logimen Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Jest jakaś różnica między DX 11 a 10.1? Teselacja i moze cos jeszcze. Na DX11 wiecej VRAMu zzera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Coraz częściej wysypuje mi się gra z powodu wylogowania z socialclubu (że niby ktoś inny się zalogował). Dziś nastąpiło to dwukrotnie po zakończeniu misji, kiedy gracze decydują lubię/nie lubię, kontynuuj/koniec itp. Czy ktoś zgłębiał naturę tego problemu? Na początku u mnie nie występował, ale wygląda jakby z czasem coraz częściej to się działo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2015 @pawelekmal +1 też tak miałem po 2 - 3 razy potrafiło wywalić z tego powodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zmienialiście hasła do SC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2015 choooopyyyy gracie cos dzisiaj? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajayeti Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Dość przypadkowo znalazłem potencjalną przyczynę crashowania gry. Przerzuciłem BIOS z OC Genie mode na Normal, i... Gra przestała crashować.Generalnie moje OC procesora uważam za stabilne (24-godzinne katowania syntetykami oraz testy na grach, kilkumiesięczne użytkowanie i brak błędów). Tak czy inaczej, wyczyściłem BIOS i wprowadziłem podstawowe zmiany pod profil OC jak na filmiku: Do poprzednich wartości napięć pododawałem nieco dla pewności, sytuacja wraca do punktu wyjścia. Czy robię coś źle? Poza tym, czy niestabilne OC CPU nie skutkowało by jakimś poważniejszym objawem niż crash aplikacji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2015 choooopyyyy gracie cos dzisiaj? A jaki masz level? Bo ja dopiero zmuszę stworzyć postać do online. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2015 choooopyyyy gracie cos dzisiaj? 22:30 jestem. Mnie też ostatnio coś wywala, ale nie ma reguły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) A jeśli faktycznie wersje DX naprawia full screen to ja gram na DX 10.1 właśnie. Edit: WTF! :D No to teraz chyba Wiedźmin 3? :D Za to dostałem :D tym beta testing to pojechałeś po całości pewnie za to ci jakiś PCetowiec dał bona. :lol: Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez zaodrze244 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja dzisiaj postaram się być chyba że padnę po robocie, jak nie jutro do 3ciej siedzę :D wkońcu 1 i 3 maja wolne :P Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez Makduf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epoxer Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Dość przypadkowo znalazłem potencjalną przyczynę crashowania gry. Przerzuciłem BIOS z OC Genie mode na Normal, i... Gra przestała crashować. [...] Poza tym, czy niestabilne OC CPU nie skutkowało by jakimś poważniejszym objawem niż crash aplikacji? Niekoniecznie. Wywalanie aplikacji to raczej charakterystyczny objaw zarówno dla CPU jak i RAMu. Wiele osób ma kłopoty ze stabilnością GTA V - u mnie bez problemów. Podkręcony CPU, RAM, VGA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Gra ktoś online? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Ja, kasza i ktos jeszcze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Jak tylko dokończę fabułę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmaaarr Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Koledzy mam problem, przy każdym uruchomieniu gry odpala się w oknie, muszę wejść w opcje i ustawić pełny ekran. Reszta ustawień jest OK, tylko to uruchomienie w oknie. Jak to zmienić? Miałem to samo zwłaszcza, że ustawiłem roz. na 2k (2715x1527), pomogło chyba załatanie gry w ostateczności pomaga alt+enter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja dzisiaj będę od 22.30 mam ochotę na misje, heisty, chociaż wyścigami terenowymi też nie pogardzę (muszę sobie odblokować dodatki do bryki) :D kto się pisze? :> Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez Makduf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straszny4 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Jak by co, ja też coś po 22 mogę pograć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 No ja raczej miedzy 18 a 21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewNickPL Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Macie jakiegoś TSa żeby się przyłączyć czy wszystko inGame? Mogę grać każdy tryb, uważam siebie za ogarniającego gracza więc nie będzie problemu prowadzenia za rączkę w jakiś misjach czy napadach ;) Jakby co to nick na SC NewNickPL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Trzeba uważać: GTA V Online for PC report being banned for using a number of different mods... http://www.guru3d.com/news-story/gta-5-online-pc-confusion-as-rockstar-starts-banning-mods.html. Dziś może w końcu coś pogramy, wczoraj szybko ludzie się zmyli. Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Podkręciłem swojego GTX'a 970 +150 Mhz na rdzeniu ( 1530 Mhz) i +300 Mhz na pamięciach ( 7800 Mhz ) Wzrost wydajności o 5 FPSów w miejscu gdzie mam największy spadek klatek. http://i.imgur.com/eRVFobh.jpg po OC http://i.imgur.com/de2fJeX.jpg http://i.imgur.com/nLVuPjH.jpgpo OC http://i.imgur.com/HS4anWe.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Spokojnie Panowie każdy kto będzie zainteresowany będzie mógł wieczorem dołączyć :) @KaszaWspraju jakiś wyścig ? :) Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez Makduf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boru91 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Ile macie pamięci wirtualnej przydzielonej do gta5 ? U mnie po ustawieniu na sztywno 1000mb gra dalej wywala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Ile macie pamięci wirtualnej przydzielonej do gta5 ? U mnie po ustawieniu na sztywno 1000mb gra dalej wywala. 8GB na C i 8 GB na D, więcej partycji nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boru91 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Ja ustawiam tylko na partycji systemowej. Przy opcji"kontrolowana przez system" nie wywala, zobaczę może 4000mb styknie..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Ktoś reflektuje na jakiś wyścig? Bo muszę sobie skilla jazdy trochę wyrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Ja moge sie poscigac w kategorii "sport" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Ja moge sie poscigac w kategorii "sport" Póki co mam tylko muscle cara. Do ścigania w kategorii np. psort muszę mieć własne auto czy można wybierać standardowe fury? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Host ustawia czy jest scisle jedno auto w danej kategorii czy bedzie jakis wybor. Bede po 17 w domu i mozna grac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewNickPL Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Jakiś update 169MB :D https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/205086728--4-30-15-GTAV-PC-Patch-350-1-Notes Vehicles in your garage can no longer be accidentally replaced with vehicles from the street. For details, see this page. Improved stability and fixed several crashes and hangs while transitioning between Jobs in GTA Online. Fixed an issue where certain players were unable to exit their garages while inside of a personal vehicle. Fixed an issue where the game could freeze if you were robbing a store while someone else was attempting to buy snacks there. A rare issue has been fixed where some players received a “Purchase Failed” error when attempting to buy apartments. Fixed an issue where players would be asked to quit the game while using text chat in Golf and pressing the “E” key. GTA Online characters can now be added to your shortlist in the Rockstar Editor. Fixed several clipping issues that occurred when taking Snapmatic selfies. One-on-One Vehicle Deathmatches in Free Roam will now properly spawn all participants in vehicles. Fixed a Steam-only issue where you could not alt-tab back into GTAV if you alt-tabbed out while the Steam overlay was active. Various fixes to bring improved patch download speeds. Improvements to matchmaking so players that have good connections to each other are matched together more frequently. Fixed a Steam-only issue where players could not use Mexican Spanish as a subtitle language. General stability fixes for director mode and video editor. Various crash fixes. Fixes for issues caused by launching the game in offline mode. Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez NewNickPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...