R.i.P. Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Flicka - film o koniach, bardziej kino rodzinne; dla mnie marne 2/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 the illusionist - jesli mial stanowic jakas kankurencje dla Prestiżu, niestety nie udalo mu sie to. Jesli nie to ocena tego filmu moze byc tylko minimalnie wyzsza. Lubie gdy w filmie mozna dzosukac sie jakis wskazowek dotyczacych konca, poglowic sie nad wszystkim, a tu caly film koles robi jakies sztuczki z kosmosu. Dopiero na samusienkim koncu cala historyjka zostaje wysjaniona w niezbyt interesujacy sposob. Jakos mnie to nie zachwyca. 6/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Poszedlem do kina na Świadka Koronnego. Co tu dużo mówić, usnąłem w ciągu pierwszych dziesięciu minut. Znajomi mnie budzili.. Nie koloryzuje, tylko po prostu zamknąlem oczy i się wyłaczylem. A szedlem na film w wysmienitym nastroju, liczylem, ze ta produkcja mnie czyms zainteresuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 (edytowane) Dreamgirls - flaki z olejem, pelno spiewu (co jest oczywiste bo to musical) ale w pewnym momencie az uszy puchna od tego darcia. Niektore utwory naprawde swietne (uwielbmia soul, r'n'b) ale co za duzo to nie zdrowo. Poza tym fabula do d*** jedynie fajna gra Eddiego Murphego - 4/10 Z Chicago czy z Moulin Rouge nie moze sie rownac. Edytowane 6 Lutego 2007 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 (edytowane) Chłopcy z Ferajny - kolejny swietny filmik o zyciu gangstera i o tym jak ono czasem sie konczy. Swietnie nakrecony, opowiedziany, zagrany (ahhh ten DeNiro...) + super muzyka. Kto nie widzial, a lubi historyjki o zlych facetach, to goraco polecam ;) 8/10 Edytowane 24 Lutego 2007 przez xpektor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Tsotsi - jakies mieszane uczucia mam. Niby swienie sie ogladalo, mozna sie wczuc w klimat poprzez genialna sciezke dzwiekowa ale nie zapadnie w pamiec - moze jedynie przypadkowo przez egzotyczny tytul. Dosc rzeczywisty i realny dramat, moge z czystym sumieniem polecic, na pewno nie bedziecie zalowac - 7/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 SAW 3 dla mnie film dobry i zakończenie znowu dziwne. Chyba pozostaje czekać na 4 część. Krwawy Diament - dobry film na początku taki mulasty ale później to już spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 SAW 3 - 4/10 niskie stany średnie z nudy można obejrzeć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 All the King's Men (Wszyscy ludzie króla) - Z lekka nudny bo w sumie opowiada o polityce, ale z drugiej strony świetna rola Sean'a Penna. Dam 3/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 (edytowane) Pulse- totalny kapeć, 2+/10 za dobre checi i utrzymanie fajnej kolorystyki obrazu ps. juz stracilem nadzieje na to ze jeszcze kiedykolwiek obejrze jakis dobry horror Edytowane 7 Lutego 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2007 Green Street Hooligans - dla mnie bomba, swietny film ;] Polecam jak ktos jeszcze nie widzial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Man of the Year (Człowiek roku) - Strasznie nudny i długi, prawie usypiałem. W ogóle nie śmieszny, moim zdaniem totalna porażka. 1/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 To It (AKA Stephen King's It_ -przydlugawy, zakonczenie 'jakies takie'.. Jednak wytrzymalem, mimo iz bylem spiacy a skonczylem ogladac kolo 4:30, ogolnie bardzo mi sie podobal - POLECAM ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 The Prestige - dobry, ale spodziewalem sie ze bedzie lepszy, a rewelacyjny nie jest. Iluzjonista z Nortonem bardziej zaskakujacy i lepszy klimat, ale i tak warto! I Love Huckabees - film Roberta Altmana, lekko popieprzony ale niesie bardzo wazny przekaz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Świadek koronny Bardzo nudny, liczyłem na coś ciekawszego, a tu taki bzdet. Jedyne co mi sie podobało to rola Więckiewicza, który wg mnie zagrał całkiem dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Scoop - b. dobry film, kocham humor woody allena :lol: gorszy od match point, ale niewiele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 (edytowane) The Last King of Scotland - 8/10 Ciekawa fabuła, ładnie zrealizowany film. Polecam :) Edytowane 8 Lutego 2007 przez eQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 (edytowane) Diabeł ubiera się u Prady-polecam, bardzo fajnie sie ogladalo i ani razu nie spojrzalem na zegarek (a dla mnie to juz cos znaczy :D). Mimo iz tematyka albo sam poczatek filmu sprawia wrazenie ze film jest skierowany raczej tylko do plci pieknej wcale tak nie jest. Edytowane 9 Lutego 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 (edytowane) Śniadanie na plutonie - chcecie ambitnego kina z dobra gra aktorska nieznanego aktora - bardzo prosze. Opowiesc o slabym-silnym czlowieku. Genialne zdjecia w niektorych momentach i fajna nutka. Polecam ale na pewno nie fanom X-mena czy Spidermana. Edytowane 9 Lutego 2007 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Quinceanera (Piętnastolatka) - wielkim minusem jest mieszanie języków angielskiego i hiszpańskiego, lepszy klimat miałby gdyby był cały po hiszpańsku.... a ogólnie taki średniak. 3/5 Little Children (Małe dzieci) - bardzo dobry film z kiepską końcówka, tzn powiedziałbym oklepaną. -4/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Świadek Koronny - 7/10 jak na polski film jest dobrze. Genialna rola Więckiewicza trochę słabsza Małaszyńskiego. IMO warto zobaczyć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Children of Men - taki sobie, średni film, można obejrzeć z nudów. Świat ładnie przedstawiony, oby w 2027 było tak naprawdę :) Dobra gra Clive'a Owen'a, zaczynam go lubieć coraz bardziej. - 7/10 The Pink Panther - Ojaaa, dawno się tak nie uśmiałem, polecam szczerze. Dobra obsada, Steve Martin wymiata i to bardzo :) Jego akcent w tym filmie jest taki mega-francuski można powiedzieć, a gdy uczy się "śmiesznego amerykańskiego" można się posikać :). Albo mi się wydaje albo małą rolę gra również Clive Owen, filmweb'owi nic o tym nie wiadomo, muszę jeszcze raz film zobaczyć - 9/10 Tsotsi - Jakoś wpadł mi w ręce no i obejrzałem, nie żałuję. Jak ktoś już wspomniał - realny dramat. Ścieżka dźwiękowa naprawdę dobra. - 8/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 Children of Men - taki sobie, średni film, można obejrzeć z nudów. (...) 7/10Skoro u Ciebie 7/10 to średni film, to jaka jest najniższa nota? 4/10? Jutro na jedynce o 20:15 będzie emitowany film Szósty zmysł z Brucem Willisem i Haleyem Joelem Osmentem. Kto jeszcze nie oglądał (są tacy?) niech to zrobi, zwłaszcza że film nie będzie przerywany reklamami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Green Street Hooligans - dla mnie bomba, swietny film ;] Polecam jak ktos jeszcze nie widzial.Obejrzyj Football Factory, to raczej zmienisz zdanie o GSH. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 (edytowane) Night at the Museum Dno, nuda, dubbing tragiczny, szkoda słow 1\10 Departed Jak już wielu pisało tutaj, bardzo dobry film, także tez polecam 8\10 Ryś Mam mieszane uczucia, z jednej strony były momenty śmieszne i ogolnie film niezły, ale z drugiej strony czegoś mi zabrakło. 6\10 Edytowane 10 Lutego 2007 przez bjkuba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Skoro u Ciebie 7/10 to średni film, to jaka jest najniższa nota? 4/10? Jutro na jedynce o 20:15 będzie emitowany film Szósty zmysł z Brucem Willisem i Haleyem Joelem Osmentem. Kto jeszcze nie oglądał (są tacy?) niech to zrobi, zwłaszcza że film nie będzie przerywany reklamami. Nie bij, ja nie ogladalem, ale mam zamiar to nadrobic <_< Prestige - 8/10 Fabula dobra i wogole wszystko fajnie, ale byly komenty ze film byl nudny i chcialo sie spac Iluzjonista - 8/10 Rownie ciekawa pozycja jak poprzednia bez nudnych momentow, ale fabula ciut gorsza niz wyzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Obejrzyj Football Factory, to raczej zmienisz zdanie o GSH. Widzialem Football Factory i tez mi sie podobal, a GSH ma fajny klimat i ogolnie bardzo przyjemnie mi sie to ogladalo. Mozna w sumie powiedziec ze GSH jest troszke inny i od innej strony jest ta tematyka wzieta. Podobala mi sie rola Elijah'a wood'a i Charliego Hunnama, ogolnie film ma to cos i 'sceny walk' sa swietnie zrobione, do tego fajna muzyka. [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 (edytowane) Skoro u Ciebie 7/10 to średni film, to jaka jest najniższa nota? 4/10?Średni - 5/10 Rola C.Owena +1 Przedstawienie świata i strzelaniny, dość realne +1 Razem 7/10 Jakoś tak, aż tak krytyczny nie jestem... Edytowane 10 Lutego 2007 przez jacoleq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 Prestige - Kawal dobrego kina. Rola Tesli byla kapitalna. Polecam 8/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Iluzjonista - 8/10 Rownie ciekawa pozycja jak poprzednia bez nudnych momentow, ale fabula ciut gorsza niz wyzej.Nie gorsza, tylko prostsza. Bardziej skomplikowana nie znaczy automatycznie lepsza. Maria Antonina - 6,7/10 Pachnidło - 8,7/10 To właśnie miłość - 6,5/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...