PgX Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Podkładka w miarę dobra ale.... po pierwsze ma gumowe nóżki które będą przeszkadzał w graniu, po drugie jest stosunkowo mała, po trzecie nie wiadomo jaką powierzchnie preferuje młody napalony gracz. Z mojej strony mogę polecić jakąś szmatke, interesująca jest Everglide Titan ale chyba nie do dostania w Polsce narazie, pozostaje DKT albo Qpad, o Qck się nie wypowiem bo nie grałem ale Qpad sie podobno wyciera (grałem na nim tylko 3h) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 (edytowane) No dzisiaj wreszcie dostałem ślizgacze.W połączeniu z QCK muszę stwierdzić że jest super,aczkolwiek gram ostro w CS:S'a dopiero od ok.4 miesięcy więc jestem amatorem.Jak dla mnie podkładka spisuje się rewelacyjnie.Poślizg jest bardzo dobry,aczkolwiek wyczuwalny jest delikatny opór,dokładnie tak jak lubię.Polecam wszystkim niezdecydowanym i nie chcącym wydawać kupy kasy na podkładkę. EDIT Właśnie sprawdziłem na blacie biurka (lakierowane drewno) i poślizg jest niesamowity,lepszy niż na podkładce.Ale na podkładce jest dobrze wyczuwalny moment zatrzymania myszy a na blacie już jest z tym gorzej. Edytowane 10 Czerwca 2005 przez motofan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasslehoff Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Co ty za glupoty piszesz oO ICEMAT i STEELPAD to najlepszy poslizg jaki jest na podkladkach przy zalozeniu, ze masz odpowiednie do nich slizgacze. Kazdy ma swoje upodobania, ja mam taki ze nie lubie super poslizgu dlatego DKT dla mnie jest idealny, aczykolwiek z tego co wiem to super poslizg ma tez qpad bardzo dobrze znany za granica. Tylko jego cena troszke wysoka jak na szmatke (nie do konca szmatke) jest zrobiony ze specjalnego materialu na ktorym poprostu slizga sie jak na lodzie. I do tego duze rozmiary ;) @motofan Razor to dobry pomysl na male raczki, mysle ze dobry wybor. Co do pada to mysle ze taniej wyjdzie jak bys kupil qck badz qck+ i do tego wymiary pada beda pewnie 2x wieksze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 @Tasslehoff Edytuj poprzedni post bo to nie do mnie te rady,ja już sprzęt mam kupiony dawno :).Pomyliło ci się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 (edytowane) Co ty za glupoty piszesz oO ICEMAT i STEELPAD to najlepszy poslizg jaki jest na podkladkach przy zalozeniu, ze masz odpowiednie do nich slizgacze. 1490051[/snapback] Powiedz mi jeszcze ze hyperglidy nie sa odpowiednimi slizgaczami. Slowa kumpla ktory ma ice'a + mx310 + hyperglidy ( ice zaraz po umyciu jakims plynem do szyb anty statycznym - lepiej juz nie moze byc ) ktory mial okazje potestowac mx310 na zuzytym funcu "ale ty masz wy&^%& poslizg o_O" Zreszta kumpel ze steelpadem to samo stwierdzil ze z tego co mielismy na lanie to moj func i steel SS kumpla byly najszybsze. Osobiscie nie widzialem jeszcze zadnej szybszej powierzchni od chropowatej strony funca/rikocheta/steelaaSS ( wszystkie maja taka sama ). Steelpad ten metalowy ma chaczenie przy wolnych ruchach i tyle. Na awp to dla mnie sie nie nadaje w ogole. Edytowane 10 Czerwca 2005 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Gdzie można dostać takie paski teflonowe, albo ebonitowe, tylko nie allegro i inne po 20zł?? w sklepie budowlanym będą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 ilebys nie dalzetrze sie to po 2 dniach jak kazde paski teflonowe do tego babranie z wycinaniem slaby klej ktory sie odkleja i szura kantami po podkladce. kup sobie miceskatez i masz spokoj na rok za te 20zl, mialem je pol roku zalozone i zmienilem z nudow na nastepny komplet i wcale sie poslizg nie zmienil... (raindrop) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhezuz Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 zadam to pytanie w tym topiku trzeci raz ponieważ wcześniej nik nie odpowiedział , mam nadzieje żę sie to teraz zmieni , a więc : jak zmienić czas duoble click(500 ms) na krótszy w moim mx 500 ?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Szybciej klikac :lol: Poszukaj w panelu sterowania w sterach logitX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Ok znalazłem, w sklepie na zapadłej wsi :D bueheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BNX Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Mam Mx'a 510 i Przymierzam sie Do Zmiany Na Razera DIamondbacka co o nim sądzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Mam Mx'a 510 i Przymierzam sie Do Zmiany Na Razera DIamondbacka co o nim sądzicie? 1492720[/snapback] Technicznie raczej nie odczujesz zmiany, jedynie w leżeniu w dłoni ;) Wszystko kwestia gustu,zresztą przeczytaj temat, masz wszystko już chyba napisane :) Mi lepiej leży MX510 to mam MX510, innym Diamondback to biorą jego ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Jest jeden problem, diamondback'a trudno spotkac w zwyklym sklepie komp., zazwyczaj kupuje sie w sprzedazy wysylkowej. Co za tym idzie? Trudno znalezc Ci miejsce gdzie moglbys sobie sprawdzic jak Ci lezy dlon na tej myszce. Ale moze jakis kumpel ma, to wtedy bedziesz mial sprawe rozwiazana. Jesli zas zmiany chcesz dokonac tylko ze wzgledow technicznych, bo liczysz na lepsze dzialanie, to mozesz sobie podarowac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 W nie dla idiotów mają razera ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Jest jeden problem, diamondback'a trudno spotkac w zwyklym sklepie komp., zazwyczaj kupuje sie w sprzedazy wysylkowej. Co za tym idzie? Trudno znalezc Ci miejsce gdzie moglbys sobie sprawdzic jak Ci lezy dlon na tej myszce. Ale moze jakis kumpel ma, to wtedy bedziesz mial sprawe rozwiazana. Jesli zas zmiany chcesz dokonac tylko ze wzgledow technicznych, bo liczysz na lepsze dzialanie, to mozesz sobie podarowac :P 1492844[/snapback] Co do sprawdzania czy lezy w dloni to bardzo dobry pomysl. Jednak ja tak dobrze nie mialem i musialem kupic w ciemno ;] Nie sprawdzajac czy mysz dobrze lezy w lapie kupilem na H4G.pl Razer Plasme i IceMat 2. Pierwszy moment stykniecia sie z myszka... - kurfaaa, przeszlo 200zl. A to scierwo jest tak male ze dwa palce na nim mieszcze. Chwila goryczy zamienila sie w ekstaze jak zaczalem sie bawic myszka i wczuwac w czasie gry lub w systemie. Kazdy palec teraz wie gdzie ma lezec. Troszke mnie kuje w maly palec taka kropka na przycisku. Ale mozna sie przyzwyczaic. Nic tylko polecic ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 no tylko mi kropka od przycisku 4tego juz sie troche wytarla... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 no i mam mx 500, lecz nie moge sie przyzwyczaic do niej :lol: zainstalowalem stery, lecz byly bledy, np w operze nie chodzil scrol, w cod'zie nie chodzilo przewijanie, odinstalowalem stery i chodzi OK, dokladniejsza relacje zdam, jak bede PRO w cod'a ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 (edytowane) No ja się wlasnie wybieram do Starego Browca w p-ń po QCK ;] Zdam relacje jak sie z mx518 czyma [; no kufa wiedziałem, na stronce była 1 sztuka, przyjezdzam do sklepu, jedna była, tyle ze zpitolona :mur: Zamawiam na jutro, ehhh ;] Edytowane 15 Czerwca 2005 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 To tam maja myszy? w browarcu? Pojedz do kafejki hayabusy ( kafeja pentagramu :S ) na obrzerzach poznania, nie wiem jaka dzielnica ale moge Ci dac namiar na kolesia ktory wie co i jak ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 (edytowane) :D W Koziegłowach dokładnie [; QcK + Mx518 zagoscilo na biureczku, troszke mało miejsca ;p Co do samego pada, midzio :*, przy 1600dpi gram co prawda na baaardzo niskim sensie, ~1, ofkors padzik radzi sobie bez problemów, jestem zachwycony tym kawałkiem szmatki [; Nie wiem jak na wyzszych sensach, dla mnie 10 i 20 maka, to to samo niewyobrazalne, bardzo mozliwe ze w takich sensach odpada. Mi piknie styknęła, pozdrawiam edit: auroura, w browcu jest komputronik.... ;] Edytowane 17 Czerwca 2005 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 (edytowane) <!--QuoteBegin-emilooos+Jun 17 2005, 16:3 edit: auroura, w browcu jest komputronik.... ;--><div class='quotetop'>QUOTE(emilooos @ Jun 17 2005, 16:3 edit: auroura, w browcu jest komputronik.... ;)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin--> 1501040[/snapback] A no tak, bo e24 to zenada i nie sadzilem ze dostaniesz tam myche [; Mysmy wlasnie tam mieszkali na acon5 w piwnici u kumpla lol. podziwiajcie www.ham.blog.pl fotki od 40-60 Ja w przyszlym byc moze zamienie sie z kumplem na mx310 i zobaczymy. Sprobuje napisac jakas mala recke. Edytowane 17 Czerwca 2005 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk555 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Witam, mam zamiar kupic myche: Razer Diamondback Plasma - Limited Edition :D , chcialem jakas bezprzewodowa ale wszyscy mowia ze nie nadaja sie do szybkich gier bo sie glubia, wiec czy kupujac ta myche musze kupic jakas specjalna podkladke??jaka polecacie, oprocz tych IceMat-ow za ponad 100zl!! :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 QuCyKa+ bierz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Troszke mnie kuje w maly palec taka kropka na przycisku. Ale mozna sie przyzwyczaic. Delikatnie nozykiem do tapet zetnij ta wypustke, bo wkurzajaca jest na maxa - ja u siebie zrobilem taki modding :-) I roznica jest niebo a ziemia... W kazdym razie razerka sprzedalem pozniej... ach ta mania ciaglych zmian ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łosio Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 co lepiej wybrac nowego qck czy uzywana w bdb stanie eXactMat x speed jezeli cena jest taka sama Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 daj ktos linka do tego exact mat bo sie jeszcze z tym nie spotkalem <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Masz Gogole sie klaniaja :P Z tego ci widze, to raczej trudno sie z nia spotkac w PL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Tutaj macie, z tym że razem z podkładką pod nadgarstek, prosto od dystrybutora: MMV.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 tu też maja,ale jak to zawsze tam bywa wszytsko 20pln drozsze ;D,no dobra prawie wszytsko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łosio Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Witam, mam okazje tanio kupic Steelpad 3S no ale mam myszke logitech m-bj58, o taką: http://allegro.pl/show_item.php?item=55005231 Bedzie ona działać? A w najblizszym czasie nie zanosi sie na jej zmiane :/ Bardzo prosze o szybką odp Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...