raki Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Najpierw wogóle mi nie działał Tweak a teraz nie ma avatarów?? CO jest? :roll: :?: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 u mnie jest identycznie :( tez nie mam teraz avatarków, a okolo 30min temu wogole pisalo ze serwera nie moze znalezc :( :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 No właśnie... dokładnie to samo mam i miałem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 jakies 2-3 dni temu przez okolo 3h nie mialem tweaka, komputronika i jeszcze kilku innych stronek :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 najpierw wylaczyli liczbe postow - i to bardzo dobrze ... teraz wylaczyli avatary - juz nie za dobrze ... podobno w przyszlym tygodniu wylacza mozliwosc pisania postow ... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 A po adminach ani widu, ani słychu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 A bo to pierwszy raz awatarów nie ma? Pewnie coś padło i tyle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 A bo to pierwszy raz awatarów nie ma? Pewnie coś padło i tyle...tylko ciekawe co padlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Miniserwer obsługujący avatary ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 To nie lepiej zrobić, żeby każdy av miał źródło poza tweak.pl , np. na ftp usera ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Nie lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Z tego co widać, to AV w profilu są na serwerze tweak'a , a av ten "oficjalne" na innym serwerze. Tak? Czemu nie lepiej, przynajmniej żeby była taka możliwość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Z tego co widać, to AV w profilu są na serwerze tweak'a , a av ten "oficjalne" na innym serwerze. Tak? Czemu nie lepiej, przynajmniej żeby była taka możliwość. Ponieważ przy wyświetlaniu strony przez każdego usera serwer tweaka musiałby nawiązywać połączenie z każdym serwerem usera, na którym jest jego awatarek. Przemnóż to przez np. 100 userów online, z czego każdy ma otwarte np. 3 strony, na każdej kilkanaście awatarów. Wyobraź sobie obciążenie 1. łącza 2.serwera przy generowaniu kodu html dla każdej strony Jakoś chyba o to chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 To jam mam pytanie, poznikały wasze avatary, ale czemy mój i jeszcze kilku innych osób zostały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 SGJ, musisz mieć jakieś reminiscencje z serwera w3cache albo cache przeglądarki, bo ja nie widzę Twojego awatara. Na początku jak otworzyłem tweaka, jeszcze kilka mi się wyświetliło raz czy dwa, ale teraz nie widzę żadnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Dijkstra: brzmi to troche dziwnie ;) Ale luss :) troche denerwuje ze n ma tych avatarków ... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 SGJ, musisz mieć jakieś reminiscencje z serwera w3cache albo cache przeglądarki, bo ja nie widzę Twojego awatara. Na początku jak otworzyłem tweaka, jeszcze kilka mi się wyświetliło raz czy dwa, ale teraz nie widzę żadnegoWłasnie miałem przeedytować swoją odpowiedz bo zdązyłem zauwazyć ze wczytywały mi się z dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 hehe a ja widze avatarki :D trzech wybrancow ;) a sa nimi Gie-eN-Zet, Jacek, i Kubasik ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 a u mnie od wczoraj nie ma avatarków :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 a u mnie od wczoraj nie ma avatarków :( Zobacz na innej przeglądarce, bo u mnie i u kumpli niebylo żądnych problemów.Jedynie co 2dni temu chyba znikł tweak a wraz z nim benhcmark.pl i infopc.pl - zawsze jak znika tweak to wcina mi te strony chyba pada jakis serwer po drodze do nich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 no mi tez pada benchmark.pl komputronik.pl jezeli tweak nie dziala.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 no mi tez pada benchmark.pl komputronik.pl jezeli tweak nie dziala.... to Horyzont, wisi na nim i komputronik i tweak, jak cos zdechnie to nas nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 hehe a ja widze avatarki :D trzech wybrancow ;) a sa nimi Gie-eN-Zet, Jacek, i Kubasik ;) Tylko czemu ja nie wiedze zadnego? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Jakieś plany na szybki powrót avatarów? Trzeba ję bedzie sobie ponownie wgrać, czy je odzyskacie? Jakoś teraz głupio na forum. Zawsze ludzi po avatarach poznawałem a nie po nickach. Zagubiony jestem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 u mnie brak czegokolwiek widocznego ;) ale milo ze na niektorych monitsach jestem "the one" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Jakieś plany na szybki powrót avatarów? Trzeba ję bedzie sobie ponownie wgrać, czy je odzyskacie? Jakoś teraz głupio na forum. Zawsze ludzi po avatarach poznawałem a nie po nickach. Zagubiony jestem ;) Tak, jest w planach, tylko marco zmiejsza dopuszczalnu romiar na 8x8 i 0,7 kilo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 UU fakt, ciezko jest wstawic takie ograniczenia ;) Ale jest przynajmniej okazja na pokasowanie wszystkich nieuzywanyc emblematów z serwera ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Ufff, już wszystko wróciło do normy. Dzięki mojej interwencji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 mielismy male problemy z serwerem obslugujacym www - przygotowujemy go do podmiany dyskow i akurat pech chcial ze aktualny sie przepelnil i nie bylo miejsca na pliki tymczasowe przez co apache'e sie zatkal (mod_gzip nie mial gdzie myslec nad kompresja), system zaczal zuzywac full pamieci i pozabijal rozne procesy w tym mini-serwer ktory dostarcza rozne male obrazki a ja wczoraj poprostu o nim zapomnialem - sie tak cieszylem ze udalo sie glowny postawic na nogi ze ten mi zupelnie wylecial z glowy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 No ale już wszystko ok... od razu LEPIEJ :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...