toms83 Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2020 Zapisywanie postów działa bardzo powolnie. I to odkąd pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2020 Dziś mi też forum świruje . A wolne zapisywanie postów to już jest od dawna . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2020 Sprawa zgłoszona do @marco ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2021 W dniu 12.02.2020 o 11:42, toms83 napisał: Znowu nie działa "nieprzeczytana zawartość" w zakładce "aktywność". W "cała aktywność" też nic się nie pokazuje, mimo że są nowe posty. 1587 raz nie działa to co wyżej. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2021 W dniu 12.02.2020 o 11:42, toms83 napisał: Znowu nie działa "nieprzeczytana zawartość" w zakładce "aktywność". W "cała aktywność" też nic się nie pokazuje, mimo że są nowe posty. :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2021 Problemem też jest panel odpowiedzi w theme surface - obecnie jest on od jakiegoś czasu mocno ograniczony , m.in. brakuje całej sekcji odpowiedzialnej za wstawianie linków , cytatów , kodu czy spojlerów / emotikonek , brakuje też opcji podglądu tego co się napisało . Pamiętam też że forum miało coś w rodzaju bufora - tekst odpowiedzi który jeszcze nie został dodany był w buforze i po przeładoiwaniu strony można było szybko go dodać a nie pisać od nowa . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2021 Marco naprawiał nie przeczytaną zawartość powinna działać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2021 2 godziny temu, orlontko napisał: Marco naprawiał nie przeczytaną zawartość powinna działać :) Potwierdzam, działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2021 Coś było robione, bo znowu zniknęły posty z "nieprzeczytanej zawartości", mimo, że było sporo postów, których nie miałem przeczytanych. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2021 A nie da rady postawic forum na innym sofcie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Nadal nie działa "nieprzeczytana zawartość" w zakładce "aktywność". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Do tego forum sie rozjechalo. Troche. Np liczna stron danego tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 No powiem że długo już. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Niestety tak będzie , obecnie tylko Marco zajmuje się kwestiami technicznymi a za bardzo nie ma czasu na siedzenie i dłubanie w kodzie forum . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2021 W dniu 2.04.2021 o 14:11, toms83 napisał: Nadal nie działa "nieprzeczytana zawartość" w zakładce "aktywność". Ponownie zmarło. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 2 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2021 Zgłoszone do @marco 🙂 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 2 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2021 @marco naprawiał, powinno działać 😉 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2021 Chyba jest ok. Co prawda parę wiadomości i tak musiałem odszukać "ręcznie" bezpośrednio z tematów na forum, bo ich nie wyświetlało w nieprzeczytanej zawartości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 19 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2022 Cała/nieprzeczytana aktywność wysiadła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 10 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2022 W dniu 19.06.2022 o 15:37, brachol napisał: Cała/nieprzeczytana aktywność wysiadła. Wysiadło ponownie. Przynajmniej spamu już nie ma. 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 4 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2022 Kurde no, dzieje się tutaj coś czy jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2022 W dniu 19.06.2022 o 15:37, brachol napisał: Cała/nieprzeczytana aktywność wysiadła. Pewnie już o tym wiecie. Kurde, już mi się nie chce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalataa Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2022 Aż dziwne że to forum nadal działa, mając na uwadze ilość zarządzania serwerem forumowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Ooo, jakiś apdejt silnika forum chyba poszedł. Czy jest szansa na jakiś ciemny motyw, ale taki po całości, bez jasnych pasków po bokach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2023 25 minut temu, stivo napisał: Ooo, jakiś apdejt silnika forum chyba poszedł. Czy jest szansa na jakiś ciemny motyw, ale taki po całości, bez jasnych pasków po bokach? ja mam w całości czarne bez pasków 🤔 dynamic theme Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2023 (edytowane) U mnie tak to wyglądało: Przed chwilą doszedłem jednak do rozwiązania - uBlock wycinał coś za dużo, mimo, że wskazuje 0 blokad dla tej witryny. Edytowane 20 Kwietnia 2023 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juleczek03 Opublikowano 23 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2023 Aktualnie forum wydaje mi się ale działa bardzo dobrze płynnie i świetnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 5 Grudnia Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia Widać w ostatnim czasie trochę zmian i porządków na forum - bardzo miło. Jedna rzecz natomiast od razu rzuciła się w oczy, wg mnie na minus. Mianowicie szerokość forum wydaje się nie być już ograniczona, co wymusza latanie wzrokiem od krawędzi ekranu do krawędzi ekranu, czytając posty (rozdzielczość 2560 px). Wcześniej przy ograniczonej szerokości czytanie forum było jak dla mnie bardziej komfortowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek. Opublikowano 5 Grudnia Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia Teraz, brachol napisał(a): Widać w ostatnim czasie trochę zmian i porządków na forum - bardzo miło. Jedna rzecz natomiast od razu rzuciła się w oczy, wg mnie na minus. Mianowicie szerokość forum wydaje się nie być już ograniczona, co wymusza latanie wzrokiem od krawędzi ekranu do krawędzi ekranu, czytając posty (rozdzielczość 2560 px). Wcześniej przy ograniczonej szerokości czytanie forum było jak dla mnie bardziej komfortowe. A ja przy 2560/1080 wreszcie czuję się komfortowo mogąc czytać cały tekst nie musząc patrzeć na wąziutki tekst pośrodku żywcem wyjęty z przedpotopowych 4:3 monitorów w kwadracie. Nic nie zmieniać Wszystko dobrze. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 5 Grudnia Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 15 minut temu, brachol napisał(a): Widać w ostatnim czasie trochę zmian i porządków na forum - bardzo miło. Jedna rzecz natomiast od razu rzuciła się w oczy, wg mnie na minus. Mianowicie szerokość forum wydaje się nie być już ograniczona, co wymusza latanie wzrokiem od krawędzi ekranu do krawędzi ekranu, czytając posty (rozdzielczość 2560 px). Wcześniej przy ograniczonej szerokości czytanie forum było jak dla mnie bardziej komfortowe. Fakt, tematy sprzętowe zostały posprzątane, głównie GPU i CPU, bo tam było tego najwięcej i każda generacja ma teraz swój zbiorczy wątek. W pierwszym poście każdego tematu są dodatkowo odnośniki do naszych testów na portalu. Odnośnie kwestii technicznych, to właściwym adresatem jest @ulisses 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...