Trawienny Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Jurek ma racje. W Eff najwieksze znaczenie maja dmg i cap, w WN6/WN7 dmg i kille/bitwa. Mi najlepiej WN6/7 podnosil Ferdek ktorym ponizej 4000dmg ciezko zejsc 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Czyli, żeby podnieść jednocześnie EFF i WN6, trzeba po prostu lepiej grać. Obvious is obvious Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Mi tam rowniez WN6 wzrasta dość szybko jak pykam tierem II bo dużo kili się robie i spotuje, Cruiser III + lorneta i prawie wszystko my spotujemy :) No ale najlepiej na Tierach II to podnosi się win ratio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 @jonathan Myślałem, że skoro mam cie w znajomych i graliśmy parę razy w plutonie to ogarniasz mój nick w grze. radier Kufa nie wiem czemu nie skojarzylem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryndza Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Uwaga, wyciekły dane logowania http://worldoftanks.eu/news/6956-important-increase-your-account-security-pl/W związku z tym dają 300 golda za zmianę hasła. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 504 Gateway Time-out Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 O miło, dzień premium za free. ;> Btw na RU i NA już wczoraj podali jaki będzie event na weekend a u nas do chwili obecnej nie ma. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Szkoda że akcja jest jednorazowa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 No i event jest i jak dla mnie straszna lipa nic ciekawego nie ma :/ Od godziny 7:10 20 kwietnia (sobota) do godziny 7:00 23 kwietnia (wtorek) będziemy rozpieszczać Was bonusami. Trzykrotnie więcej doświadczenia za pierwsze zwycięstwo Podczas trwania oferty specjalnej będziecie otrzymywać trzykrotnie więcej doświadczenia za pierwsze zwycięstwo danego dnia każdym z pojazdów. Zgromadźcie mnóstwo punktów doświadczenia i wydajcie je na opracowanie wymarzonego pojazdu! Polowanie na medale: Obrońca Nie dopuśćcie do zdobycia własnej bazy przez przeciwnika. Za każdym razem, gdy zdobędziecie medal Obrońca za zmniejszenie liczby punktów przejęcia bazy przez przeciwnika o 70 lub więcej, otrzymacie dodatkowe 15 000 kredytów! Don’t let them steal your flag! 30% zniżki na następujące niszczyciele czołgów VII poziomu: SU-152 (sowiecki) SU-100M1 (sowiecki) Jagdpanther (niemiecki) T25 AT (amerykański) T25/2 (amerykański) AMX AC Mle.1946 (francuski) AT 7 (brytyjski) Korzystajcie też z o 30% większych zysków z walk wszystkimi z wymienionych pojazdów, poza Jagdpantherem (który jako kwietniowy czołg miesiąca i tak jest objęty premią przez cały miesiąc). 30% Discount on this Premium Tier VII Tank Destroyer: SU-122-44 (sowiecki) Każdy czołgista lubi kupować nowe pojazdy po okazyjnej cenie! O 100% większe zyski za walkę następującymi niszczycielami czołgów III poziomu: SU-76 (sowiecki) Marder II (niemiecki) T82 (amerykański) Renault UE 57 (francuski) Valentine AT (brytyjski) Nigdy nie graliście niszczycielem czołgów? Teraz naprawdę warto spróbować, korzystając przy okazji z dodatkowych kredytów za walkę tymi śmiercionośnymi maszynami! Do 50% zniżki na emblematy Nieważne, czy chcecie oznakować swoją maszynę na tydzień, czy na zawsze: teraz możecie oszczędzić na tym kredyty i złoto. Sprawcie, by Wasze ulubione pojazdy były wyjątkowe! Który emblemat podoba się Wam najbardziej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 ktoś ma może obiekta 261 i może się podzielić wrażeniami z gry nim ? na ile płaska trajektoria lotu pocisku jest uciążliwa ? jak się sprawdza w grze gdzie przeciwnik ostro kampi za skałkami ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 jesli jest tak samo jak w s-51 to jest to bardzo uciążliwe (nauczony lorką 15050 często pomagam czołgom walczącym w zwarciu i s-51 potrafi puscic pestke po trajektorii rakiety, ktora uderzyla 11 wrzesnia w pentagon i teamkill gotowy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Czy w s51 aż tak przeszkadza? Nie grałem inną artą ale mi się wydaje że to czasami poprawia celność, jak widzę czołg celuję kropeczką na jego przeciwny kraniec i zawsze wchodzi. W zwarciu pomagam tylko jak czołg jest ustawiony wzdłuż trajektorii lotu pocisku, ewentualnie celuję kropeczką ale właśnie w bliższy kraniec Za przeszkodami terenowymi rzeczywiście może utrudniać, ale rzadko trafia się bitwa gdzie nie da się nikogo trafić ;) Jak jest ciężko po prostu się przemieszczam i tu najpoważniejsza wada s51 - jest za wolny. Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez IGI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) nie grałem s51 ale wydaje mi się że skoro ma to samo działo co su14 i obiekt 212 to trajektoria powinna być ta sama ( czyli dość wysoka ) obiekt 261 ma zajebiście płaską trajektorię ale za to jest mobilny trochę nim grałem ale strasznie noobiłem i wolał bym usłyszeć opinię osoby która już ogarnia grę tą artą inna sprawa że na testowym ludzie grają na odciach!l i łatwo jest kogoś ustrzelić na zwykłym serwerze z tą niską trajektorią boję się że będę płakał niedawno kupiłem obiekt 212 i się zastanawiam czy nie wtopiłem wybierając rosyjską linię a nie francuską Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez quo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 coraz lepiej mi się zarabia superpershingiem... średnio wychodzę 60k na czysto! dzisiaj przy takiej sobie bitwie (sam broniłem flanki, arta mnie wspierała) wpadła setka szkoda, że t34 średnio na czysto wychodzę 40-50k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Dzisiaj tuż przed skończeniem expienia AC48 w drodze do Focha wpadł As Pancerny :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) A ciekawostka taka - ostatnio notorycznie podpalam KW-*. ..... Dlatego moja prośba - nie jobcie wszystkich, jak leci, to czasem się odpłacą wygraną. Może niektórzy mają spóźniony refleks, może faktycznie są noobami. Ale jedno jest pewne - gdybym go o[ciach!]lił, to pewnie by stracił czas na pisanie bluzgów na mnie, zamiast zajęcie się grą. Najczesciej palą się KV-1S i KV4. IS3 od czasu do czasu pada ammorack z całym czołgiem. Tyle co zauważyłem Ja zazwyczaj pisze 'idiots right' lub 'idiots defend base' i tez działa. Przeważnie 2-3 czołgi słuchają. Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Jestem trochę zasmucony po przesiadce na E-75 z M103. ;> Zanim gdziekolwiek dojadę to już medy ogarną rundę, perspektywa robienia 50k xp i ostatniego silnika jest mocno dyskusyjna, czy od razu nie iść w E-100 i olać ostatni engine, który i tak skrzydeł nie da temu czołgowi. Na razie zrobiłem łepek i cisnę w stronę działa, czuj się jakbym jeździł na churchillu I, który nie zawsze zdążył na pole bitwy. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Roznica miedzy trzecim a czwartym silnikiem jest gigantyczna. Ostatnio z Moouu robilismy testy na hitlersdorfie bo sam sie zastanawial czy wladowac tyle expa i wystarczyly trzy "wyscigi" zeby zrozumiec ze warto. Malo tego, dobijajac kiedys do E-50 mamy juz ostatni silnik! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Ja też na teście się bawiłem i różnica jakaś tam była i wiadomo, że on nagle nie dostanie skrzydeł i nie odleci. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) Ja nie lubię spotykać KV-4 niezależnie czym jeżdżę. Ten czołg łyka w bok za 0 i to nie dostają gąski bo ten radziecki czołg jedzie dalej... Off top Wy tu czołgujecie a wiosna nastała Polecam orlik i piłkę nożną ^^ Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez Ram1rez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) Ja się regularnie wyzbywam czołgów z garażu, obecnie mam tylko trzy sztuki do zbicia gwiazdek, żeby za dużo czasu nie tracić. ;> Jak nie schodzą po 1-2 razie to odpuszczam, nie chce się już tak jak kiedyś. Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Mi już dawno przeszło, gram tylko na eventach albo jak naprawdę się nudzę... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 (edytowane) Ja nie lubię spotykać KV-4 niezależnie czym jeżdżę. Ten czołg łyka w bok za 0 i to nie dostają gąski bo ten radziecki czołg jedzie dalej... Off top Wy tu czołgujecie a wiosna nastała Polecam orlik i piłkę nożną ^^ Strzelasz z przód w belkę na której jest wizjer kierowcy. Łyka wszystko. Z boku strzelaj w silnik. Lubi się zapalić. Masakra dzisaj. tylko kretyn ow już dawno nie było. Przez 1,5h zbiłem 3 gwazdki, z czego 2 razy zginąłem na pcozatku. 3 raz tez za dobrze nie poszło bp przywaliłem naszemu HT 2 razy za kampienie. Edytowane 21 Kwietnia 2013 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 (edytowane) oficjalne forum ostatnio to siedlisko skończonych idiotów... jest jeszcze gorzej niż tutaj typek mi udowadnia, że nie mogę mieć takich obrażeń na czołgu, bo przecież noobmeter podaj taką wartość średnią... idiota nie rozumie, że to wartość dla wszystkich czołgów co do gry - dzisiaj zaliczyłem zonka - goldem z hetzera nie zdjąłem hetzera - strzał za zero, chyba się nie przekonam do niszczycieli Edytowane 21 Kwietnia 2013 przez grzechuk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Ja się regularnie wyzbywam czołgów z garażu, obecnie mam tylko trzy sztuki do zbicia gwiazdek, żeby za dużo czasu nie tracić. ;> Jak nie schodzą po 1-2 razie to odpuszczam, nie chce się już tak jak kiedyś.Mam w garażu 29 czołgów. Gwiazdki zbijam na tym, na co mam ochotę. Czasem robię jedną bitwę i wyłączam, czasem gram trzy godziny.Nie rozumiem fenomenu parcia na gwiazdki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 To jest bardziej na tej zasadzie, że jak masz to szkoda nie zbić, szczególnie jak jest event x3, x5. ;> Jakbym miał tyle czołgów to byłby dylemat czym wyjechać i chyba na myśleniu by się skończyło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Moje WR dzis to 8.8%... A mialem w weekend nie grac. To co sie dzieje wola o pomste do nieba. Niemal co bitwe mam w teamie pluton zlozony z 2-3 debili w ktorzy zaczynaja gre od teamdamage.. eff/wn6 tych glabow nigdy nie wyszlo ponad 600... I niezaleznie czy gram tier3 czy tier9.. wszedzie to samo. Blagam, dosc juz x3 x5 i innych genialnych eventow! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Nie martw się nie tylko Ty tak masz :( Przez ostatni i ten weekend stracilem już jakieś 0,25% winratio ;/ Staram się jak mogę najlepiej ale to i tak nic nie daje gdy gra się z totalnymi debilami, jak można pojechac 12 czolgami na jedną linie i jeszcze ją przegrac jak naprzeciw jest 7 czolgów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 WGGEAR (invitation code) - dla nowych kont.- czołg Premium - Panzer 38H 735 (f)- 1000 golda- 3 dni Premium- dodatkowy slot w garażu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 To jest bardziej na tej zasadzie, że jak masz to szkoda nie zbić, szczególnie jak jest event x3, x5. ;> Jakbym miał tyle czołgów to byłby dylemat czym wyjechać i chyba na myśleniu by się skończyło. Ja sie staram zbic wszystko w promo eventy chyba, ze sie wkurze wczesniej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...