Trawienny Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Patrze na to nowe drzewo i nie bardzo rozumiem. Dlaczego mieliby dac darmowego VK3001D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Mogli by dać dla posiadaczy 3002db :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Kiedyś (patch 6.6) gdy posiadałeś Pantere dostawałeś Pantere II za to, że ją miałeś a gdy miałeś Panterę II dostawałeś E-50. mogliby to samo zrobić i w tym patchu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ale to bylo dlatego, ze przenosili Panther z tier 8 na tier 7 a Panther II z tier 9 na tier 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 A promocja rusków jakoś tak lepiej wygląda od naszej Ускоренная в два раза прокачка экипажа на всех видах техники. Скидка 50% на покупку следующих САУ: СУ-26 СУ-5 СУ-8 Sturmpanzer II Wespe Grille Hummel M37 M7 Priest M41 Lorraine39 L AM AMX 105AM AMX 13 F3 AM Увеличенная на 40% доходность на следующих САУ: СУ-26 СУ-5 СУ-8 Sturmpanzer II Wespe Grille Hummel M37 M7 Priest M41 Lorraine39 L AM AMX 105AM AMX 13 F3 AM Скидка 50% на пок Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) jakież było moje zaskoczenie jak mi dziś po dobrej (ale nie wybitnej) bitwie wpadł as na Józku Stalinie replay Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez grzechuk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Właśnie jestem w trakcie testowania nowych medów i powiem - miód malina jak dla mnie. Zarąbisty VIII tier, super zwrotny, pochył działa w dół niczym T29, nazwany "baby lowe" ale oczywiście w porównaniu do niego to rakieta, podobny z wyglądu. ;> IX i X też miazga, na pewno będę robił tą linię. Z ciekawostek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 A VK3601 sie szykuje do ownowania wszystkiego w grze na tierze 6 bo WG zapomnial, ze on tez ma Kornischa z lekkiej Pantery ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Jak to szykuje ? Przecież on już miał tą lufkę wcześniej. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Miód, malina, miazga do pierwszego nerfa. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 No i dlatego warto pograć już teraz. ;> Ja się do czołgów nie przywiązuję, robię daną linie, kończę i kolejna. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Jak to szykuje ? Przecież on już miał tą lufkę wcześniej. ;> I pociski po 65 dmgu a teraz po 165 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 A ja widzę po filmiku, że wali za 165 średnio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) Pogrywam z tym konishem i działko jest miodne bo spokojnie można walczyć z 8 tierami, a teraz bedzie znacznie lepiej bo bedzie normalny dmg na normalnych pestkach tylko troche premek ze sobą gdy się trafi na 8 tiery i na takie dziwadla jak AT. @grzechuk na cholere wozisz ze sobą 5 pestek odłamkowo-bu... ? ;o wystarczy 1 max 2 to pewnego sciagniecia capy wiecej nie trzeba. @ath premium pocisk ma 165dmg ale normalny ma tylko 65dmg a baedzie mial takze 165dmg. Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez Maciem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 A ja widzę po filmiku, że wali za 165 średnio. Jak ktos byl elo fajny i wozil wiadro gold pestek to walil 165 od open bety ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Akurat na tym czołgu z prem ammo wychodzi się bardzo dobrze. ;> To jest fun-tank przecież. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 @grzechuk na cholere wozisz ze sobą 5 pestek odłamkowo-bu... ? ;o wystarczy 1 max 2 to pewnego sciagniecia capy wiecej nie trzeba. to zestaw na pizdziki ;-) rzadko zdarza mi sie wystrzelac wszystkie pestki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 (edytowane) Mi nierzadko zdarzało sie że pestek brakowało na IS. W końcu jest ich tam bardzo mało. Edytowane 6 Kwietnia 2013 przez Maciem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Takie tam na "mausie". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Ja mam dzisiaj istny wysyp idiotów bitwy przegrywane do 2-3. A miałem taki zamiar załogę powbijać ale przy takim tempie to tylko się cofam w statach :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 idzie sie pochlastac... czy wsiade w hummela, czy s-51, czy lorke - dostaje team idiotow, 16 porazek przy probie zbicia gwiazdek na 3 artach 6 tieru dopiero teraz udalo mi sie zbic na hummelu... co ciekawe mam na nim zajebiste WR 29% (effi podobne do tego na grillu, ale tam mam WR 59%) jak ktos mi powie, ze nie istnieje zaden skrypt pod mm, to go wysmieje... istnieje i jest zciach!y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) Tak masz rację. Nazwa tego skryptu to: "weekendy się nie gra, a tymbardziej gdy jest jakiś event". Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Oj tam, gadacie. Wczoraj mi się całkiem fajnie grało. Tylko w dwóch bitwach widziałem teksty "idiot polish nubs", i to nawet nie skierowane do mnie :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Wczoraj miałem jakieś 68-70% zwycięstw w plucie, średni exp 1k więc nie najgorzej, jak zwykle masa AFK, lemmingów i kolesi wyzywających od noobów z własnym 300dmg na bitwę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erni_k Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 miałem tak samo na humellu wczoraj. z 10 bitew zanim gwiazdke zdjąłem. Raz była już wygrana, ale oczywiście genialni gracze postanowili zjechać z capa i dobić dwóch pozostałych będących na naszym capie na mapie lakeville przez bagna i oczywiście nie zdążyli. Ja mam najlepiej na hellcat'cie 29% WR przy średnim dmg ponad 700dmg/bitwe (jeszcze na nie wymaksowanym działku). Ale już działo topowe jest więc może będzie lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Wczoraj wracajac z wykladow z kumplem stwierdzilismy, ze jak zrobia polskie drzewko to jako tier 8 premium powinien byc Twardy z wielkim napisem SIEMA na wiezy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuey Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 potwierdzam indien panzer b.fajny od razu robie nowa linie nawet sie nie zastanawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Znalazłem ciekawy spot na Stepach do ostrzeliwania się Lwem. Do chwili zgonu łyknąłem 19 pestek na ~6500dmg. Gdyby nie artyleria, to by był steel wall jak nic. Zainteresowani- włala, riplej. Aha, po obejrzeniu nie burzyć się, że "Lew dobijacz". Strzelam w to, co mogę w danej chwili ugryźć. A że byli na szota, to... no cóż :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Ferdi dzisiaj daje czadu. :D W dziesiątkę w elca w bok za zero, churchill VII odbija 2 x pod rząd przodem stojąc prosto, tym go nie pokonamy. Litości. :> Wywalić strzały za zero, to by była najlepsza nagroda z okazji 2 urodzin dla graczy a nie tam jakieś zniżki na IX i X. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) ile trzeba nastukac expa na vk3200db? narazie mam 20k, a z tą 75 gra się dużo gorzej niż pinokiem na panterze, 88 ze wzgledu na penetracje (troche zmienilem styl gry i od razu przekroczylem 1000 eff... ) co do strzałów za zero - jedynie w gąski powinno być coś takiego, jak strzelisz w wizjer i zabijesz gunnera to niech tez zabierze troche hp... zakladajac modul younga dla zwlok jak dla worka gestego kisielu, nie powinno bardziej absorbowac niz gruba blacha ;) Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez grzechuk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...