makakus Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Smacznego! Dziekuje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patyczak Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 tylko sie nie śmiać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel_konio Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 no to i ja pokaze swoja fotke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 (edytowane) No to jak wszyscy to wszyscy ; ] Edytowane 2 Października 2005 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszeek Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 (edytowane) Ale zdjątko ma prawie rok więc wiecie - będe miał cos świeższego to wrzuce :) Edytowane 3 Października 2005 przez staszeek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmaniaczek Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 oto foty : Fota 1 Fota 2 Fota 3 Fota 4 Fota 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 (edytowane) cyk cyk lecą foktki :-) mój niezawodny pies :-) stabilny 24/7 @ 4łapy :-) oto ja,, w wakacje stabilny tylko do wieczora ;-) rekwizyty tj okulary i kapelusz mają za zadanie wzmóc poczucie wyobcowania i dramatyzm sytuacji. a to po kolei ja, moja Świnka (włascicielka okularów i kapelusza;)) jakieś znalezione dziecko, mój kumpel i jego dziewczę ;) na pierwszym planie świerzo postawiony zamek z full wypasem ;-) moja Świnka, przyszła żona :D, autocenzura ;) i jeszcze jedno ;-) tralalala la daleko nas zawiało w te wakacje :-) Edytowane 9 Października 2005 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Czas pokazać swoją gębę :D Zdjęcia z pogrzebu Papieża: moja gęba Ja z bratem Giertych na celowniku :lol: Nasz bejcowóz Na wyjeździe był jeszcze luchuma z braćmi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 niedziela bardzo rano :blink: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Hle hle hle ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsoushi Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 a oto ja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Ten w CZERWONEJ bluzie to ja :D http://img126.imageshack.us/my.php?image=obraz0599ou.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 A macie i straszcie dzieci :P nie wiem co mi odbiło żeby se kucyki zrobić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 (edytowane) Update foty, tym razem with my girl pozdro ! Edytowane 4 Grudnia 2005 przez PoGo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 (edytowane) Sry, ze takie male, ale telefonem robione ;] Jak zrobie wieksze to wstawie ;] Na #1 z moja ukochana pod patykiem ;] Kolejne 2 to juz powrot z pracy autobusem linii 186 ;] Pewnie za oknem autobahna krajobraz z trasy torunskiej [; Edytowane 2 Grudnia 2005 przez KrokOboK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Napatrzcie bo to ja : Czarny na pysku jak prosie ale trwała wojna i nie było jak sie umyc bo i tak za 10 minut wygladał bym tak samo Miejsce : 7 międzynarodowy zlot pojazdów historycznych darłowo 2005. http://www.militarni.com.pl/galdarlowo/ima...es/DSCF0841.JPG Tu z innej strony robię akurat łącznosc z stacja SP2ZIE stacjonujaca na Statku muzeum w gdyni ORP ORZEŁ (stacja oddalona ode mnie 150 km) http://www.militarni.com.pl/galdarlowo/ima...es/DSCF0843.JPG A jak mi sie nudziło to sobie jeżdziłem tym: http://www.militarni.com.pl/galdarlowo/ima...es/DSCF0622.JPG WZT 2 masa 28 ton 530 kucyków 40 litrów pojemności V12 Valve 48. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 (edytowane) To jest powiedzmy foto troszke nieobecne, ale fajne i dobra pamiątka :D http://img480.imageshack.us/img480/2117/fotki0099nl.jpg PS: łopatke 3 razy kupowałem, były po 6zł, wcześniej była zielona i niebieska :D Edytowane 10 Grudnia 2005 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) I ja się ujawnię :D niech stracę ... tylko bez nocnych zmassssssssssssssss ;) Pozdro Edytowane 20 Grudnia 2005 przez kubajew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cYcEq Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 (edytowane) patrzę że sporo osób wrzuca fotki to i ja dorzucę :P więcej na : http://adrian3k19.fotka.pl Edytowane 11 Grudnia 2005 przez cYcEq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 (edytowane) http://img404.imageshack.us/my.php?image=img1684os.jpg ten w niebieskiej koszuli to ja :) super poza :) ale mi sie bardzo podoba :Dimpra w grupie lekkiejatletyki lodzkiego azsu :) Edytowane 20 Grudnia 2005 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARyoWn Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 ja to ten większy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 (edytowane) a to moja wredna geba..... ....a tu mozecie sobie popatrzec jak sie kompromituje: pfffff linki nie dzialaja... skasowali mi konto na lycosie :D http://members.lycos.co.uk/nightmiszcz/lans/P1030022.rmvb http://members.lycos.co.uk/nightmiszcz/lans/P1030039.rmvb Edytowane 26 Grudnia 2005 przez sir Afeen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooboos Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 (edytowane) czas ujawnic swoja twarz... twarz wielkiego i hardcore-owego ocera B) nie zdziwcie sie, mam dopiero 16 latek :) Edytowane 29 Grudnia 2005 przez kooboos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 a to ja ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 sylwestrowy chaos :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 (edytowane) Gwiazdkowy AKa :wink: Edytowane 1 Stycznia 2006 przez AKa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 ufaga oto nadeszła fiekopomna kwila LPC 1 raz na forum bez hełmu vadera LOL BTW niech fas nie zmyli to fino musujące dla dzieci i nie pokazujcie im tego zdjecia za skutki związane z takim szokiem nie odpowiadam LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 a oto moja facjata sprzed sylwestrowej nocy ;][; nie śmiać się :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 (edytowane) Oto ja. ;] (prawa strona) ps. sory, ze takie dziwne zdjecie, ale nic nie poradze - jestem duchem :] Edytowane 14 Stycznia 2006 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 www.drakex.fotka.pl <=- mój ryj :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...