_KaszpiR_ Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Takie pytanie z serii 'i tak nic z tym nie zrobimy'. Nie daloby sie zamienic komentarzy do artykulow na glownej w tematy na forum. Sa przeciez rozne mostki miedzy drupal <-> forum... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Znaczy się, że komentarze z portalu wyświetlałyby się tylko na forum, czy były ich kopią z portalu widoczną również na forum? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) Pierwszy post w watku by zawieral link do postu na glownej.Komentarze w watku by byly importowane jako komentarze na golwnej - oczywiscie tylko tresc, czyli zachowanie formatu komentarza: autor i tekst (bez jakichkolwiek innych info.Kwerenda by wyciagala wpisy z forum.Aktualny system komentarzy kuleje - jak jest ich tak duzo, ze zaczynaja sie podstrony, wtedy generowane maile z linkami sa irytujace.Dodatkowo jak ktos komentuje na forum to na mail przychodzi info z trescia wiadomosci.A przy komentarzach jest tylko komunikat zawiadamiajacy, ze ktos skomentowal news. Edytowane 17 Października 2013 przez _KaszpiR_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Co do 1 części ta kwestia raczej odpadnie w przedbiegach, ale na pocieszenie dodam, że obecny system komentarzy niebawem zostanie wymieniony na zupełnie nowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zdefinuj 'niebawem' ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Do kolejnej rocznicy serwisu powinno już wszytko banglać :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Caleb, przynaj sie, masz probleby z mowieniem wprost ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Lubię słowne igraszki i zagadki Natomiast ci co mnie znają, to raczej narzekają, że mówię wprost nawet jak boli hehe. Wracając do tematu, planujemy trochę zmian do czerwca wprowadzić. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Tylko nie zmieniajcie kolorów na głównej i czcionki na jakieś dziwolągi. ;) Młócę ostatnio Twoje recki gierek i się czyta bardzo miło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) PejSbjukowego stylu nie obierzemy, to pewne ;] No i ciesze się, że lektura przypasowała - tego też w najbliższym czasie nie zabraknie . Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez Caleb 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 (edytowane) Możecie zmienić styl 'drzewko' na coś bardziej czytelnego? Bo przy ~15 odpowiedziach do komentarza ostatni ma 1/3 miejsca na tekst. Chyba że zrobicie 16:9 friendly :P Edytowane 15 Października 2013 przez Orgiusz 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2013 Zgadnij jaka będzie odpowiedź. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2013 System komentarzy będzie zmieniony na cywilizowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 Mam nadzieję że obędzie się bez plusików w komentarzach aby fanboye wyginęły na portalu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 Plusikowego nie będzie :> 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 (edytowane) Dobra wiadomość. Edytowane 17 Października 2013 przez toms83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 (edytowane) PejSbjukowego stylu nie obierzemy, to pewne ;] Za samo to, należy się Pulitzer towarzyszu sekretarzu :D Edytowane 17 Października 2013 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 Może być ;] Drobne zmiany w komentarzach Ullisses dobra dusza już wprowadził. Niebawem powinny pojawić się awatary i cytowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 Avatary forumowe? Mozy by tak naprawic wyswietlanie nickow bo w komentarzach na portalu mam inny niz na forum :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 ja bym nadal cisnal pomysl zawarty w pierwszym poscie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 (edytowane) ja bym nadal cisnal pomysl zawarty w pierwszym poscie. Takiej opcji w ogóle nie bierzemy pod uwagę, kiedyś to funkcjonowało i tylko utrudniało orientację. Komentarze na 100% zostają na portalu, ale będą usprawnione. Edytowane 17 Października 2013 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2013 W sumie samo drzewko nie jest złe dopóki domyślnie jest zwinięte. Wtedy sami rozwijamy odpowiedzi te które nas interesują. Tak to faktycznie jest chaos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon2900 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ja w ogóle nie mogę się zalogować do serwisu Purepc.pl. tylko na forum i komentarzy także nie mogę pisać tam tylko tu na forum - wie ktoś jak to naprawić ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2014 Przepraszam, że odkopuje temat, ale myśle, że tutaj będzie pasować najbardziej moje pytanie. Otóż zmieniłem sobie na forum maila, a powiadomienia z portalu dotyczące nowych komentarzy w newsach przychodzą mi nadal na starego i nie widzę gdzie to można zmienić. Podpowie dobra dusza? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2014 Klikasz na stronie głównej portalu w "Zalogowany: XXXX (nick)"| - zmieniasz w danych konta adres email i powinno śmigać. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2014 Kurcze, dziecinnie proste, jakoś nie próbowałem klikać w "zalogowany" tylko szukałem opcji na forum :P Dzięki! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon2900 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2014 a czy moje pytanie zostanie bez odpowiedzi ????Przypomne je:"Ja w ogóle nie mogę się zalogować do serwisu Purepc.pl. tylko na forum i komentarzy także nie mogę pisać tam tylko tu na forum - wie ktoś jak to naprawić ???" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2014 Napisz do Ullissesa - http://forum.purepc.pl/user/8006-ullisses/ - on odpowiada za techniczne aspekty działania portalu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2014 Twoje konto na portalu istnieje. Logowanie powinno działać prawidłowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2015 (edytowane) Odkopuję. Dało by radę zmienić format nagłówka odpowiedzi na komentarze? Przede wszystkim nagłówek NICK >> NICK, DATA Może jakiś pasek oraz inne tło dla odpowiedzi poza komentarzem głównym? Edytowane 3 Czerwca 2015 przez Orgiusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...