kakadu Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Oto moje dzisiejsze dzieło. Tapeta DIY :D Wprawne oko dostrzeże pewnie moją "inspirację", ale schemat kolorów mi odpowiadał. Tapeta w sumie zrobiona dla jaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 ubuntu 8.10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 ubuntu 8.10 Nie żebym się czepiał ale "Pingwiny" do tego celu mają swój własny temat ;) Jak Wygląda Twoj Pulpit ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13th Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Nju dizajn. RocketDock wysuwa się po najechaniu. A w nim pogrupowane programy (wg. kategorii - multimedialne, etc), gry itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marminho Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 (edytowane) A oto mój pulpit :rolleyes: Edytowane 19 Kwietnia 2009 przez marminho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 @up Zapodaj łolpejpera <prosi> :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razorex2 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 To mój pulpit B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marminho Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 (edytowane) Proszę bardzo: And1 Edytowane 19 Kwietnia 2009 przez marminho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Czy da się w XP powiększyć ikony na pulpicie? Chociaż do takiego poziomu jak maksymalne powiększenie ikonek w Viście? Oczywiście wchodzą w grę zewnętrzne programy, ale inne niż Docki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13th Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Czy da się w XP powiększyć ikony na pulpicie? Chociaż do takiego poziomu jak maksymalne powiększenie ikonek w Viście? Oczywiście wchodzą w grę zewnętrzne programy, ale inne niż Docki. Styler i powiększasz ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Można szczegółowiej prosić? Google czy nawet Softpedia i dobreprogramy nie mają zbytniej ochoty dać mi program o nazwie 'Styler'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 Ostatni już "Face Lifting" projektu Sky ;) Najwyższa pora wymyślić coś nowego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miesio Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 13th jak zrobić taki odtwarzacz mp3 na pulpicie? Bo szukam szukam i nic nie moge znalesc ;F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Chociażby Samurize. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mobot Opublikowano 16 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2009 (edytowane) no czas wreszcie coś zmienić. długie patrzenie się na defaultowa tapetkę windowsa może wywoływać schizofrenię [przynajmniej mi się tak wydaje] wiec zrobiłem małe przemeblowanie oto wynik: Edytowane 16 Maja 2009 przez mobot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_86 Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 (edytowane) A oto mój pulpicik ;] Edytowane 18 Maja 2009 przez Mario_86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 (edytowane) troche zabawy z samurize, tapetka znaleziona w temacie i powstało cos takiego, wersja finalna za pare dni Edytowane 20 Maja 2009 przez ShDe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.B Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Nju dizajn. RocketDock wysuwa się po najechaniu. A w nim pogrupowane programy (wg. kategorii - multimedialne, etc), gry itp. to jest imitacja windows7 czy windows7 ? bardzo mi sie podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 XP z odpowiednim stylem ;) Ostatecznie Vista.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 ShDe jeszcze skórka pod kolor tapety by ci się przydała :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 może polecicie coś konkretnego, jakoś nie mam zacięcia aby szukać po necie skórek, a zabawki typu brico pack mnie raczej nie interesują ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Spróbuj stylu CompLuna, w ustawieniach dajesz Schemat kolorów na Black i masz windowsową Lunę w czarnej wersji kolorystycznej. Sam takiej używam :) Tu masz jak to wygląda u mnie: A tu masz samą paczkę z tym stylem: CompLuna.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMac Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlekovitamlekovita Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanczopan Opublikowano 3 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2009 Nju dizajn. RocketDock wysuwa się po najechaniu. A w nim pogrupowane programy (wg. kategorii - multimedialne, etc), gry itp. można prosić tapetę? bo niby gdzieś wcześniej była ale szukałem 10 stron wstecz i nic :( z góry dziekuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 (edytowane) można prosić tapetę? bo niby gdzieś wcześniej była ale szukałem 10 stron wstecz i nic :( z góry dziekuję. http://puebla.deviantart.com/art/The-Perfe...ber-2-124092849 http://zenibyfajnie.deviantart.com/art/New-Wave-99681996 A tu masz paczkę z tapetkami w różnych rozdziałkach ;] http://www.speedyshare.com/815826566.html Edytowane 4 Czerwca 2009 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanczopan Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 wielkie dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 (edytowane) Edytowane 6 Czerwca 2009 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 stivo.. mozesz podrzucic nazwe tego theme do windowsa? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...