Gość Wodnik. Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Panowie, poratujcie http://www.wrzuta.pl/audio/61N9zYOdPP/summermixv_6ht9fp7d Zna ktos tytul ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macr0n Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 macy gray - treat me like your money, 1:42 zaczyna sie w tym momencie fragment jakiejs nutki, jakiej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keogh Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 (edytowane) Timbaland - The Way I Are ;) To je to :plum: , dzieki wielkie luqash Edytowane 8 Lipca 2007 przez Keogh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Jaki tytuł ma utwór z reklamy Fiata Linei?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Jaki tytuł ma utwór z reklamy Fiata Linei?? Makob Wegmann - "Over The Bridge" Kawałek jak najbardziej zacny ale nigdzie tego nie można dostać... Tutaj w tle leci pełny podkład - http://www.fiat.pl/fiatlinea/main.html -> galeria -> film Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Nie wiem, czy to pasuje tutaj, ale... Szukam śmiesznego obrazka przedstawiającego etapy projektowania huśtawki i różnice między tym, co zostało zamówione, zaprojektowane, a wykonaniem... Jak ktoś to widział, to pewnie będzie wiedział czego szukam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 (edytowane) Wie ktos jak nazywa sie ta piosenka? 2681543[/snapback] Oryginał to September - Cry for you? Thx za tytul piosenki. Ale nie daje mi spokoju glowna melodia. To na pewno nie oryginal. To juz gdzies bylo. No juz mam jakies zachaczenie: Automatic lover (Call for love) - M.C.Sar & The Real McCoy Moze i starsze ale jeszcze nie zrodlo. Edit: No wkoncu: Bronski Beat - Smalltown Boy. Edytowane 13 Lipca 2007 przez s0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 (edytowane) Bylo by elegancko jak by ktos dodatkowo podal tytul orginalu.s0n1c, na 98% Everything But The Girl - "Missing". Edytowane 13 Lipca 2007 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 (edytowane) pod jakim tytulem mam szukac rozmowy tel. ktorej poczatek brzmi mniej wiecej tak <a> slucham <b> ... <a> co ty chcesz od magdy <b> <a> TO TY JESTES TEN ZBOCZENIEC <a> odwal sie od magdy update: znalazlem juz.... magda.amr ;p;p Edytowane 13 Lipca 2007 przez ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 (edytowane) Niestety piosenka znalazla sie w tych 2%Piosenka tak ale jeśli chodzi o oryginał to nie ma bata. Edytowane 13 Lipca 2007 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Wie ktoś może jak się nazywa piosenka z chyba najnowszej reklamy serialu Herosi? Od razu pisze że nie jest to ani The White Stripes - Seven nation army ani Alient Ant Farm - Smooth Criminal. Jest to jakiś rodzaj muzyki elektronicznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 (edytowane) Kurcze, mam to na 100% na dysku. Muszę tylko poszukać. Edytowane 13 Lipca 2007 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Oryginał to September - Cry for you? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 szukam napisów do Samurai 7 (Complete) mam do odcinka 1, 2 i 4, do reszty czyli 3, 4 mam, 5 do 26 nie mam... Tzn. Napi project nie ma w bazie, do 3 odcinków tylko... b. proszę o pomoc w szukaniu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 http://www.animesub.info/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 nie ma pasujących :( Pełna nazwa - Samurai_7_01.DVD(H264.AC3_5.1)[KAA][1E1E0574] - wysoka rozdzielczość, 300mb jeden odcinek... i mam napisy tylko do 3 części z 26, więc chyba reszta istnieje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Hmm to juz wszystkie napisy musza idealnie pasowac... A troche wlasnej inicjatywy? Klik. A co do reelese, to ma standardowa rozdzielczosc. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 (edytowane) tym programem napisów nie przesunę do tego filmu, bo formatu owy program nie obsługuje, a formatu zmieniać raczej nie będę... :( format filmu - mkv Edytowane 18 Lipca 2007 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 18 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2007 Poszukuje napisów do Dextera s02e01 oraz e02, jeżeli ktoś posiada, to proszę o link ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 tym programem napisów nie przesunę do tego filmu, bo formatu owy program nie obsługuje, a formatu zmieniać raczej nie będę... :( format filmu - mkv Jak to nie przesuniesz? Ja tam widze wiekszaosc napisow w mDVD i kilka w SubRip i TMP. A z nimi SubEdit nie ma zadnego problemu. Jedynym problemem jest Advanced SSA (ASS) do edycji niego - AegiSub. Ale na upartego i w SubEdit by sie dalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 @ s0n1c Jemu chodziło pewnie o to że sam SP nie otwiera formatu .mkv a nie o to że napisów nie łapie ( konwersja napisów to nie problem , sam SP potrafi konwertować chyba w 8-10 formatach ) . A co do odtwarzania .mkv przez SP , nie jest jestem do końca pewien ale jakiś czas temu oglądałem film .mkv na SP , miałem zainstalowane kodeki do .mkv ( nie pamiętam czy osobne czy z pakietu K-lite Mega Codec Pack ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 (edytowane) Potrzebny jest spliiter. Klik. BTW. Sciagasz anime/filmy w kontenerze ktorego nie wiesz jak odtworzyc? BTW2. K-lite Mega Codec Pack to ZLOOOO. Edytowane 20 Lipca 2007 przez s0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 szukam piosenki. wiem ze w teledysku w tej piosence wystepuja bardzo ladne sprzataczki. piosenke widzialem na vivie w 'club charts' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 http://www.wrzuta.pl/audio/5h0bkNK2Pu/dj_m...down_radio_edit http://pl.youtube.com/watch?v=uzCQ6Q2MWNc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 barthezzo to nie to. to jest stare, a tamto to chyba jakas nowa piosenka. zreszta tam te sprzataczki byly ladniejsze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 No właśnie widziałem ten "inny" teledysk ale ni hu hu nie mogę sobie przypomnieć tytułu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 (edytowane) SZukam dwócj kawałków "wolnych" dość często puszczanych w radio ZET..... wiem jeszcze, że wykonawca to mężczyzna :D , zespół bądź utwór nazywa sie feel ? hmmm? jak ktoś wie to niech zarzuci jakieś propozycje. oo w refrenie jest tak" a teraz chodź tu do mnie poczuj sie swobodnie ....przy mnie bądź.. Edytowane 27 Lipca 2007 przez JORDAN 23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 poszukuję serwisu który tworzy napisy do filmów w hHD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Czy ktoś wie co to za utworek? utworek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.R.E.G Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Co to może być za muzyka, jakaś filmowa czy jakiś wykonawca ? prosiłbym o parę przykładów z tego typu muzyką P.S - muzyczka jest zgrana z klipu rajdowego, co słychać w tle :) http://www.wrzuta.pl/audio/ivZIlxVxQg/co_to_za_muzyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...