KaszaWspraju Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) Evolve – sieciowa gra komputerowa z gatunku first-person shooter produkowana przez Turtle Rock Studios. Jej premiera zaplanowana jest na 10 lutego 2015 roku na komputery osobiste, konsole PlayStation 4 i Xbox One. Evolve to gra multiplayer, w której czterech graczy wciela się w najemników walczących z bestią kierowaną przez piątego gracza. Każdy z polujących na potwora przypisany jest do jednej z czterech klas (traper, szturmowiec, medyk i wsparcie). W podstawowej wersji gry będą dostępne trzy bestie, natomiast czwarta pojawi się w formie DLC zatytułowanego Monster Expansion Pack. W ten weekend zaczyna się Big Alpha, potrwa od piątku 31go 9AM PDT do 2go listopada 8PM PST. Szczegóły na: http://evolvegame.com/news/official-evolve-big-alpha-invitations-are-now-going-out Dużo o samej grze i rozgrywce znajdziecie na youtube. Asymetryczna zabawa w ganianego 4v1. Jeśli ktoś się nie załapał, mam jeden klucz do oddania. Klucz aktywujemy na Steam. Edytowane 30 Października 2014 przez KaszaWspraju 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
april*s Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2014 To jeśli jest to jeszcze aktualne to podeślij mi w PW. Chętnie zerknę, bo wygląda całkiem zachęcająco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) AJSA Evolve Alpha Giveaway + Update!: Wysłane z mojego XT1032Ps.Kluczk rozdam po 22 h.EDIT Kto tu zajrzy, znajdzie. 5H80Y-3EIM3-WND7C Edytowane 30 Października 2014 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2014 Oho, dzięki KaszaWsprayu - Akurat wczoraj o tej grze czytałem, a dzisiaj wykorzystałem kliczyk od Ciebie ^^ Zobaczymy z czym to sie je :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Jak na razie bez szczęścia, same utraty hostów. Jedna gra, potwór afk, przez tą minutę, jak na razie, stwierdzam że ładna grafika. ps Podobno da się połączyć przez "jone game" w profilu gracza. ps2 Na ten czas ogromne problemy z jakimkolwiek połączeniem się. Edytowane 31 Października 2014 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2014 Da się grać jeśli się dołączy do gry przez profil Steam kogoś innego. Sam tak grałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2014 4 klucze do Alpha testów (Steam); WJC56-X69I6-9QLFQWJCPX-0V409-BIC3HWJDJG-8PDPX-G43NBWJDPG-093NX-6DBKG 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2014 Dzięki za kod, wszystkie są wykorzystane załapałem się na ostatni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) WI9V5-2VTQE-09TR0WI9XA-KZDZQ-DGAV5WIA23-Y5MWJ-2465DWIA2X-R0DLJ-IH0WZ RFVDA-TPYWM-H4Z2XRFVF2-EF0WL-MENJARFVHA-V7YTJ-5W8IHRFVHN-BDXKD-NA70H Edytowane 1 Listopada 2014 przez KaszaWspraju 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2014 Ale jak już wy niewdzięczne, anonimowe gnojki bierzecie kod to chociaż wpiszcie jaki i podziękuję ofiarodawcy. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2014 Zużyłem RFVDA-TPYWM-H4Z2X Ściągnę to zobacze co to ciekawego, na razie dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2014 dodatkowo jak macie xcom enemy unknown/within dostajecie dostep do alphy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serun Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2014 Zużyłem WIA23-Y5MWJ-2465D i bardzo dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) Chyba alfa specjalnie nie wypromuje gry, bo na ten czas gra się bez adrenaliny, ot po prostu biegamy po mapie za potworem, łapiemy go przed trzecią i finałową fazą ewolucji. Na pierwszym poziomie zawsze myśliwi mają przewagę i jest bardzo łatwo go zabić. Zdarzały się przypadki, że kreatura na drugim poziome nas pokonywała, ale to wina niedoświadczonych graczy. Więcej emocji daje gra potworkiem, ale na początku to bierz nogi za pas dopóki się nie "dokoksujesz". Sama rozgrywka łatwa i prosta, mechanika nie przeładowana zbędnymi umiejętnościami czy "itemami", ale wydaje się, że tego jest mało i szybko rozgrywka staje się powtarzalna. Pięciu graczy, 4v1, musi się zagrać idealnie, spełnić za wiele warunków, za dużo czynników musi się zgrać, by starcie było tym czym Turtle Rock Studios chce. Grafika ładna, wydajność dobra i optymalizacja już jest, ale ja osobiści miałem wycieki pamięci i gra się wywalał z braku RAM, a tego mi nie brakuje. Jedyną bolączka jest marnowanie czasu w poczekali, na załadowanie się meczu, mapy, lobby i.t.p. Samo starcie bywało krótsze niż proces przygotowania i wczytania. Obiecują trzy potwory i DLC, ja się wstrzymam z zakupem gry, szału nie ma, a rozgrywka nie porywa, nie mam syndromu: jeszcze jeden mecz. Edytowane 15 Listopada 2014 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2014 Gra imo szybko się będzie nudzić, no chyba że trybów będzie sporo. Nie rozumiem tego całego hypeu nad tą grą i tych nagród dla niej. Mi grało lepiej się potworem, jak już osiągniesz poziom 3 to nie ma na ciebie bata. Optymalizacja może jest fajna na 970 ale na czymś słabszym już 60 fps nie osiągniesz chyba że zjedziesz z detalami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2014 dzieki za kod WI9V5-2VTQE-09TR0WI9XA-KZDZQ-DGAV5 <- ten zuzylem ... (wszystkie ponizej byly zajete)WIA23-Y5MWJ-2465DWIA2X-R0DLJ-IH0WZ RFVDA-TPYWM-H4Z2XRFVF2-EF0WL-MENJARFVHA-V7YTJ-5W8IHRFVHN-BDXKD-NA70H Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2014 dodatkowo gra zle skaluje sie w 21:9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2014 To straszne. :O Wczoraj zdążyłem odpalić. Grafa ładna. Po biegalem trochę potworem ale nie miałem czasu się zgłębiać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2014 Znamy wszystkie tryby rozgrywki: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2015 i jak tam wrażenia? bo właśnie zauważyłem w swoim steamie bete do pobrania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2015 Znaczniej szybciej trwa tworzenie "meczu", kilka zmian na mapach, rozgrywka praktycznie bez zmian. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2015 U mnie też się pojawiła. Zrobiłem rzut okiem na potworka - w sam raz na pada. Więcej w stanie nie jestem powiedzieć prócz tego że chodzi na moim trupie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pwael Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zagralem pare meczy, pierwsze wrazenie to ze troche podobna do titana, drugie wrazenie przy graniu potworkiem to ze to moba fpp :) Przy zgranej grupie 4 osob jest przyjemnie, wszystkoe zalezy od teamplaya i oczu na okolo glowy. Kraken wydaje sie byc znacznie mocniejszy od goliata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Panowie z Turtle Rock Studios przegięli z zamówieniami przedpremierowymi i DLC: 'Evolve' Lets Xbox One Players Skip Grinding With $60 Pre-Purchase http://www.forbes.com/sites/insertcoin/2015/01/10/evolve-lets-xbox-one-players-skip-grinding-with-60-pre-purchase/ Untangling Evolve's convoluted DLC plan http://www.eurogamer.net/articles/2015-01-15-untangling-evolves-convoluted-dlc-plan Phil Robb of Turtle Rock responds to criticism of DLC, pre-purchase options http://www.pcgamer.com/phil-robb-of-turtle-rock-responds-to-criticism-of-dlc-pre-purchase-options/ Edytowane 19 Stycznia 2015 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Dzisiaj pobrałem na Steamie betę i zagrałem jeden mecz w Solo, bo muszę się nauczyć techniki cooperacji, żeby nie psuć zabawy ludziom w Multi. Bardzo ładnie to wygląda, sterowanie troszkę kijowe, ale da się przeżyć. Wymagania hardware dość wysokie, bo trzeba mieć mocny 4 rdzeniowy procesor i co najmniej z średniej półki grafikę. Parę fotek z rozgrywki na delikatnym I3 3220 + 750Ti: Edytowane 19 Stycznia 2015 przez leven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2015 Ooo widzę że brakuje pamięci na gpu. Jak dobrze że kupiłem 7970 zamiast gtx670/680, coś dobrze mi podpowiedziało. Cięzki los czeka gtx770,760,680,670 na rynku wtórnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2015 Gra raczej tak sobie wymaga 4 rdzeniowego procesora. U mnie obciążenie rzadko przekraczało 50%. Za to grafa 99% :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2015 Ano brakuje pamięci na karcie. Już od dobrego roku brakuje 2GB, a ta gra pobiera tyle bez zająknięcia. U Ciebie jak to wygląda ? Gra raczej tak sobie wymaga 4 rdzeniowego procesora. U mnie obciążenie rzadko przekraczało 50%. Za to grafa 99% :D Nic dziwnego, skoro masz 4 rdzenie wykręcone na 5.0 GHZ. Ja mam zwyklego I3 3220@3.3 GHZ :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2015 Ooo widzę że brakuje pamięci na gpu. Jak dobrze że kupiłem 7970 zamiast gtx670/680, coś dobrze mi podpowiedziało. Cięzki los czeka gtx770,760,680,670 na rynku wtórnym. No nie wiem, właśnie sprzedałem 770 za ponad 900. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2015 How Evolve Fell Down The Bullshit Tree Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...