ath Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 http://starwars.ea.com/pl_PL/starwars/battlefront Szykuje się "fajny mod" do battlefiela 4. ;> Star Wars: Battlefront jest pierwszą grą powstałą w wyniku współpracy koncernu Electronic Arts i firmy Disney Interactive, po tym jak zamknięte zostało studio LucasArts. Deweloping tytułu powierzony został studiu DICE LA, które utworzono specjalnie z myślą o produkcjach na licencji Star Wars. Akcja gry przenosi graczy do kultowego uniwersum Gwiezdnych Wojen, gdzie trwa zażarta walka o panowanie nad galaktyką. Opowiadając się po jednej ze stron konfliktu gracze mają szansę przechylić szalę zwycięstwa na swoją korzyść. Jak przystało na produkt licencjonowany Star Wars: Battlefront obfituje w elementy nawiązujące do filmowej sagi George'a Lucasa. Miłośnicy Gwiezdnych Wojen mogą więc odwiedzić doskonale znane lokacje, a także zobaczyć w akcji wiele charakterystycznych jednostek (np. AT-AT czy Tie-Wing). Od strony technicznej twórcy gry wykorzystali możliwości silnika Frostibite 3 (zastosowanego także w Battlefield 4 i Need for Speed: Rivals). Oferuje on wysokiej jakości, trójwymiarową oprawę graficzną z zaawansowanym systemem destrukcji otoczenia.Źródło: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=25599 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 I tak już można powiedzieć, że będzie lepiej niż w BF4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drizz Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Hehe...co by nie było,będzie lepsze od BF4 (obojętnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2015 @up: echo jakie czy co? Trailerek robi robotę. Nigdy nie ciągnęło mnie do MP, ale to kusi. No i fajnie że będą misje typu Spec Ops z COD i split, idealne na posiadowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthStan Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Trailer świetny, ale wątpię aby gra aż tak dobrze wyglądała. Jak wchodzi marsz imperialny to mam ciary na plecach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Star Wars: Battlefront O w morde, będę obserwował wątek. Może wróciłbym do shooterów dzięki czemuś takiemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed00s Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Już jest preordained ale poczekam na recenzję pełnej wersji po tym co zobaczyłem w bf4 To jakaś masakra..... bug field 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Pamiętam jak katowałem Battlefronta te 10 lat temu. Chętnie wrócę do tych klimatów, ale botów pewnie nie będzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 The Hype is real!!! :) zaraz po oficjalnym trailerze można już zamawiać pre-ordery. Na PSN zrobili nawet dedykowaną stronę dla SW:BF - oczywiście wersja podstawowa i już od razu z DLC :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Chętnie wrócę do tych klimatów, ale botów pewnie nie będzie :)Będą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zaczynam tracić wszelką nadzieję. Chyba wolał bym mod do bf4 ze skinami za 5$ niż to. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Jak zobaczyłem pierwszy trailer to chciałem kupić i przejść single playera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2015 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 (edytowane) ...hmmm jakoś nie jestem przekonany. Fragmentami ładnie, muzyka i dźwięki bardzo dobre, ale sama rozgrywka i skala coś tak nie do końca przekonuje. Edytowane 16 Czerwca 2015 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Mi się wczorajszy gameplay podobał. Taki typowy BF ale w uniwersum Star Wars i tego właśnie oczekiwałem od tej gry. Ciekaw jestem tylko jak to wymyślili z tymi bohaterami (Darth Vader i Luke z filmiku), kto i kiedy może się w nich wcielić, albo to będą typowe NPC, chociaż to by było słabe. Ciekawe też ile będzie herosów. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Graficznie super, jednak animacje postaci kuleja - takie trzymanie broni mocno wali po oczach. Co do grania bohaterem to moze najlepszy gracz w druzynie, zawsze jakas nagroda za bycie najlepszym ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Od 6:45 jest o demie gry: Tutaj od 18:30 Edytowane 21 Czerwca 2015 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2015 Ktoś się załapał na alfa testy ? http://www.tomshardware.com/news/star-wars-battlefront-closed-alpha-signups,29467.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2015 Podobno dzisiaj mają ruszyć testy. Ciekaw jestem opinii graczy po tym co widziałem na E3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) Beta na początku października, PC i na konsole: http://www.rockpapershotgun.com/2015/09/02/star-wars-battlefront-beta-pc/ ..dla równowagi, nie będzie dedykowanych serwerów: http://www.rockpapershotgun.com/2015/09/02/star-wars-battlefront-servers/ Edytowane 2 Września 2015 przez KaszaWspraju 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2015 Ciekawi mnie czy technologicznie poszli do przodu czy dalej graficznie poziom BF4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2015 Ciekawi mnie czy technologicznie poszli do przodu czy dalej graficznie poziom BF4 Chciałeś chyba napisać BF3. Przecież BF4 mało różnił się od 3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2015 Podobno w październiku ma być otwarta Beta :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2015 4 posty wyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) A jednak serwery dedykowane będą, http://www.rockpapershotgun.com/2015/09/21/star-wars-battlefront-dedicated-servers/ tylko jak to będzie działać z "skill based matchmaking system" Beta 8-12 października. http://www.engadget.com/2015/09/24/star-wars-battlefront-open-beta-october-8th/ Edytowane 25 Września 2015 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) Wymagania sprzętowe Star Wars Battlefront. Mocy przybywaj? - PurePC.pl Edytowane 7 Października 2015 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2015 Te 3.5 GB na 970 to już dzisiaj niezbyt dużo. Ja już zaczynam odkładać na Pascala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) Betę można już instalować ok 11gb, szczęśliwcy z kluczem mogą już grać. W czwartek od 16 niby startuje. Śnieżna mapa "z[ciach!]ana", "rebeśli" nie są wstanie wygrać. http://www.twitch.tv/angryjoeshow/v/19468946 Beta graphics performance benchmarks. http://www.guru3d.com/articles-pages/star-wars-battlefront-beta-vga-graphics-performance-benchmarks,1.html Edytowane 7 Października 2015 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2015 Przejrzałem na szybko kilka fragmentów i powiem tak. Nie gram w ogóle w MP, ta gra ma być wyjątkiem, ale ogólnie nie wygląda to źle. Nie jestem w stanie ocenić tego fachowym okiem, ale chociażby walka w powietrzu syci przynajmniej wizualnie wygląda to mega dynamicznie i filmowo. Co do mapy na Hoth to patrząc przez pryzmat kanonu SW nie powinno dziwić, że Rebelia dostaję lanie. W filmie uciekają przed Imperium z powodu znacznej przewagi wroga i raczej nie jest to walka tylko odwrót. Oczywiście jest to gra i powinien być balans między stronami, ale mimo wszystko akurat na tej mapie nie kłuje to tak w oczy. Może powinni pomyśleć nad innymi warunkami wygrania np: Rebelia ma xxx czasu i musi "wypuścić" xxx statków (co może zrobić np kontrolując jakieś tam punkty na mapie, powstrzymując walkery etc.). A Imperium ma zrobić to co do tej pory czyli podprowadzić (w krótszym czasie) ATAT i rozwalić generator. Wtedy byłoby to MEGA klimatyczne rozwiązanie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) Ja się martwię, że po pierwszym zachwycie gra się znudzi, bo okaże się za płytka mechanicznie, jednak to nowe DICE robiło grę. Po za tym rozgrywka nie wygląda na "easy to play hard to master". Zobaczymy jutro, po 23h gram, można mnie szukać i dodawać do znajomych. Cena jednak przegięta 160zł + mikro transakcje, dlc i sezon pasy LOL. Edytowane 7 Października 2015 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...