Muniek Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 (edytowane) W jaki sposob moge zaladowac styl, nie kompozycje? Zainstalowalem Ux multi-patcha ale to mi nic nie daje. Z gory dzieki za odpowiedzi, jestem zupelnym laikiem w tym temacie. Edytowane 21 Listopada 2007 przez Muniek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Dwuklik na pliku *.msstyles. Style znajdziesz tu http://browse.deviantart.com/customization...lstyle/?order=5 lub http://pimpmydesk.org O to chodzilo? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek24 Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Oto mój Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CKM18 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 chłopaki ma ktoś z was zainstalowany na windows xp - vista transformation pack 8,01 i jak to z nim współpracuje , oraz czy nie zmula kompa ??? z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Sory, że nie odpowiadałem, na pytania dotyczące mojego pulpitu/brak czasu=nie zaglądałem do tego działu, w końcu zapomniałem, że coś tu dawałem :) Jak komuś zależało to skontaktował sie na PW, ale dla tych którzy o tym nie pomyśleli to tapetkę znajdziecie czystą TUTAJ a ikonki to losowo upolowane na deviantart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Moj pulpit: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4rlo Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Oto i mój pulpit: tapeta zapożyczona od 4rch0n'a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMac Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 (edytowane) nic szczególnego, ale lubie mieć czysto na desku :) bez zbędnych dupereli Edytowane 12 Grudnia 2007 przez PeterMac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 ja, mimo że nie lubię śmieci na pulpicie wsadziłem tam kilka bajerów. za to nie ma ikon, wszystko pochowane jest w różnych paskach narzędzi. skórka uruchamia się zamiast explorer.exe i zużycie zasobów jest mniejsze niż przy standardowym Windowsie po uruchomieniu większości bajerów - mały fotomontaż.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taimons Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 ja też lubię jak jest czysto, aktualnie mam takie coś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nethaker Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 (edytowane) Tutaj mój skromny desktop: Edytowane 16 Grudnia 2007 przez Nethaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibo Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) Panowie mam nietypowe pytanko. Używam RocketDock, zaznaczyłem w nim opcję "Minimalizuj oka do paska" czyli że jak zminimalizuje np. firefoxa to on nie wchodzi na dół obok przycisku start, tylko na pasek rocket dock. (zielona strzałka na screenie) Jak zrobić żeby gdy np. firefox jest uruchomiony żeby nie było na pasku start przycisku od firefoxa.? (żółta strzałka na screenie) zobaczcie... mój aktualny pulpit... Edytowane 19 Grudnia 2007 przez Zibo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMac Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 (edytowane) Drobny update :) (Kliknij na obrazek aby powiększyć) Edytowane 24 Grudnia 2007 przez PeterMac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DMS Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 Windows Xp Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3niu Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 (edytowane) Wiecie może jak wywalić jedną konkretną ikone z pulpitu, której nie da sie po prostu usunąć, chodzi o ikone "my device" z bluesoleil?? Wiem że można coś pogrzebać w rejestrze ale nie moge znaleść:) EDIT: A to i swoje cudo wrzuce:D:D Edytowane 24 Stycznia 2008 przez B3niu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The SainT Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2008 A oto i moje dzieło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMac Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 (edytowane) New, Win XP jakby kto pytał :) który sie Wam bardziej podoba czarny czy niebieski pulpit ? (Kliknij na obrazek aby powiększyć) Edytowane 12 Lutego 2008 przez PeterMac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 maciek24 daj linka do tapety, jest przewspaniała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cavior Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Tak sie sklada ze druga posiadam w swoich zbiorach. Prosze: http://img207.imageshack.us/img207/9058/en...gramyneteu1.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 (edytowane) Witam. Postanowiłem popracować nad wyglądem mojego winshita, jakiś czas temu zainstalowałem Vista Transformation Pack, dzisiaj przeszukując dobreprogramy wpadłem na to: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&...ystal+Clear+1.0 Postanowiłem zainstalować i zobaczyć, nie spodobało mi sie, wywaliłem go więc, restart i wszystko miało wrócić do poprzednich ustaiweń-wróciła tylko tapeta, ikonki, paski, czcionki są prawie takie jak po instalacji CC co mi sie nie podoba i chciałem poprzednie. Jak wybieram właściwości i wygląd tam gdzie mam okna i przyciski pole jest wyblakłe i napisane jest Crystal Clean Aero. Da sie to jakoś zmienić? :( » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Wiem, popsułem i męczyć musze sie sam ale czyszczenie rejstru i inne sztuczki nie działają, nie wiem gdzie mogą być jeszcze pozostałości po tym programie :/ Dziękuję z góry za pomoc. Mam nadzieje że trafiłem :unsure: Edytowane 10 Lutego 2008 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Tym stylem dla XP/2003 grzecznie proszę się podzielić ;) http://img255.imageshack.us/my.php?image=beznazwy1rx9.png Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cavior Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 http://tornado5.deviantart.com/art/Luna-El...1-Blue-47567543 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 http://tornado5.deviantart.com/art/Luna-El...1-Blue-47567543 Podziękował ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Obecnie takie coś, porządeczek jak zwykle :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Werszyn 1337.0 alfabetagamma. Foobar to tak naprawde 2 screeny 'połączone' w jeden - to są 2 wersje wyświetlania po prostu. Konnekta nie pokazuję, bo skin nie skończony jeszcze ;P Jak będzie to pewnie wrzucę na konnekt.info. A wyglądać to to będzie mniej więcej tak: (do zrobienia ikony własne, pare dupereli dopracować). siemanara :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neverdie Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 (edytowane) A tak u mnie desktop wygląda :) Btw. nappy co to za program z tym kalendarzem ? Edytowane 17 Lutego 2008 przez neverdie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 @neverdie http://www.e4www.pl/pl/boxes/desktop_calendar/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 To ja od siebie ostatnio znudzil mi sie klasyczny wyglad xp'ka wiec przerobilem go o tak TO NIE JEST VISTA TO JEST XP !!!!! zwroccie uwage na pasek na dole ma efekt jak aero glass :P pasek na boku z gadzetami to poprostu pasek z visty tyle ze odpalony na xp paski zapelnienia dyskow moze i nie wygladaja jak w viscie ale nie jest zle :D dzwieki ikonki i kursor to to samo co vista nawet boota mam z visty :P jednym slowem prawie idealny wyglad visty co najlepsze moim zdaniem xp tak powinien wygladac od poczatku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 jaaaaaaaaaaaaaa! p.s. najlepsze jest to, że podniecasz się czymś, co można uzyskać na xp już ponad rok. przecież na forach krążą setki screenów z prawie identycznymi pulpitami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...