marco Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Od dzisiaj zamiast dotychczasowych działów "giełda" działa nowa opcja dostępna w głównym menu (obok przejścia do portalu, forum i listy użytkowników). Podstawowe zmiany to uwzględnianie 7 dniowego czasu trwania ogłoszenia z możliwością jego jednokrotnego podbicia, zadawanie pytań sprzedającemu i prezentacja profilu ogłoszeniodawcy. W przypadku jakiś strasznych problemów z nową "giełdą" zachęcam do przemyśleń w tym temacie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abrakader225 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Jako użytkownik nie mam uprawnienia, żeby ją przeglądać? o.O Nie masz uprawnień do tego! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Jako użytkownik nie mam uprawnienia, żeby ją przeglądać? o.O Racja ;) Poprawione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Jak dodać ogłoszenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Bij mnie laciem ale.. jak sie dodaje ogloszenie? EDIT: sorry za dubla ale to byla kwestia sekund :P Edytowane 3 Lutego 2015 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 W skórce Nacht brakuje ikon przy przyciskach Kupię/Sprzedam/Inne i Subskrybuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Dodawanie ogłoszeń - oczywiście ręka mi się na uprawnieniach omsknęła i grupy "stały uczestnik" nie dodałem do uprawnionych - przepraszam. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 1. Czy przewidywana jest opcja "podgląd" w panelu tworzenia ogłoszenia, taka, jak podczas pisania nowych postów? 2. Jakie są planowane typy ogłoszeń oprócz prywatnych? 3. Czy nowa giełda będzie/jest dostępna z poziomu Tapatalka? (używam 2.x; pytanie raczej pod kątem najnowszych wersji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 1. Czy przewidywana jest opcja "podgląd" w panelu tworzenia ogłoszenia, taka, jak podczas pisania nowych postów? 2. Jakie są planowane typy ogłoszeń oprócz prywatnych? 3. Czy nowa giełda będzie/jest dostępna z poziomu Tapatalka? (używam 2.x; pytanie raczej pod kątem najnowszych wersji) 1. nie 2. w teorii giełda ma być tylko dla użytkowników indywidualnych. Jeśli pojawi się zapotrzebowanie na inne rodzaje - będzie to tutaj widoczne 3. nie 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2015 Czy tematy z Giełdy będą się pojawiały w Nowej zawartości? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2015 Czy tematy z Giełdy będą się pojawiały w Nowej zawartości? Tak 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaZiMoDo Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2015 Nie mogę dodać ogłoszenia w dziale 'sprzedam'. Wcześniej nie miałem tego problemu, a jestem już 'starym' użytkownikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 http://i.imgur.com/A4PAy1a.png Skórka DustBlue. Elementy z "O ogłoszeniodawcy" nie za bardzo czytelne, do tego imo pole z ceną i kontaktem średnio przyjemnie wypada dla oka przy ciemnym skinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Szczerze to szału nie ma :( Wydaje się mało czytelna, pewnie wymaga przyzwyczajenia. Czy regulamin się jakoś zmieni? Co z multi-ogłoszeniami (jedno pole cena konieczne do wypełnienia) ? Czy jeden produkt jedno ogłoszenie, czy też hulaj dusza wrzucaj co i jak chcesz? Dlaczego jest ograniczony czas na edycję ogłoszenia? Edytowane 6 Lutego 2015 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abrakader225 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 Używam purepc na drugim monitorze i tak widzę giełdę :x http://i.imgur.com/Du3K64L.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2015 Czy nie dałoby rady wywalić starej giełdy i w tamtym miejscu forum zrobić jakiś odnośnik do nowej ? I tak tematy z poprzedniej wersji wypadały po jakimś czasie więc np. na koniec lutego możnaby je i tak wykasować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2015 Jak tam się dodaje miniaturkę zdjęcia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajayeti Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2015 Czy będzie można zmienić cenę po dodaniu ogłoszenia? Czekać tydzień na wygaśnięcie oferty to trochę za długo, możliwość edycji tego parametru byłaby wskazana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2015 Czy ograniczenie 1 osoba 1 ogłoszenie dalej obowiązuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2015 Czy ograniczenie 1 osoba 1 ogłoszenie dalej obowiązuje ? Nie. Postaram się w najbliższym czasie wrzucić zupełnie nowy regulamin giełdy. Docelowo chcę unikać sytuacji w której mamy posty w stylu wyprzedaż i link do aukcji użytkownika na allegro. Taka "giełda" nie ma najmniejszego sensu. Jeden przedmiot = jedna oferta na giełdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2015 Jeden przedmiot = jedna oferta na giełdzie Regulamin pilnie potrzebny, koledze mgnesium odjebało zdrowo jak widać. Jeden przedmiot kilka ogłoszeń. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2015 Czy jest szansa, żeby treść wygasłego ogłoszenia nadal dało się przeczytać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2015 Co z tematami Przyjmę bo jestem w potrzebie/Oddam za KW? Nie dałoby się ich odblokować? Pożyteczne były. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2015 Regulamin pilnie potrzebny, koledze mgnesium odjebało zdrowo jak widać. Jeden przedmiot kilka ogłoszeń. Po 4 ogłoszenia na jeden przedmiot. Tak to miało wyglądać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzymo Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) W tytule ogłoszenia po spacji litera w następnym słowie zamieniana jest na dużą oraz w skrótach jednostek tylko pierwsza litera jest z dużej, reszta z automatu zamieniana na małą - tak ma być? ;) Wpisałem: Haswell 4 jaja, niskie napięcie, np. 3.5GHz @ 0.9V Jest i nie mogę zmienić: Haswell 4 Jaja, Niskie Napięcie, Np. 3.5Ghz @ 0.9V Edytowane 22 Lutego 2015 przez rzymo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2015 http://forum.purepc.pl/classifieds/item/76-praca-w-okw-%E2%80%93-od-160-z%C5%82-za-jeden-dzie%C5%84-pracy/ Ograniczenie dostępu to tego działu raczej wskazane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...