Skocz do zawartości
Twój Pan

Mam zepsuty profil na forum, pomocy!

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór.

Dwie kwestie:

1.Kiedyś miałem dużo zielonych plusików, lajków czy jak to się nazywa, za merytoryczne, kreatywne, inteligentne i błyskotliwe wypowiedzi na poziomie, ale ktoś mi to popsuł i jestem na konkretnym minusie, co rzutuje na moją wiarygodność. http://forum.purepc.pl/topic/354500-zr%C3%B3bcie-co%C5%9B-p/page-729?do=findComment&comment=4023294

2. Nie mogę wysyłać ani otrzymywać wiadomości, bo ktoś coś naklikał, chyba do końca nie wiedział co robi i wszystko zepsuł. http://forum.purepc.pl/topic/354500-zr%C3%B3bcie-co%C5%9B-p/page-753?do=findComment&comment=4025773

Proszę to naprawić.

Sprawa dodatkowa: Czy jest możliwość zwiększenia ilości rozdawanych każdego dnia lajków i nielajków, bo przy tak ograniczonej ilości nie jestem w stanie wyrażać swojego podziwu i dezaprobaty dla wypowiedzi innych?

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś miałem dużo zielonych plusików, lajków czy jak to się nazywa, za merytoryczne, kreatywne, inteligentne i błyskotliwe wypowiedzi na poziomie,

Nie... naprawdę? Widmo fejsbuka wisi nad światem...

Włączyłem Ci komunikator i wyzerowałem reputacje. Jeżeli przynajmniej 3 osoby, które uznam za wiarygodne i rozsądne - niech będzie, że wliczając Ciebie - okreslą, na jakim mniej więcej poziomie miałeś reputacje, to ją ustawię. Ale zaprawdę zdrowiej byłoby, gdyby ten wynalazek nie istniał na forum i nie był używany do takich zabaw, jak na testowym.

• Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie... naprawdę? Widmo fejsbuka wisi nad światem...

Włączyłem Ci komunikator i wyzerowałem reputacje. Jeżeli przynajmniej 3 osoby, które uznam za wiarygodne i rozsądne - niech będzie, że wliczając Ciebie - okreslą, na jakim mniej więcej poziomie miałeś reputacje, to ją ustawię. Ale zaprawdę zdrowiej byłoby, gdyby ten wynalazek nie istniał na forum i nie był używany do takich zabaw, jak na testowym.

Klaus twierdzi że miałem najwięcej plusików ze wszystkich :D

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie. TO moj ostatni dzien na forum. Od jutra znikam.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zaczynasz mi podnosić ciśnienie.

Napisałem ci już to na PeeMce: Nie fikaj na forum, bo się z nim pożegnasz.

Stosując twoją terminologię, po prostu cię zniknę.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Graham, co ty za bzdury pleciesz? Jak to nie mam? Jako wielokrotny bananowiec jest użyszkodnikiem na indeksie i pod szczególnym nadzorem.
W każdej chwili mogę cię uznać za osobę niepożądaną na forum i tyle. Wyczerwieniłem ci wszak odpowiednie punkty regulaminu w PeeMce, które mogą być tego podstawą.

A o moją hemoglobinę się nie martw, oddaję przeważnie płytki krwi (11 razy w roku, a raz krew pełną na Motosercu) i po ich wyseparowaniu na separatorze cała hemoglobina wraca do mnie z powrotem. :P

• Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drogi kolego GRAHAM, nie miałeś chyba jeszcze do czynienia z ostrą jak brzytwa płetwą Sikora, skoro prowadzisz takie bezowocne dyskusje. A uwierz, że owoc czeka w zanadrzu.

Cała kiść bym powiedział tam gdzie słońce nie dochodzi...

• Upvote 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drogi kolego GRAHAM, nie miałeś chyba jeszcze do czynienia z ostrą jak brzytwa płetwą Sikora, skoro prowadzisz takie bezowocne dyskusje. A uwierz, że owoc czeka w zanadrzu.

Oj miał do czynienia, miał. :P Jeszcze na Tłiku kilka kont poleciało w niebyt przy mojej skromnej pomocy.

• Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi