stivo Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 Moja magiczna kula podpowiada mi, że w historii kina było wieeele komedii.. Za mało szczegółów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 dowcipny jesteś :) sęk w tym że nie pamiętam co to było, sam też widziałem wiele filmów ale tylko raz w życiu spotkałem się z tak zrobionymi napisami, które w wielu miejscach były rozszerzone o zabawny komentarz, myślałem że może komuś zapadło to w pamięci bądź też trzyma ten film na dysku i podzieli się informacją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Szukam klipu w ktorym jest krecona scena na planie zdjeciowym poczym wpadaja takie duze kroliki, dymaja sie, pija itd ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Szukam piosenki z serialu House of Lies odc4 z końca moze ktos ogladal, slyszal, ma w tel program do rozpoznawania piosenek ? Shazam nie rozpoznal, tu ta piosenka WRZUTA - Aaa "Empty" by Yancy Deron and Intricate Sound nikt nie wie gdzie to kupic/sciagnac wiec gl ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 0:52 , z jakiego teledysku to wycinek ? :) Dorzucam foto, z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyah Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=LnQM65oZoAE&feature=related co to za piosenka? (leci jako pierwsza) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=n2bYJQFQMs8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyah Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Bóg zapłać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ombre Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 Oh, chodzi mi to po głowie calutki dzień! W tesco gdzieś przypadkiem usłyszałem między słowami ich muzyczkę i jedyne co zapamiętałem to refren. "Life goes on" czy tam "Life is going on". Ktoś, coś? To co wypluło google niestety się nie zgadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Microchip Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2012 A ja od dłuższego czasu szukam kawałka z filmu dokumentalnego Mercedes Benz emitowanego na Planete: http://w596.wrzuta.pl/audio/6qIHI2Aorgb/mercedes_benz Do tej pory udało mi się wyśledzić podobną nutę: http://kriss242.wrzuta.pl/audio/alLt0XFtswA/pierre_pienaar_-_tsunami_ian_betts_remix Bardzo prawdopodobne, że oba kawałki są tego samego autora, lecz niestety nic więcej nie znalazłem. Proszę forowiczów o pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 (edytowane) Panowie, kawałek z pierwszych kilkunastu sekund. Może ktoś rozpoznaje? http://www.own3d.tv/...re/video/817324 update: Far East Movement - Girls On the Dance Floor ft. Stereotypes Edytowane 13 Października 2012 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2012 No to teraz mam coś mocnego. Kto znajdzie wersje w mp3 tego kawałka? próbowałem zgrać to do formatu audio ale jakościowo ssie jaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2013 Szukam reklamy radiowej. Dziś leciała w trójce. Chyba chodziło o prostamol (lub podobny lek), ale głowy nie dam uciąć. Było coś w niej, że las już jest nie modny w zimie czy jakoś tak. Byłem akurat czymś innym zajęty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 Była kiedyś taka reklama durexa chyba, gdzie młody chłopak siedzi przy stole i "je" kolację z rodziną. Oni coś do niego mówią a on zapatrzony siedzi i wspomina w myślach poprzednią noc.Czy ktoś to pamięta i nie wie czy to się znajduje na YT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bpjl Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2014 Czy ktoś z forumowiczów mjest w stanie mi pomóc i podać tytuł filmu z którego pochodzi ten fragment - ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2014 http://www.filmweb.pl/Szalency Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2014 Może ktoś się orientuje co to jest? Kolega zabił mi ćwieka i oboje nie potrafimy odgadnąć. Może ktoś z Was się spotkał z tym tekstem?"Może nie jestem komiczny, ale nie jestem poważny Nie zawsze odważny, ale cel mam wyraźny (...) Bycie sobą, bycie innym - bardzo ważne rzeczy Jestem sobą, jestem inny - nikt chyba nie zaprzeczy (...) Ktoś twardy jak kość, na pewno nie ja Wiatr wieje w oczy i kłopotów zawieja Którą staram się omijać - nie zawsze się udaje Bycie sobą przy tym cały czas przystaje Z tyłu nie zostaje, bo jestem inny Może trochę dzieciakiem głupim i niewinnym Trudno - jestem jaki jestem, przynajmniej jestem sobą Kształcę osobowość, nie jaram się inną osobą (...) Jestem inny niż oni, więc przestań! " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2014 Szukam piosenki, gdzie w teledysku mężczyzna malował ściany czarną farbą - dość stare, ok. 6-10 lat temu leciało na vivie. Coś w stylu fatboy slim, ale nie jestem pewny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wayne Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2014 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2014 O to chodziło :D Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2014 Czy ktoś z Was wie może co to za piosenka leci podczas startu helikopterów na akcję w filmie " helikopter w ogniu"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2014 Chodzi o wywolanie "Irene"? Jak tak to: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2014 O to właśnie mi chodziło. Dzięki wielkie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2015 - krótka piłka, co to za muza ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2015 Klimat w stylu Lenny Kravitza jakby... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 krótka piłka, co to za muza ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2015 - co to za nuta zaczyna leciec w tle od 3.30 ? Na bank to slyszalem, podejrzewam, ze to Two Steps From Hell, tylko nie moge namierzyc ktory kawałek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2015 (edytowane) Da sie znalesc zdobyć odcinki starych programow z polonii1/atv?Chodzi mi o francuskie programy Pago-pago, xapatan itpPotrzebuje glownie ten pierwszy z polskim lektorem. Edytowane 16 Sierpnia 2015 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Ciężko będzię . Jak te programy leciały tylko na P1 / ATV i to w zamierzchłych czasach ( lata 90 itp. ) to w zasadzie można zapomnieć o ściągnięciu tego z sieci , chyba że to ktoś kiedyś kolekcjonował i potem zamienił na cyfrową postać . A potem wrzucił do sieci . A jak chcesz to jeszcze z lektorem to tym bardzież będzie cieżko , bez lektora można by było poszukać np. wersji EN/FR tych programów i dorobić do nich napisy . Może jak będziesz miał szczęście to znajdziesz to gdzieś w sieci na jakimś niszowym torrencie lub warezie , opcjonalnie via FTP / HTTP . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...