grzechuk Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 mi się udało stockowym isem 3 zsolować tygrysa 2... przyparłem go przodem do budynku i biłem po włazie... szkoda, że z wymaksowanem isem mi to już nie wyszło... no ale pierwsza bitwa i ponad 2k dmg - jedynie doskwiera brak depresji (po t32 ciezko sie przestawic), to samo w panterze 2... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) JTiger, jak tym badziewiem grac, dzisaj VK4502A przywalił mi od przodu podpalając, potem 4 pudła pod rząd we francuzy, nie wiem czemu. Najgorszy TD na 9 tierze. czasem to szkoda tym strzelać tylko lepiej jechać się utopić. Zeby nie było da sie tez coś ugrac: Victory! Battle: Himmelsdorf 14 April 2013 02:51:58 Vehicle: Jagdtiger Experience received: 8,520 (x5 for the first victory each day) Credits received: 62,803 Battle Achievements: Sniper Ale i tak 2x zadałem IS3 0 dmg i zaliczyłem rykoszet od..... KV3 BTW Chyba mam szczęście w ten weekend bo niemal wszystkie walki dobrze ida po długim pechu. BTW.2 Zsolowałem Type 59 mając KV-1S. zjechał mi połowę HP jak go całego. Sądząc po komentarzach właściciel czołgu był wyraźnie zaskoczony. :D Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) W końcu, cholera... Victory!Battle: Mines 13 kwietnia 2013 20:48:35Vehicle: IS-4Experience received: 9 755 (x5 for the first victory each day)Credits received: 87 051 (compensation for damage caused by allies: 2 535)Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker" I... takie tam, już z dzisiaj. Victory!Battle: Port 14 kwietnia 2013 08:41:41Vehicle: T69Experience received: 8 685 (x5 for the first victory each day)Credits received: 55 695Battle Achievements: Sniper Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Macie ostatnio takie ścinki w stylu "stop klatka" ping skacze do 500ms i dopiero po chwili puszcza. Albo takie krótsze, ale też irytujące przycięcia. Gram na WOTEU1 bo na 2 to w ogóle lagoza i same miernoty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 U mnie takich rzeczy nie zaobserwowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Macie ostatnio takie ścinki w stylu "stop klatka" ping skacze do 500ms i dopiero po chwili puszcza. Albo takie krótsze, ale też irytujące przycięcia. Gram na WOTEU1 bo na 2 to w ogóle lagoza i same miernoty. Tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangerine1974 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 przycina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Macie ostatnio takie ścinki w stylu "stop klatka" ping skacze do 500ms i dopiero po chwili puszcza. Albo takie krótsze, ale też irytujące przycięcia. Gram na WOTEU1 bo na 2 to w ogóle lagoza i same miernoty. Tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Na forum WoT'a też potwierdzają. Już zaczynałem myśleć, że mi klawiatura nie styka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Heh, ja z tym walczę od rocznicowego patcha tyle, że u mnie to któryś z addonów powoduje (naliczanie zadanych i otrzymanych obrażeń), najprawdopodobniej xvm, aczkolwiek damage panel też ma swój udział. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Ja nie mam żadnych addonow i tez czasem są mini lagi coś z serwerem pogrzebali pewnie przez to podzielenie na EU1 i EU2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam568 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam Zakupiłem dzisiaj pierwszy raz dodatkowe moduły na kv-4 i is3 i tak się zastanawiam czy dobrze wybrałem wentylacja, stabilizator i dosyłacz czy nie lepiej by było zamiast czegos wziąć rammer? Pozdrawiam Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez adam568 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Skup sie Dosylacz (pol) = rammer (eng) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam568 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) myśle o czymś a pisze co innego chodzi mi o ulepszony system naprowadzania czy lepiej by nie było go zamontować pozdrawiam Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez adam568 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Takie dwa wyczyny, poza tym raczej średnio: Niestety, Top Gun uciekł mi o 20 HP, tyle zostało IS-3 jak w niego zadzwoniłem. :( I drugie: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Macie ostatnio takie ścinki w stylu "stop klatka" ping skacze do 500ms i dopiero po chwili puszcza. Albo takie krótsze, ale też irytujące przycięcia. Gram na WOTEU1 bo na 2 to w ogóle lagoza i same miernoty. U mnie nie ma , ale znajomi mieli po wprowadzeniu nowego wyglądu garażu. Po wywaleniu tego rocznicowego garażu problemy się skończyły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) Zwycięstwo! Ensk 14 kwietnia 2013 21:56:37 Panther II : 6 870 ( x5) Kredytów: 36 851 Medal Lehväslaiho, Odznaka mistrzowska:II klasy Naprawa: -11 747 Amunicja: -31 635 Zysk: -6 531 stockowa panterka 2, więc posiłkowałem się kilkoma pestkami złotymi... pierwszy raz dostałem ten medal i to od razu za dwie dziesiątki... ten czolg to bedzie wymiatacz z topgunem... szkoda, ze nie idzie tym kątować, bo wszystko wchodzi Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez grzechuk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Po co kątować, skoro docelowo nie masz walczyć 1vs1 ? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Czy mi się wydaje, czy też luneta polowa w ogóle nie działa? Mam ją założoną na T28 i ni cholery nie pomaga w wypatrzeniu dalszych celów, przykład - El Haluf. Stoję w D8 przy kamieniu i i widzę na mapie czołg w J7, podjeżdża bliżej rogu to go zobaczę, cofa się to znika (oczywiście na mapie nadal widoczny). I to wszystko niezależnie czy luneta jest działająca czy też nie. Orientujecie się ile jest mniej więcej pomiędzy tymi dwoma punktami odległości? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Yog - zainstaluj sobie moda co kreśli okręgi na mapie... luneta działa jak stoisz, wróg może mieć dobre cammo, na niskich tierach tym bardziej... do tego przeszkody terenowe (za przeszkodą wyspotujesz tylko to co jest bliżej niż 50m) ath - panterke chce zrobic na conajmniej 500 bitew, 99% beda to randomki, a tam musisz byc gotowy na herkulesmode Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Masakra po przesiadce z AMX 50 100 na T69, mam wrażenie że jego pociski lecą całą wieczność i ciężko ustrzelić pędzący czołg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 dzizas co za wysyp debili... Nie lubie tych *5 bo jest to magnes na niemoty Wczoraj pykam E-100, ze mna w druzynie koles w IS-4... Wiecznie sie miotal, skradal, za kazda cene staral sie unikac wroga... Koniec bitwy ja 5800dmg on 175dmg Oczywiscie gra w plecy... Inna rozgrywka. Jade amx 12t kosze 2 arty, trzecia wystawiam... obijam 3 HT... pieknie podswietlone wszystko... Porazka... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Yog - zainstaluj sobie moda co kreśli okręgi na mapie... luneta działa jak stoisz, wróg może mieć dobre cammo, na niskich tierach tym bardziej... do tego przeszkody terenowe (za przeszkodą wyspotujesz tylko to co jest bliżej niż 50m) Właśnie nie działała imho, bo specjalnie się ruszałem i koleś znikał na granicy tego zakrętu, a jak poczekałem i luneta się załączyła to nadal go nie widziałem mimo że na mapce był. O ile dobrze rozumiem działanie lunety to jak zasięg widzenia czołgu to np. 370m czyli realnego widzenia wroga na polu walki a nie na mapie, to luneta pozwala na dodanie 25% do tej wartości niekoniecznie czy wróg jest wyspotowany czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Ja w sumie sporo pograłem w ten weekend i nie było tak tragicznie. Gdyby nie lagi/freezy to by było całkiem bezstresowo. Gdy się dowiedziałem, że w 0.8.5. IS-7 przyspieszy do 59 km/h to sprzedałem IS-8 i kupiłem siódemkę. Weekend i free premkę wykorzystałem na doszkolenie załogi i śmiga się przyzwoicie. Pancerz pozwala na dużo, aczkolwiek słaby punkt to prawy bok gdzieś tuż pod wieżą. Nawet pod kątem kilku stopni można go podpalić albo wysadzić ammorack. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) del Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 gumka - z tego co czytałęm na oficjalnym forum, to rozpędzać się będzie tak samo mułowato i strasznie zwalnia skręcając... czyli jak w przypadku superpershinga... max 40km/j, a normalnie nie pojedziesz szybciej niż 28... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Buff dotyczy tylko prędkości maksymalnej. Przyspieszenie i cala reszta zostaje bez zmian. Czyli tak naprawdę kupa a nie buff. Powinni dodać peny na goldzie albo więcej hp lub więcej pancerza na dolnej płycie, cokolwiek innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 A jest ktos z Was kto potrafilby (oczywiscie subiektywnie) porownac IS4 i IS7? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 IS-4, bo ma ~100 peny (303 vs 400) więcej na złocie niż IS-7 a tylko to się teraz liczy. A tak poważnie to ciężko porównać, IS-7 lepszy przód, IS-4 lepsze boki, IS-7 szybszy, IS-4 celniejsze działo itp. itd. IS-7 to flagowy czołg rusów, nieraz zrykoszetuje dolną płytą gry stoi na wprost mojego T34 także jest w nim coś magicznego. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Nie ma zbytnio co porownywac... IS-4 jest sporo lepszy, mocniejsze dzialo z boska penetracja... lepszy pancerz, twardszy z przodu i z boku. Lecz bardziej mulowaty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...