querke Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Witam... Chciałem poznać wasze opinie na temat podkładek pod mysz... jakie są najlepsze i dlaczego... wady i zalety... Obecnie pracuje na optyku i do tej myszki nic więcej nie potrzeba niż kartka ksero (A4, biała) ... ale postanowiłem wrócić do dobrej starej kuleczki i zamówiłem w sklepie Microsoft IntelliMouse 3.0 retail. Zamówić dlatego gdyż w sklepach są tylko myszki firmy A4tech ... i chciał bym się poradzić jakich podkładach używacie... HAHA ‘’co temat’’ :P .. Pozdrawiam.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Ja mam jakies goowno za 5zł - 3ACT 8) i jest w pozadku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 ja uzywalem podkaldki, ktora dostalem od chello i byla spox :) a teraz uzywam ta co wysyali w tym konkursie matrixa i heinekena :D mala, ale wygodna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 SteelPad 4S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
querke Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Dla mnie to moze byc i za 1 zl ta podkladka ... ale zeby byla wygodna i pod zadnym pozorem nie moze poruszac sie po biurku... i qwa nigdzie nie moge takiej dostac... koledzy maja super WCG i one sie genialnie trzymaja biurka... wiec jezeli ktos wie o co mi chodzi prosze o jakis link do sklepu... hhah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 :arrow: uzywam podkladki firmy Verbatim (z bramkarzem hokejowym ;)). jest wykonana z bardzo dobrego materialu. jade na niej juz przeszlo rok, lekko sie starla (bedzie trzeba kupic nowa, taka sama). majac inne podkladki wystraczyly 1-2 miesiac, zeby podkladka ladowala w smietniku. byly tez czasy, ze podkladki nie uzywalem wogole, lecz biurko powoli sie wycieralo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Jeżeli interesują cie podkładki do grania w FPP. To wejdź na forum.counter-strike.pl . Chociaż na tym forum ostatnio był długi topic o myszkach i podkładkach, wypowiadał się w nim niejaki TombStone, jeden z lepszych graczy w PL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 :roll: bylo ponad rok temu podobne pytanie a ja do tej pory uzywam czarnego Tinlex'a z silikonowym "cyckiem" ;) pod nadgarstek (mycha MS IntelliMouse Explorer 3.0A) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Jeżeli interesują cie podkładki do grania w FPP. To wejdź na forum.counter-strike.pl . Chociaż na tym forum ostatnio był długi topic o myszkach i podkładkach, wypowiadał się w nim niejaki TombStone, jeden z lepszych graczy w PL. Warto tez looknac tutaj : http://www.h4g.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
querke Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Z tego co widze to tylko benek wie co to poządna mysz... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirri Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 http://www.gamers.istore.pl Steelpad 4D - dobry nowy pad, plastikowy, standardowe wymiary Steelpad 4S - lepszy ;p, aluminiowy ale znacznie drozszy Ricochet - tego w rękach nie miałem ICEMAT - b.maly i latwo zniszczyc bo ze szkła jest mtw pad - tego w rękach nie miałem do steepadów i ICEMAT'a trzeba kupowac dodatkowo "PadSurfers" a do reszty "Mouseskates" i zmieniac jakos co dwa tygodnie. Allsop - szmatka mała DKT PAD - szmatka duża Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 :roll: bylo ponad rok temu podobne pytanie a ja do tej pory uzywam czarnego Tinlex'a z silikonowym "cyckiem" ;) pod nadgarstek (mycha MS IntelliMouse Explorer 3.0A) Odradzam podkladki z cyckami ;) pod nadgarstek - boli od niego nadgarstek :D serio mowie, mam taka podkladke(nie wiem jak sie nazywa, dostalem pod choinke z jakas mycha logitecha) i po prostu obrocilem sobie podkladke cyckiem w bok, naprawde nie da sie normalnie pracowac z czyms takim, nie mowiac juz o jakims graniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 A ja mam taka zwykla biala :) pod bezogonowego optyka biala jest najlepsza :) (mniej pradu pobiera) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Func Surface 1030.... mam i nie wracam do niczego co kiedykolwiek mialem wczesniej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
querke Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Kurde ... kosmiczne ceny... kawalek plastiku i tyle kasy...hmm.... juz kombinuje co moze zastapic ten drogi material... wymyslilem ze plexi o grubosci 4-5-6 mm bedzie dobfym pomyslem... ale mam pare problemow strony techniczne.. czyli.. jak oszlofowac ladnie boki i jak ,czym, utrzymac ten kawalek plexi na biureczku.. jakies przyssawki... HELP... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 mi sie najlepiej pracuje bez podkladki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Func Surface 1030.... mam i nie wracam do niczego co kiedykolwiek mialem wczesniej No, a już bałem się, że nikt o func'u nie wspomni :) Berkut widać zna się na rzeczy :) FUNC SURFACE i żadna inna Jej największe zalety to: - specjalna dwustronna mata (gładka i szorstka) - clip do zaczepienia kabla - bardzo praktyczny - rowkowana ramka zapobiegajaca przesuwaniu sie podkładki po stole - jakość wykonania Wady: - cena :P Tutaj macie linka gdzie można to cudo zamówić :D Hardware For Gamers POLECAM :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Odradzam podkladki z cyckami ;) pod nadgarstek - boli od niego nadgarstek :D serio mowie, mam taka podkladke... jak za daleko zjedziesz i tylko nadgarstkiem opierasz to fakt boli ale jak opierasz wlasciwie czyli raczej dolna czescia dloni (na styku z nadgarstkiem) to jest OK duze znaczeni ma kąt jaki tworzy ramie i przedramie - im wiekszy kąt tym wiekszy ciezar opierasz na "dloni" i bardziej boli :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 JA mam pada z plexi 4 mm pod mysze optyczna, i hula :D Plexi jest z jednej strony matowa zeby rozpraszala swiatlo... Wiec nie dosc, ze dobrze dziala, to jeszcze swieci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirri Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 na funcu sie bardzo szybko mouseskates scieraja - kosztowna sprawa. Poza tym teraz sa lepsze pady :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Odradzam podkladki z cyckami ;) pod nadgarstek - boli od niego nadgarstek :D serio mowie, mam taka podkladke... jak za daleko zjedziesz i tylko nadgarstkiem opierasz to fakt boli ale jak opierasz wlasciwie czyli raczej dolna czescia dloni (na styku z nadgarstkiem) to jest OK duze znaczeni ma kąt jaki tworzy ramie i przedramie - im wiekszy kąt tym wiekszy ciezar opierasz na "dloni" i bardziej boli :P Swiete slowa benek, mam jeszcze takiego pada z cycem i potwierdzam :) po kilku, kilkunastu godzinach z reka na myszy to fajka nie umialem prawa reka utrzymac. "Cyc" naprawde duzo daje. (i jest bardzo przyjemny w dotyku) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 "Desk Surface for optical mouse" , bo podkładka to się pałęta a tak to mam o wiele większą powierzchnię roboczą......... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 ja jestem konserwatysta :) do niedawna uzywalem podkladki geniusa na grubej gumowej piance pokrytej niebieskim materialem i z napisem genius - posiadam ja od czasow 386 :) byla super ale sie poplamila i nie wgladala elegancko mimo ze dziala nadal idealnie :) teraz dostalem podkladke z tazzzem taka seria z bajek tez gruba pianka gumowa z zewnatrz material z rysunkami z kreskowek od spodu takie wypustki ze sie nie slizga po stole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 a ja mam podkladke prosto z izraela - prezentacja ich wynalazkow wojennych - bardzo dobrze sie spisuje - imo zydzi robia najlepsza bron na swiecie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Mam podkładkę od gry Diablo 2, całkiem nieźle sprawuje po dłuższym czasie używania :) OT : cytat z opisu o myszce Razor 2100 DPI "Jeśli zatem masz dosyć swojego niezawodnego optyka i chcesz czyścić kulkę i rolki to nie wahaj się " :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 a ja jak kupowałem meble firmy VOX do dostaęłm podkłądke i powiem ze jest super .Wysztkie inne kture miałem za 5 zł sie powyginały albo wogule rozwaliły .Tą już mam 4 miechy i jest dalej jak nowa i spisuje sie świetnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 a ja mam podkladke prosto z izraela - prezentacja ich wynalazkow wojennych - bardzo dobrze sie spisuje - imo zydzi robia najlepsza bron na swiecie:)UZI jest przykladem. :wink: Ja mam jakas stara, zwykla podkladke, kupiona w Niemczech na premierze Gwiezdne Wojny: Mroczne Widmo. Mimo lekkich sladow dlugotrwalego uzywania, podkladka dziala nadal bardzo dobrze. (Gorzej z myszka :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 A ja mam podkladke z turnieju SyncMaster Arena ;) Trzyma sie dobrze stolu i ogolnie jest OK :] (ale ostatnio jade bez podkladki 8) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 a ja mam zapupista podkladke zwana biurkiem a nie zadne gofno za x zloty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Ja mam taką wypełnioną w srodku wodą i jest znacznie lepsza od takich zwykłych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...