorpg więc co kto lubi. Edytowane 25 Marca 2013 przez ShaoLee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 WoT może być i grą typu tetris jakie to ma znaczenie ? Na serwerze jest 150k graczy, których rozdziela losowo na bitwy podobnie jak to było w modern warfare 2 i dziesiątkach innych gier. Dla mnie MMO to setki/tysiace graczy jednocześnie na tej samej mapie a nie na serwerze. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 Ktoś wie czy te patałachy z wargaming grzebąły sotanio w grze?? Bo dzisaj nic nie moge trafić, nawet ruskimi. celnośc grubo ponizej 50%. Generlanie jak nie wjade w kogoś to za chiny nie moge go trafić i niewazne jak celwnik się zjechał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 Nieraz są takie bitwy.. mi się zdarzyły niedawno dwie fajne, jedna T34 i z kilkunastu metrów pod rząd strzały za zero do czołgów ustawionych bokiem, część w ogóle bez żadnego komunikatu. No i dawna bitwa ferdkiem co na 25 pestek doleciało do celu z 5 może. ;> Może przepełniony serwer i gubi pakiety albo inne ustrojstwo, nie wiem, tak musi być.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 Tom nie wiem czy czytałeś zmiany ale wprowadzili coś takiego jak warunki atmosferyczne. Dla Ciebie Wrocławianina pogoda dziś wietrzna u mnie zaś w Poznaniu nic się nie ruszają drzewa a pociski śmigają na 1000m prosto. nie doszukuj się spisku widocznie wylosowało Ci dziś skręcające pociski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 (edytowane) może to nie pociski skręcają tylko drzewa ta gra robi się coraz większą parodią....i kpiną z graczy. No ale co kto lubi. Mnie ten cyrk nie kręci, na razie obserwuję nieśmałe próby w WT we wkręcaniu graczy w rózne dziwne pomysły, w tym usprawnianie ekonomii(ala WG)...Da się grać póki co, ale jak bedzie syfnie też ten okręt opuszczę... Edytowane 25 Marca 2013 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 Do póki nie będzie godnej konkurencji to ludzie nie będą masowo odchodzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 Niektorzy odchodza a inni przychodza, czesto malolaci. Nie raz widać konto z kilkoma czolgami premium 8 tieru a do tego jakis czolg 5 tieru a moze nawet 6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Ta i brak umiejetnosci... gry zespolowej i pomyslunku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Tej grze brakuje podstawowej organizacji na randomkach.. powinien być jakiś "commander" nie wiem może gracz z najwyższym effi, który by miał do dyspozycji edytowalną minimapkę, na której mógłby rysować strzałki i mniej więcej rozlokować drużynę. Nieraz na prawdę rundy wyglądają jak parodia, albo lemming trainy albo wszyscy odjadą kawałek i zaczyna się kampa. Najlepszym rozwiązaniem jest grać w plutkach 3 osobowych, bo wtedy jest szansa, że chociaż te trzy osoby z drużyny mają ze sobą jakąś komunikację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 To i tak nic nie zmieni, wczoraj w teamie z kolesiami w medach - 4 graczy t9 EFF ~1500, piszesz, klikasz na mapie i nic, później patrzysz na podsumowanie a tam 2x 0dmg, najwyzej chyba 600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Bo xvm jest głupie, powinno też pokazywać effi gracza na danym czołgu a nie ogólne, bo wiadomo, że można wymiatać spg, ht itp. a w medach padać jak szmata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Bo xvm jest głupie, powinno też pokazywać effi gracza na danym czołgu a nie ogólne, bo wiadomo, że można wymiatać spg, ht itp. a w medach padać jak szmata. Ojej! I pewnie nigdy nie grzebałeś w konfigu? Jest opcja wyświetlania effi na konkretnej maszynie, bo od dawna mam to ustawione (o em gie cziter!). To nie XVM jest głupi, tylko ludzie jadący na defaultowych konfigach, bo są zbyt leniwi, żeby sobie otworzyć manual i pozmieniać co trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Fakt nie chce mi się.. nawet ostatnio coś z xvm się zepsuło i w ogóle nie działa, nawet mi to nie przeszkadza, powiem lepiej, teraz jak nie patrzę - "o to jest fioletowy kox" to gram bardziej spontanicznie i to wychodzi na zdrowie. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Mnie się dwa patche temu nie chciało powtarzać procedury "ściągnij xvm, zainstaluj xvm, przerzuć konfig, sprawdź czy działa, wkurzaj się na timeout proxy". I od tego czasu xvm nie mam. Gram tak, jak grałem wcześniej, może tylko nie wkurzam się na innych niesprowokowany. Czasem lepiej się zachować jak niekumata amba, niż dać się ponieść i rozpirzyć jakiegoś gnoma z ujemnym iq. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 (edytowane) Wczoraj duzo nie grałem a straciłem 120k. Chyba po prostu dam sobie spokój na tydzien. Nic mnie tak nie denerwuje jak ta gra. Dzisaj 2 godziny granai i zbiłem 1 gwiazdke za to jestem 30k-40k do tyłu. Ehhhh. Przyda się przerwa. Edytowane 26 Marca 2013 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 uzupełniłem garaż o s-51 i hummela... w obu przypadkach brakuje działa i gra to katorga, zwłaszcza ruskiem, bo z ponad połowy mapy mnie spotują, a obrażenia jak grillem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Humell nie taki zly... za to GWpanther to juz inna bajka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 No niestety w prawie kazdym czolgu na stocku słabo sie gra. Teraz gralem stockowym kociątkiem (hellcatem) i płakać mi się chciało jak musiałem nim jeździć, chodz później wszystko wynagrodził z najlepszym działkiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 uzupełniłem garaż o s-51 i hummela... w obu przypadkach brakuje działa i gra to katorga, zwłaszcza ruskiem, bo z ponad połowy mapy mnie spotują, ...... No to powodzenia w grze GWTigerem. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 To ja wam zapodam teraz slowo klucz (prosze notowac): counterarty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Heh, Wargaming zwietrzyl kolejne zrodlo gotowki: http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/219104-wg-announces-world-of-tanks-blitz-wot-for-mobile-platforms/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Ktos ostatnio mowil ze Ferdek jest cienki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Heh, Wargaming zwietrzyl kolejne zrodlo gotowki: http://forum.worldof...bile-platforms/ stupid iphone lemmings... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Ktos ostatnio mowil ze Ferdek jest cienki... [img.]http://i.imgur.com/N9lyIDO.jpg[/img] Jak by to powiedzieć... Są fajniejsze zabawki: :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Cienki nie jest tylko muł. ;> Ostatnio zdobyta M-ka na ferdim. Wiadomo, że dmg można na nim kręcić konkretny ale przyjemniej mi się grało jpantherą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 Pewnie wszyscy czytaja For the Record, ale zacytuję. "Platoons for 3 are now available for standard (non-Premium) account users <-- HOT!" No i drzewko niemieckie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 to jakiś fake ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 http://ftr-wot.blogspot.com/ tu masz bloga, ofc jest to jeszcze nie potwierdzone, ale całkiem możliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...