.:::PaStA:::. Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 GF 2 MX 400 ... i tylko czarny popiół został :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 IE 3.0 ['] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-weS- Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 HDD IBM 15 Gb... krztusil sie, potem przez okolo miesiac sie dusil az upadl i nie wstal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 (edytowane) Do listy dorzucam mojego AXP1800+ miałem przebicie na kompresorze i FAZA poszłą na procesor przebijajac jądro... mam nadzieje ze mobo całe jest... Czas na lepszy procek..... Edytowane 26 Stycznia 2006 przez Kwazor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4ko Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 4 monitory :] miałem pecha Za dziecka rozebrałem 486 (moj pierwszy pc) z ciekawosci, wyjołem procka i wlozyłem go na odwrót, juz nie wstał:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 segate 40GB nie żałuje chodził jak traktor i w dodatku wolny :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Ostatnio Quantum fireball 8.2GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 (edytowane) to co w podpisie - ECS k7s5a zeszla z tego świata jakieś pół roku temu albo wiecej :roll: dużo z nią przeszedłem :lol: były dobre i złe chwile, ale bede ją dobrze wspominał, na niej osiągnełem 1387 mhz :cry: no i miała 2 cholerne banki na DDR :evil: nie to co te [ciach!]o Solteka :x ona naprawde była stabilna po wgraniu cheppo biosa niech ktoś mi da cukierka :mrgreen: Edytowane 22 Stycznia 2006 przez pain.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 (edytowane) 1. amd athlon 2000+XP 2. Gigabyte GA-K8NS 3. HDD Samsung 13,7 GB 5,4k rpm 4. Sapphire 9600XT 5. Sapphire 9600XT 6. GF 6600 Palit Daytona 7. Creative 4800TI 8. Pare zasilaczy 9.Dfi Lan Party UT nF3 10. Radeon 9550 Edytowane 12 Października 2006 przez kanathea Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zasilacz codegen 350w, 1 plyta glowna, 1 ramy A to wszystko za jednym zamachem ;s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 DVD-ROM zasilacz Fortron 350wat I pare innych drobiazgow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 1. Megabajt 350 W 2. Sigejt Baraccuda 80 GB 3. Radek 9800 pr0 4. Athlon XP 2600+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) dysk Seagate 20 GB proc duren 1000 Codegen 300 W 2xCD-RW LG ( 2x oddawalem do serwisu LG 52x32x52 za 3 razem dali sprawna :lol: ) Zasilacz Chieftec 360W (wzial ze soba radzia) Sapphire Radeon 9800 PRO(ale wymienili na nowke w przeciwienstwie do zasilacza ,ktory padl 1.5 miecha po gwarancji :? ) A poza PC padl mi PSX (m. 1001) po 5 latach wiernej sluzby :) Edytowane 24 Stycznia 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 - karta sieciowa Realtek 10/100 combo (była podłączona kablem z drugą kartą kumpla i gdy walnął piorun w słup niedaleko, to zindukował się dość duży prąd/napięcie w kablu i obie karty padły) - kilka myszek kulkowych (nie były firmowe) Tak ogólnie to bardzo niezawodne zestawy składam i sprzedaję zanim się zepsują :wink: PS. Nie chcę żadnych offtopików związanych z ostatnim zdaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) To ja Was zaskoczę. Na liście mam wskrzeszenie!!!!. Kolega przyniósł mi twardy WD 80GB. Jak już stwierdził, że nie da się go uratować to robił z nim wszystko włącznie z całkowitym rozkręceniem do rosołu - ogladał jak ładnie się talerze kręcą. Później podrzucił mi go. Poskręcałem spowrotem podpiąłem pod MOBO, odpaliłem - nie działa. Jeszcze raz sam rozkręciłem i skręciłem, podociskałem styki, podłączyłem, odpaliłem i... działa :lol:. Dysk pracuje mi już od kilkunastu dni, odczyty ze SMARTA ma takie, że czasami nowe się nie mogą takimi pochwalić. Nic się nie syvpie. Miraculum!!! A przecież był rozkręcany na maksa. W środku sobioe między talerzykami kurz lata. Ciekawie jak szybko się wykończy, ale na razie po tygodniu pracy zero badów. nawet Raw Read Error Rate na poziomie 0. Jakbym nie zobaczył to bym uwierzył. Widziałem jak dyski po kilku sekudnach po rozkręceniu padały od zanieczyszczeń, a ten nic. Edytowane 24 Stycznia 2006 przez Excray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 To ja Was zaskoczę. Na liście mam wskrzeszenie!!!!. Kolega przyniósł mi twardy WD 80GB. Jak już stwierdził, że nie da się go uratować to robił z nim wszystko włącznie z całkowitym rozkręceniem do rosołu - ogladał jak ładnie się talerze kręcą. Później podrzucił mi go. Poskręcałem spowrotem podpiąłem pod MOBO, odpaliłem - nie działa. Jeszcze raz sam rozkręciłem i skręciłem, podociskałem styki, podłączyłem, odpaliłem i... działa :lol:. Dysk pracuje mi już od kilkunastu dni, odczyty ze SMARTA ma takie, że czasami nowe się nie mogą takimi pochwalić. Nic się nie syvpie. Miraculum!!! A przecież był rozkręcany na maksa. W środku sobioe między talerzykami kurz lata. Ciekawie jak szybko się wykończy, ale na razie po tygodniu pracy zero badów. nawet Raw Read Error Rate na poziomie 0. Jakbym nie zobaczył to bym uwierzył. Widziałem jak dyski po kilku sekudnach po rozkręceniu padały od zanieczyszczeń, a ten nic.Jednak nie radzę Ci stawiać na nim systemu i umieszczać ważniejszych danych :lol: Ba, ja bym nawet tam nie zgrał paru głupich mp3... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) Na razie wrzucam tam sobie filmy. Jak padnie to już jego sprawa. Ma do tego święte prawo. BTW Ostatnio padła mi myszka optyczna. kabel się przerwał. Edytowane 24 Stycznia 2006 przez Excray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) ['] Cd-rom noname ['] gamepad logitech ['] abit z P!!! 450MHz na pokładzie, po półtora roku używania, obecny ECS chodzi już pięć lat i niech mi tu ktoś powie że markowe lepsze B) ['] HDD fujitsu 6,4 GB (naprawiony włąsnoręcznie, poruszałem trochę ramieniem głowicy - chodzi do dzisiaj :D ['] wentylator titan - zatarł się Edytowane 24 Stycznia 2006 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 (edytowane) GF3 Ti500 GS 128MB / nie udany vmod, po 2 tygodniach nadzieji, gdy ją zreanimowałem, odeszła na dobre Abi NF7-S / tyż vmod, ale ona od początku była walnięta coś AMD M 2500+ / cóż podążał za światłem <_< Edytowane 24 Stycznia 2006 przez DoctorPulse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Ostatnio hdd 80gb,ale jeszcze nie stwiedzono do konca aktu zgonu.Poprostu nawet go nie slychac,ze pracuje,moze tylko udaje :) Ktoregos razu wyciagnalem go i juz nie pracowal.Musze zawolac profesjonalnego lekarza w tej dziedzinie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 To ten HDD z podpisu? Mi taki sam padł. I kilku innym osobom też. Chyba jakaś felerna ta seria jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 mi ten ten wd coś nie za halo chodził, ale tak z max 8 razy na 3 lata uzytkowania, ogólnie mam na nim dane, smat jest ok, badów nie ma, ale kiedys potrafił sie wyłaczyc co wieszało kompa :/ co mi padlo ? medion 9800pro syf jak nie wiem co msi gf4ti4800se - zatarł się wiatrak i karta padała i padała, az wszystko się wieszało cd 52 creative...nie komentuje nawet... jakiś noname na via693... najpierw ide2 pado a potem padało już wszystko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 To ten HDD z podpisu? Mi taki sam padł. I kilku innym osobom też. Chyba jakaś felerna ta seria jest.Nie ten - BB a nie JB.Ja mialem lacznie 160 GB,poprostu raz go wyciagnalem i nawet go nie zlicza.Co innego jakby probowal,ale nie mogl ale taki przypadek widzialem 1 raz w zyciu.Podobno sa przejsciowki z IDE na sata i przez nia zadziala.Jest takie cos?Jesli tak to gdzie to dostane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Bede przyszlosciowy - dysk mi padnie nie dlugo. Potraktowalem go super temperatura zza okna (cala noc :D) rano go wlaczylem. Halas byl taki ze balem sie, czy nie obudzilem rodzinki ;] buczy jak nie wiem co, napewno padnie nie dlugo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Podobno sa przejsciowki z IDE na sata i przez nia zadziala.Jest takie cos?Jesli tak to gdzie to dostane To się nazywa Serillel i było dodawane np. do Abita NF7-S. Poszukaj na allegro, może ktoś to jeszcze ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Bede przyszlosciowy - dysk mi padnie nie dlugo. Potraktowalem go super temperatura zza okna (cala noc :D) rano go wlaczylem. Halas byl taki ze balem sie, czy nie obudzilem rodzinki ;] buczy jak nie wiem co, napewno padnie nie dlugo.Celowo wykonczyles sobie dysk ?:D:D:D No nie mam pytan... :) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 To się nazywa Serillel i było dodawane np. do Abita NF7-S. Poszukaj na allegro, może ktoś to jeszcze ma.Pytanie tylko,czy nie kupie tego w ciemno a to okaze sie klapa :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syntax Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 (edytowane) Mój napęd DVD, zniszczony przez pęknięte płyty. SPOCZYWAJ W POKOJU. ... Mój zasilacz, który był najmocniejszym w mieście, albo nawet w kraju. SPOCZYWAJ W POKOJU. ... Moje stare głośniki, które działały jak radio - aby słuchać, trzeba było dostrajać. SMAŻ SIĘ W SMOLE, TY STARY SZMELCU :( Edytowane 26 Stycznia 2006 przez Syntax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malina Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 (edytowane) Monitory: - Daewoo CMC-1509B - rok temu po 7 i pół roku użytkowania odmówił jakiejkolwiek współpracy :P - nieznanej mi firmy cz-b 14" - używałem jako zastępczego przez kilka dni zanim kupiłem nowy po spaleniu Daewoo - padł 2h przed przywiezieniem nowego :P Zasilacz Codegen 300X z kompa dziadków - przegrzał się ale na szczęście nie zabrał nic ze sobą :P Płyty główne: - Abit NF7 v.2.0 - składałem kompa znajomej mamy, na "pajączku" wsio działało, ale zanim włożyłem to do obudowy zdjąłem sweter i zapomniałem się rozładować... efekt nie był trudny do zgadnięcia ;)... (na szczęście wymienili na nową na gwarancji) - Asus A8N-E Ultra - kupiłem sobie nową grafę na PCI-E (6800GS z podpisu), podczas testowania :D komp się wyłączył i już nie chciał wstać, na szczęście też wymienili na nówkę :) Edytowane 26 Stycznia 2006 przez malina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Ostatnio padła zasiłka merkury 400w, wydała smieszny dźwięk i wywaliło bluescreena. mam nadzieje że odszedl w samotności bo coś z pamięciami jakby nie było tak jak powinno :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...