Skocz do zawartości
wako

Poszukiwana muzyka z reklam, napisy, mp3, filmy itp

Rekomendowane odpowiedzi

szukam nazwy gry na pegasusa :). w grze chodziło się pamperkiem i naparzało innych. rzut kamery izometryczny.

z charakterystycznych rzeczy pamiętam jeden poziom gdzie przeciwnikami były mumie które wychodziły z trzech sarkofagów. jeżeli ktoś kojarzy te grę proszę o priv.

z góry dzięki, pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktoś kojarzy ten film w internecie gdzie pokazana byla impreza , stare czasy. Każdy naćpany , napity - wszedzie mnóstwo lasek. Impreza na jakieś domówce. Wiem zę w tytule chyba było coś play hard... i nie pamietam co dalej ;) Kojarzy ktoś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapomniałem jak się nazywa taka wokalistka, niby R'n'B czy jakiś rapek. Pochodzi ona z Palestyny ale śpiewa w stanach. Taka raczej niszowa.

Kiedyś w YCD były jakieś jej hiciory - jeden czy dwa.

EDIT:

Nazywa się MIA. Dzięki za pomoc - buuuuu

Edytowane przez majk3l

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Mam talent!" odc.5 - część druga - Wideo - TVN - Mam talent - co to za kawalek, co zaczyna sie zaraz po ich wystepie ? ( -1.25 na zegarze), cos tam "Dance Dance".

http://mamtalent.plejada.pl/108,17471,7,mam_talent_odc5_-_czesc_druga,0,wideo_detal.html - no i moze przy okazji ktos by znal te jakies tureckie rytmy, do ktorych ona tanczyla :)

@ Down - dzieki za ta identyfikacje !

Edytowane przez DziubekR1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio zacząłem grać w Dirta 2 (cóż dopiero tweraz zakupiłem tą grę) i wrzuciłem sobie muzę z gry na Winampa. Ścieżki są umieszczone w podkatalogu audio\music\ i mają format ogg. Kawałki są niezłe, ale mnie w szczególności zaciekawił jeden "rp_mus_loop_13.wav.ogg". Gdzieś już ten wokal słyszałem, jednak nie kojarzę zupełnie kapeli. Sprawdzałem z listą soundtraka z Dirta 2, dojść jednak, który to zespół jest trudno. Byłbym wdzięczny za pomoc w "odszyfrowaniu" wykonawcy w/w utworu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Strzelam:

Scars On Broadway - They Say

Chyba był używany do promocji Dirta 2

Niestety nie trafiłeś. Mimo to dzięki za zainteresowanie i podpowiedź. Poszedłem Twoim tropem i dorwałem wykonawcę na YT. To Ladyhawke i kawałek "My Delirium".

PS. Dziękuje za wyrozumiałość Moderatora (przeniesienie tematu w odpowiedni dział) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak trochę niestandardowo, ale co mi tam szukam wzoru/naklejki czy co to tam jest który widziałem dawno temu, nawet nie pamiętam gdzie, no ale do rzeczy było to hmm jakby to nazwać licznik rozjechań (m.in. babcia, rowerzysta i obok kreski ile razy już dany typ został rozjechany) umieszczone to było z boku auta, z góry dzięki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszukuję francuskiego filmu, główną rolę gra Jean-Paul Belmondo. Film jest z lat 70 lub 80 ubiegłego wieku.

Jedynie co pamiętam to w jednej z ostatnich scen główny bohater (Jean-Paul Belmondo) zostaje zastrzelony przez snajpera dochodząc do helikoptera.

Będę bardzo wdzięczny za podanie tytułu filmu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrzuta.pl - Chopin - what is that ? Odrazu mowie, ze to niekoniecznie Chopin, nazwalem tylko tak plik, bo pojawil sie trop, ze to Chopin Nocturne op.27 nr 2, ale wszedzie sa "Piano solo" wersje, a te jakos nie brzmia podobnie.

Antonín Dvořák – Tempo di Valse

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miesiącami walczę żeby znaleźć muzykę, która była przodująca, czyli tytułowa, w programie któregoś z polskich i nie komercyjnych programów TVP o schronisku dla zwierząt. Prośba do starszych użytkowników forum, jeżeli pamiętacie taki program w którym na początku zawsze puszczali takiego wyciskacza łez (wydaje mi się, ze muza to coś w stylu Bach, Czajkowski, Bethoven, z czego to raczej Bethoven) to proszę, o wpisy z nazwą utworu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętacie może taki baaardzo stary program na TVP o zwierzętach w schroniskach? Nazywał się "Animal". Chodzi mi o muzyke na początku tego programu. Niestety ciężko coś w necie znaleźć:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak trochę niestandardowo, ale co mi tam szukam wzoru/naklejki czy co to tam jest który widziałem dawno temu, nawet nie pamiętam gdzie, no ale do rzeczy było to hmm jakby to nazwać licznik rozjechań (m.in. babcia, rowerzysta i obok kreski ile razy już dany typ został rozjechany) umieszczone to było z boku auta, z góry dzięki :)

http://i11.photobucket.com/albums/a199/don_veto/streethunter.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszukuję tytułu pewnego filmu z lat 80 lub 90 .

Opowiada on o dziewczynce uwięzionej w jakieś głębokiej rurze lub studni .

Pamiętam że aby ją uratować wywiercili świdrem obok szyb , pamiętam sceny jak jakiś ratownik pokazywał ludziom dlaczego odwiert idzie tak wolno - miał kawałek granitu i przypalał go palnikiem acetylenowo-tlenowym .

Pamiętam też że w pewnym momencie kiedy szyb był wywiercony używali młotów pneumatycznych do zrobienia tunelu prowadzącego do miejsca tuż poniżej dziewczynki .

Akcja w filmie trwała 2-3 dni .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze ktos kojarzy.... leci teraz na radio eska dosc czesto piosenka "living"... czy jakos tak... ma ktos moze tytul tego? :) bo qrcze szukam i nie bardzo moge znalezc :)

edit: taki sobie dancowy kawalek....

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sluchamy.net | odsluchane.eu

Chociaż godzina by się przydała kiedy to leciało, to już by było coś.

Bo mnie przychodzi do głowy (chyba wczoraj w esce) melanie fiona - monday morning ale tam jest leaving.

Edytowane przez Tony Soprano

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi