Gość Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Tyle pieprzenia, ale żadnemu się ikony "powiadom moderatora" kliknąć nie chciało? i chcialbym zapytac gdzie ona jest bo ja jej niemam :? kiedys byla taki wykrzyknik obok "cytuj" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Tyle pieprzenia, ale żadnemu się ikony "powiadom moderatora" kliknąć nie chciało? i chcialbym zapytac gdzie ona jest bo ja jej niemam :? kiedys byla taki wykrzyknik obok "cytuj" Zmień theme na SubSilver to będziesz miał ta ikonkę. Na Desert jej nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Tyle pieprzenia, ale żadnemu się ikony "powiadom moderatora" kliknąć nie chciało? i chcialbym zapytac gdzie ona jest bo ja jej niemam :? kiedys byla taki wykrzyknik obok "cytuj" Zmień theme na SubSilver to będziesz miał ta ikonkę. Na Desert jej nie ma. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Zmień theme na SubSilver to będziesz miał ta ikonkę. Na Desert jej nie ma.W Desercie jest. Arnie ma Comatose -- tam jej nie ma. A Comatose to przecież wersja beta. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 A ma teraz drugie pytanie do moda. Czy jak powiadamiamy moderatora to kto to powiadomienie dostaje. Wylosowany mod :] , czy wszyscy i wtedy, kto pierwszy ten lepszy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Odpowiedź B. :D Wszyscy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Odpowiedź B. :D Wszyscy.a czy jak pare razy nacisne na ta ikonke to czy modowie zostana zasypani powiadomieniami ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Odpowiedź B. :D Wszyscy.a czy jak pare razy nacisne na ta ikonke to czy modowie zostana zasypani powiadomieniami ;) :PZ tego co pamietam to nie da sie powiadomic kilka razy o tym samym temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 ale mozna np kliknac w kazdym poscie w np temacie berkuta o FC :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 ale mozna np kliknac w kazdym poscie w np temacie berkuta o FC :lol::lol: :lol: zeczywiscie gorszego tematu to ja w zyciu nie widzialem a ile punktow regulaminu on lamie [joke] ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 a czy jak pare razy nacisne na ta ikonke to czy modowie zostana zasypani powiadomieniami ;) :P if (getClickNumber() > 1) { ban(getClickUser());} ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 3 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2003 Czmu korzystacie z mojego stylu? ;) ok nie wazne ;) Ja mam sub silvera i jest dobrze.. w comatose nie dorabiałem nawet ikoniki bo nie wiedziałem ze taka musi byc :/ sorry ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 dorob ;] przyda sie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 powiadomienie jest anonimowe ? czy jest np: noose podkablowal paranoika ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 E-e... Ja wszystko wiem ;]]]] Poza tym moderatora chyba nie da się podkablować ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 ... Poza tym moderatora chyba nie da się podkablować ;]no nie da sie - fakt. tylko czemu ? tez czlowiek ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Śmiesz wątpić w nasze zdolności? ;]]] Tak ogólnie to zawsze możesz wysłać posta do admina ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 alez gdziez bym smial, tylko zastanawiam sie nad hipotetyczna sytuacja jak ktos z Wielce Szanownych Pan i Panow dostanie od natloku pracy i obowiazkow ... <span style="color:red;">[ciach!]</span>lca ... i wykona czynnosc kwalifikujaca sie na guzik z wykrzyknikiem - to mam adminowi cztery litery zawracac ? mailem ? p.s. zartuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Heheh... wiem. Ogólnie jako moderatorzy staramy się kontrolować. Niestety czasami nas ponosi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 Heheh... wiem. Ogólnie jako moderatorzy staramy się kontrolować. Niestety czasami nas ponosi ;] Moder tez ludź, czasem go poniesie, ale reszta grona zazwyczaj potrafi pomuc "zejsc mu na ziemie" :wink: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 mam jedno pytanie czemu tylko blokujecie posty ktore sie powtarzaja , a ich nie kasujecie , tylko robi sie sietnik przez to , jak dasz szukaj to wyskakuje pelno poblokowaych tematow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 mam jedno pytanie czemu tylko blokujecie posty ktore sie powtarzaja , a ich nie kasujecie , tylko robi sie sietnik przez to , jak dasz szukaj to wyskakuje pelno poblokowaych tematowNie widzisz, ile kasujemy. :D Natomiast z topikami osób początkujących jest najczęściej tak, że jak topik zostanie usunięty, to zakładają kolejny, myśląc zapewne, że zniknięcie postu to jakiś błąd forum. Poza tym w blokowanych topikach często są podane jakieś informacje dla autorów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...