poca Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Dzisiaj grzebiąc sobie w ... profilu 8) Zobaczyłem że jest nowy theme. Po odbyciu beta testu sprawdzającego :) nowy theme doszedłem do wniosku że ten dopisek - BETA! jest bardzo na miejscu. A oto moje takie małe wskazówki: - wywalcie gwiazdki i zmieńcie grafike przedstawiającą range (źle się wyświetla) - logo Tweak.pl - zróbcie jako transparent. Z resztą po co mam to pisać, jeżeli sami wiecie co zmienić. Pewnie będziecie się wymigiwać że od tego jest Marco. Ale ja jestem już do tego przyzwyczajony :lol: :lol: WOW, wiadomość z ostatnie chwili. W tym theme [NIEWAŻNE] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Dzisiaj grzebiąc sobie w ... profilu 8) Zobaczyłem że jest nowy theme. Po odbyciu beta testu sprawdzającego :) nowy theme doszedłem do wniosku że ten dopisek - BETA! jest bardzo na miejscu. . W tym theme jest xxxxxxxxx:D ciiiii po go wyjebią a IMO troche za ciemny :) aha UPDATE ni ma okienka '' szybkiej odpowiedzi" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Rzeczywiscie troche ciemny, szkoda ze nie ma okienka szybkiej odpowiedzi, ale ogólnie podoba mi sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Rzeczywiscie troche ciemny, szkoda ze nie ma okienka szybkiej odpowiedzi, ale ogólnie podoba mi sie. to jest beta moze to dopracuja ******* pewnie tez wyjebią :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 WOW, wiadomość z ostatnie chwili. W tym theme [NIEWAŻNE] Pocahontas napisz na PW co jest NIEWAŻNE. Dzieki Update: OK juz widze co :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 A mi sie ten skin nie podoba, w ogóel za ciemny, jak dla mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 mi sie ten skin bardzo podoba ... lubie ciemne skiny tylko nie ma okienka szybkiej odpowiedzi co go dyskwalifikuje ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Za ciemnyy. SubSilver RLZ :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Dlatego tez jest t wersja beta! ;) Nie ma kilku rzeczy a przyciski np. sa niedorobione :) Dla mnie silver jeest za jasny i z deka mi zbrzydł :/ Tego drugiego zas nei bardzo lubie :? Co jest niewazne? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Rzeczywiscie troche ciemny, szkoda ze nie ma okienka szybkiej odpowiedzi, ale ogólnie podoba mi sie. to jest beta moze to dopracuja ******* pewnie tez wyjebią :evil: LPC, ostrzegam, jeszcze raz zauwaze w Twoim poscie to, lub podobne slowo i lecisz :evil: Taki brak kultury bedzie tepiony bez litosci. Dotyczy to wszystkich userow ! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Rzeczywiscie troche ciemny, szkoda ze nie ma okienka szybkiej odpowiedzi, ale ogólnie podoba mi sie. to jest beta moze to dopracuja ******* pewnie tez wyjebią :evil: LPC, ostrzegam, jeszcze raz zauwaze w Twoim poscie to, lub podobne slowo i lecisz :evil: Taki brak kultury bedzie tepiony bez litosci. Dotyczy to wszystkich userow ! :evil: sorki ! a czemu nie ma ciach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 [...] sorki ! a czemu nie ma ciach ? W koncu Ty czy [ciach] maja byc kulturalne ? Nie rozumie Twojego pytania. Ty piszesz, Ty ponosisz tego konsekwencje. Jest takie powiedzenie : Umiesz liczyc ? Licz na siebie (nie na ciacha) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 wracajac do tematu - theme ciekawszy od standardowego subsilver :P pomijajac drobiazgi typu szybka odpowiedz to przyczepie sie do loga forum :P konkretnie: niezbyt pasuje do czarnego :D update - licznik postow sie wkradl do tego theme ;) update2 :) - trzebaby cos poprawic :P tzn theme niezly, ale bardzo kontrastowy, biale elementy bija po oczach. imo rozjasnic tlo body i td :) albo zmienic kolor aktualnie bialych czcionek na szare :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 phranzee, chyba sie nie wyspałes ;) Jak Ty idzisz tu czarne czcionki? Jest to wersja beta wiec nie jest ostateczna.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 phranzee, chyba sie nie wyspałes ;) Jak Ty idzisz tu czarne czcionki? Jest to wersja beta wiec nie jest ostateczna.. ;) ktos cos o czarnych czcionkach pisal ? :P to bylo tak: - czcionki za jasne - tlo za ciemne ;) ale koniec koncow dodatkowy theme jest konieczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 A widzisz :/ Wiec nie tlko głowa mnie bolała .. :/ Spoko sory za zamieszanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Mnie sie czarny podoba- mniej sie wypala kineskop :D BTW- zrobilem negatyw logo- i testowe ustawienie na stronie. Negatyw: Wyglad na forum Jak sie podoba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 No i logo jest... :) Ze stylem nic nie zmieniajcie tlyko wstawcie to co jest w innych stylach... Jak cos :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 A fe, nie podoba mi się : No i licznik postów jest. To chyba nie celowe? Desert Storm roxx ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 A jak dla mnie to dobrze że chociaż w wersji beta ten licznik jest. W końcu w jednym theme licznik mógłby zostać. :!: :!: :!: I to razem z gwiazdkami :!: W końcu na różnych zagramaniczny forach (polskich też) jest wyświetlana ilośc postów i w niczym to nie przeszkadza. Tylko niektórzy mają kompleksy w stylu żę ktoś sobie nabija licznik postami: "tak tak", "to prawda", "zgadzam się". Nawet jeżeli tak jest to co? Być może ktoś jest małomówny - co nie znaczy że mamy mu odebrać prawo do uczestnictwa. Albo może za 10000 postów jest koszulka tweak'a :?: To że ktoś ma około 2000 postów nie jest powodem do zazdrości (no chyba że się mylę - bo taka polska mentalność) a że zapracował na te posty można poznać po jego fachowych, choć nie tylko, wypowiedziach. Zresztą, co ja tu gadam. Niedługo Unia Europejska i tak narzuci że każde forum internetowe powinno zawierać ilość postów przy avatarze i tyle :!: :D A zamiast dowolnego avatara zdjęcie z dowodu osobistego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Mnie liczba postów nawet pasuje. Gwiazdi moga iśc.. na łeb :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Mnie liczba postów nawet pasuje. Gwiazdi moga iśc.. na łeb :) A niech tam! W tej sprawie pełne moje poparcie. P.S. Co to, wojsko czy co :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Ok troche znalazlem czasu dzisiaj i przysiadlem nad forum: co do nowego stylu zostal doprowadzony mniejwiecej do uzywalnosci: - jest logo ciemne (podziekowania dla [M]aRoo) - jest szybka odpowiedz - nie ma licznika postow i gwiazdek - pare dupereli poprawione Po za tym przywrocone powiadamiania moderatora i w profilu numer GG wyswietla juz poprawnie. Od jakiegos czasu w wyszukiwarce jest tez opcja szukania po samych tytulach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...