S_Works Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 "The Longest Yard" - nowa wersja z Adamem Sandlerem to porazka, gdyby nie Chris Rock to bylaby kompletna klapa, polecam "Mean Machine" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 "The Longest Yard" - nowa wersja z Adamem Sandlerem to porazka, gdyby nie Chris Rock to bylaby kompletna klapa, polecam "Mean Machine" 1639448[/snapback] Kurcze, ciężka decyzja, jedni piszą tak jak Ty, drudzy wręcz przeciwnie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Kurcze, ciężka decyzja, jedni piszą tak jak Ty, drudzy wręcz przeciwnie :( 1639681[/snapback] fajny filmik..mi sie podobał.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Fever Pitch - Bardzo lekki i przyjemny filmik, mozna obejrzec 7/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Transporter 2 jestem pod wrażeniem zajefajny i bisty film ni no nie mam słów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Red Eye - poczatek zapowiadal sie swietnie, ale pozniejsze wydarzenia poprostu niszcza ten film. myslalem ze skoro Wes Craven rezyserowal to bedzie cos niezwyklego a tu taka szmata. od 1/3 film jest beznadziejny i wogole zakonczenie banalne. -2/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Kurcze, ciężka decyzja, jedni piszą tak jak Ty, drudzy wręcz przeciwnie :( 1639681[/snapback] Zobacz oba filmy i napisz koniecznie co o nich sadzisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Pitbull - Istni Kryminalni, ale wydaje mi sie ze dobrze ukazuje Polskie realia.. 7/10 Crash - Mocny film, warto obejrzec 8/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Moze ktos polecic mi dobra komedie? Ma byc smieszna i na poziomie! Moze byc glupio-smieszna, ale nie zalosnie-smieszna:> Cos w stylu Ali G tez moze byc:> Ps. "Komedie o nastolatkach" mozecie sobie odpuscic, chyba ze beda naprawde smieszne:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Obejrzałem w końcu Sin City i powiem tylko tyle.... WoW :zonk: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 und3r Deuce Bigalow: European Gigolo Głupio-śmieszna :) http://www.filmweb.pl/Deuce,Bigalow:,Europ...,Film,id=125509 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Najlepsi z najlepszych fajny filmik , ale mogo być więcej akcji z carsami <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 no wiec tak, dzisiaj obejrzalem: Primer - podobal mi sie, ale pewnych rzeczy nie zrozumialem, przy tym filmie trzeba sie skupic - 7/10 Criminal - dosc lekki, niezly filmik, przyjemnie sie oglada, oceny jednak nie wystawie, wieczorem mam zamiar jeszce obejrzec Klucz do koszmaru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Panowie, dzisiaj na jedynce Nietykalni z Costnerem, de Niro i Connery'm. Warto obejrzeć, polecam. Co prawda nie jest to film do końca zgodny z historią, no ale ogląda się świetnie. A na polsacie Snatch i nieśmiertelny Borys "the Blade" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedit Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 (edytowane) wieczorem mam zamiar jeszce obejrzec Klucz do koszmaru 1642162[/snapback] Ja ostatnio oglądałem "Klucz do Koszmaru" z nadzieją, że to będzie dobry Horror ale okazał się przeciętnym Thrillerem (6/10). Nie warto na to iść :? Oglądałem też "Głosy" ale bardzo się zawiodłem na tym filmie. Kolejna amerykańska bzdura... (2/10) Panowie, dzisiaj na jedynce Nietykalni z Costnerem, de Niro i Connery'm. Warto obejrzeć, polecam. Noo, dobry film :wink: Edytowane 10 Września 2005 przez regedit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 (edytowane) Panowie, dzisiaj na jedynce Nietykalni z Costnerem, de Niro i Connery'm. Warto obejrzeć, polecam. Co prawda nie jest to film do końca zgodny z historią, no ale ogląda się świetnie. A na polsacie Snatch i nieśmiertelny Borys "the Blade" ;) Skoro juz o tym mowa, to bedzie po Nietykalnych zaraz;] Edytowane 10 Września 2005 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 A ja sobie Nietykalnych daruję bo już parę dobrych razy obejrzałem...(żeby nie było że mi się nie podobał :) )... Spróbuję obejrzeć Dzień zagłady....21:40 na tym nieszczęsnym TVN :(... (spróbuję - przez te piiiiiiiii reklamy :| )... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 W ogole jakos dzisiaj duzo dobrych filmow w tv leci :blink: . Wlasnie sobie "Oblednego rycerza" ogladam i musze przyznac, ze nawet śmieszny;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Pitbull nie wiem czego wszyscy na niego narzekają jak dla mnie film ok, i nie ma go co porównywać do kryminalnych :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Buahaha, ale tlumaczenie Snatch'a na polsacie, nie moge z niego :lol2: Wylaczam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cookie Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 haha Borys Klinga, Cegłówka, Czteroplacy costam, a przystojniaka przetłumaczyli na wspaniałego czy jakieś podobne klimaty... ehh a ide family guy'a obejrzę i wrócę na najlepszą scenę w tym filmie jak obrabiają bukmachera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.I.L.F. Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Transporter 2 jestem pod wrażeniem zajefajny i bisty film ni no nie mam słów :D 1640992[/snapback] Mauahahahahahahahaaha tez brak mi slow taka bajka ze nie wiem co powiedziec :P mega przesada :D jedynie poczatek 3min i furka gitarka rezta mega holiłudzka :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Na www.imdb.com sa najlepsze kwestie ze "Snatch" np: Customs official: Do you have anything to declare, sir? Avi: Yeah. Don't go to England. Avi: Should I call you Bullet? Tooth? Bullet Tooth Tony: You can call me Susan if it makes you happy. :D więcej -> http://www.imdb.com/title/tt0208092/quotes A z nieszablonowych filmów polecam "The Way of Gun" (Desperaci) Christopher'a McQuarrie (ten gość napisał scenariusz do Podejrzanych). W tym filmie nie ma pozytywnych bohaterów, nie ma happy endu, są za to fajne strzelaniny w wykonaniu Benicio Del Toro, Ryan'a Phillippe'a, Taye'a Diggs'a i Nick'a Katt'a. Naprawde warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 (edytowane) hehe ta scena i tekst Bullet Tooth Tony o puss.. i dic... i jego desert .50 jest the best :)))))))))). Edytowane 11 Września 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 V for Vendetta - widzialem trailer, zapowiada sie dobrze, ciekawa wizja przyszlosci. natalie portman + nozownik w masce ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 V for Vendetta - widzialem trailer, zapowiada sie dobrze, ciekawa wizja przyszlosci. natalie portman + nozownik w masce ;]+ scenariusz Wachowskich;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Arsene Lupin - taka sobie przygodowka, troche za dluga..francuzi imo probowali dorosnac do piet amerykanom stosujac kruczki techniczne i zbajerowany scenariusz..ale sie to im nie zbyt udalo. film ocenilbym trzy na piec, ale naprawde nie da rady. 2/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Przez tego Skazanego na Bluesa znowu słucham Dżemu! Ja chcę spowrotem do swoich Cannibali!!!!! ;) Poza tym na TVN był niedawno reportaż w Uwaga! o Riedlu. Nie wiele pokazali, taka dodatkowa promocja dla filmu. Ten jego koleś -były perkusista to dopiero Autsajder O_o Idźcie ludzie do kina, puki jeszcze puszczają! Dla mnie zdecydowanie najlepszy polski film tego roku. Nie dobrze mi się robi, jak sobie przypomnę, że "Nigdy w życiu" tak wysoko oceniano, że najlepszy film roku 2003 , nagrody, reklamy :x Niech promują tego Kota, kawał chłopa i nie brzydal. Oby nie zrobili z niego kolejnej wzruszonej sieroty jak z Adamczyka :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Ice Princess - siegnalem po to tylko z nudow... krotko: film dobry dla dzieci do lat 16tu. imo 1/5 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Final Fantasy 7 Advent Children - film powala, szczególnie fanów tej części jak i całej serii. Gorąco polecam!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...