phranzee Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 hmmmmm dzieki licznikowi wiedzialem z kim mam do czynienia :| ale troodno ;) trzeba zyc dalej ;)ano trzeba :? :| ostatnio duzo osob zmienilo sobie avatarki no i wszystkich nie da rady spamietac :? ilosc postow w wiekszosci przypadkow swiadczyla o userze, a tak to niewiadomo czy jakis newbie czy mastah ;) a data nic nie mowi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 [...] a data nic nie mowi.to niech zacznie bo niektorzy obserwoja.. i czasem cos napisza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 [...] a data nic nie mowi.to niech zacznie bo niektorzy obserwoja.. i czasem cos napiszadata jak i licznik nie zawsze swiadczy o doswiadczonym userze, dobra, peace, jestem padniety ;) nie chce sie sprzeczac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 phranzee - a dlaczego masz licznik postów - nie rozumiem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 looknij do jego profilu to zrozumiesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 :) to 600 to ustawilem z okazji 600-o posta 8) chyba nie bedzie mi sie chcialo zmieniac i wywale :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 :lol: miales isc spac, podobno jestes padniety :P gratulacje z okazji 600 postow :P (moze ja sobie walne 1,4k :?: ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 :lol: miales isc spac, podobno jestes padniety :P gratulacje z okazji 600 postow :P (moze ja sobie walne 1,4k :?: ;)) ide ide :P czemu tylko 1.4k ? :) zobacz jak reed sobie wysrubowal licznik :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 zaraz lookne :P czemu 1,4k :?: bo tyle mam w rzeczywistosci ;) :lol: dobrej nocy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 zaraz lookne :P czemu 1,4k :?: bo tyle mam w rzeczywistosci ;) :lol: dobrej nocy :lol: no i jak tu spac, koncze wszystko a tu tb! mi miga ze jest odpowiedz :P czemu *tylko* ;) 1.4k ;) a co do mr reed'a to nie sprawdzaj, zartowalem :P 'branoc, wylaczam tb! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 :lol: ja tez juz sie klade ;) btw, co to TB :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Hubert przeciez jeszcze jest w profilu liczba postow wiec zawsze mozna sobie zajzec :P ja juz sie biore do sprawdzania profilu kazdeko forumowicza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 ciekawe zajecie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 :lol: ja tez juz sie klade ;) btw, co to TB :?: The Bat, klient poczty. Licznik Phranzee'ego roxx ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 [...] Licznik Phranzee'ego roxx ;] heh, zawsze mam dziwne pomysly ;) Dołączył: 03 Mar 2003Miejscowość: stalinogrod Liczba postów: garść Ulubiony kolor: błękit ccfl Nazwa moda: SkyTower FanDobregoAnime :) 8) mhehehe, wiecej juz sie nie miesci :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Jeżeli byście wiedzieli jak trudno zrobić coś w stylu "zostawić rangę, licznik wywalić" to byście dzioby przymkneli ;)Wcale nie jest trudno... to bylo celowe dzialanie i tyle. To może w tej wersji PHPbb, w starszych tego podajże nie było, chodziaż nie będe się kłucił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Jeżeli byście wiedzieli jak trudno zrobić coś w stylu "zostawić rangę, licznik wywalić" to byście dzioby przymkneli ;)Wcale nie jest trudno... to bylo celowe dzialanie i tyle.To może w tej wersji PHPbb, w starszych tego podajże nie było, chodziaż nie będe się kłucił.a co za problem recznie wywalic linijke z licznikiem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 bylo celowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Jeżeli byście wiedzieli jak trudno zrobić coś w stylu "zostawić rangę, licznik wywalić" to byście dzioby przymkneli ;)Wcale nie jest trudno... to bylo celowe dzialanie i tyle.To może w tej wersji PHPbb, w starszych tego podajże nie było, chodziaż nie będe się kłucił.a co za problem recznie wywalic linijke z licznikiem ? Ano problem, trzeba było zaznaczyć text i wcisnąć DEL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 JEE, moje modlitwy zostały spełnione ;) hehe no i dobrze ze takie coś sie stało :) Wchodze zaraz do statystyk zeby zobaczec cy tak mnie na tych.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 zastanawia mnie jedno, skoro osoby majace kilka postow maja podpis Początkujacy Uczestnik to czemu ludzie ktoryz maja wiecej nie maja np podpisu Zaawansowany Uczestnik no luknijcie on ma inny podpis http://forum.purepc.pl/profile.php?mode=vi...wprofile&u=4528 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 juz bylo o tym :) to jest po to, zeby odroznic ludzi ktorzy sa totalnie nowi na forum (do 10 postow), potem bedzie uczestnikiem ;) btw, czytaj :) http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=38960 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Powoli mi brakuje mojej rangi, za ok. 20 postów byłbym Nałogowym User'em :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziewica Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Powoli mi brakuje mojej rangi, za ok. 20 postów byłbym Nałogowym User'em :( biedny , wspolczuje ci tyle sie napracowales : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 eee tam.. mi to nie przeszkadza.. przynajmniej znikna osoby ktore pisza zeby nabic sobie posty.. ale nie podoba mi sie to ze znowu jestem uzytkownikiem a nie nalogowym uzytkownikiem :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 A mnie to pasuje zjednej strony. Nie mam przynajmniej skrzynki zawalonej pytaniami jak wykrecilem swojego radka albo co zrobic w morrowindzie :D Ale z drugiej strony rangi moglyby zostac. Troche by to ulatwilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Troche głupio no ale co i tak mozna po AV rozpoznać użytkownika nadal :) alebo zajżeć do profilu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 z jednej strony nudno tak jak tylko "uczestnik" dają, zaawansowany uczestnik powinien siępo jakimś czasie pojawiać, np po roku a początkujący powinien być przez np pierwszy miesiąc. z drugiej strony pisze się nie dla liczby postów bo ona o niczym nie świadczy. jedni mają mało czasu i piszą kiedy czegoś potrzebują, inni siedzą np w pracy i z nudów przeglądają forum 8 h/24. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 29 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2003 to sobie nabije posta :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Rangi były fajne. Ale mi brakuje jednego mianowicie , "ile tematów i postów ma być wyświetlane na stronie. Jak ktoś ma szybkie łącze to może sobie ustawić np. 200 a jak słabe to np. 30. Może administratorzy dodadzą to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...