Shifter Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 premiera na PC - 26 lipca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Czyli dzisiaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 2 sierpnia chyba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 "US PC Release July 26th The game is finished and currently in manufacturing. Look for it end of the month!" oficjale info ze stronki to dlaczego gierki jeszcze nie ma w sklepie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 juz nie moge sie doczekac :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 wałek po raz X .... Ja już nie patrzę na daty premier - wszystkie co ciekawsze tytuły mają obsuwy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Demo dwójeczki było fatalne,mam nadzieję że duuużo poprawili bo inaczej będzie knot. Obym się mylił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buck Tuddrussel Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Mi się w demo dwójki grało całkiem przyjemnie. Dużo bardziej mi się podobało niż np taki 'constantine" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAR0 Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Panowie dzisiaj 5 sierpnia i jak gry nei było tak chyba niema. Co jest grane ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 już jest :) dostępna w sklepach internetowych kolega właśnie zamawia ale zajmuje 2.49 GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 (edytowane) skoro zamawia to dlaczego "ale zajmuje 2.49GB" ? chciales sie chlopcze pochwalic , ze sciagasz czy o co ci chodzilo ? Na forum jestes od 03 , a jednak nadal glupiutki :( Edytowane 8 Sierpnia 2005 przez ranger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 (edytowane) To chyba oczywiste co miał na myśli ... Nic nie mówię - już raz dostałem banana tylko za to, że posądziłem kogoś o posiadania pirata ... :mur: Edytowane 8 Sierpnia 2005 przez Myszaqu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 ps. chciałem napisać ze zajmuje 2.5GB na dysku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Moze ktos sie wypowie o grze zamiast sie chwalic ,ze sciaga ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Dokladnie :) Niech ktos napisze recke :) Jak chodzi, jakie wymagania, moze jakies screeny bo w necie sa screeny chyba z ps2 (bo niezbyt ladne w porownaniu z bloodrayne jedynka ;) ) Czy sa jakies bugi, moze niekoniecznie z winy programisty ale z winy "dystrybutora" itp itd :) Jedyneczka byla miodna niesamowice :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Pierwszy level to ten z dema. Sterowanie identyczne jak w demie, raczej nic nie zmienili. Na 9800se@pro gra czasem chrupnie i zejdzie do 25fps (1280x1024 wszystko na 'On', Anizo x8), ale nie to nie q3 i się tak tego mocno nie odczuwa. Bugi - mogłem nie zwrócić na to uwagi podczas grania w demo, ale pozostali wrogowie grzecznie czekają i nie ruszają Rayne, dopóki nie dokończymy robić 'fatality' 8). Generalnie dla mnie gra bomba, szkoda że nie mam teraz czasu w to młócić. Jak będę miał więcej czasu wieczorem, to napiszę coś więcej (chociaż pewnie ktoś i tak mnie uprzedzi). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 ja tylko dodam , ze juz od poczatku gry bohaterka ukazuje nam swoje piekne cialo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 A screeny gdzie? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 (edytowane) hmm po pierwszych wrazeniach... gra jest jakas prostsza od 1nki, chyba bardziej krwawsza bo krew bryzga hektolitrami po ekranie, grafika lepsza choc pomimo iz mam wlaczony aa x4 i anizo x16 to widac gdzieniegdzie schodki. tak na szybko zrobilem 2 screeny (w sumie nie potrzebnie je zmniejszylem z 1024 na 650): Edytowane 9 Sierpnia 2005 przez R.i.P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skunek Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 duzo krwi,duzo walki i pozatym nic specjalnego(ale pograc mozna) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vikingpl Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Nie wiem jak niektórzy mogą się tą grą tak zachwycać - gniot okrutny jak i pierwsza część. Gra zabugowana, sceny żywcem zerżnięte z Prince of Persia, wrogowie wychodzący nie wiadomo skąd (w zasadzie wiadomo - pojawiają się losowo na planszy) i do tego pomysł z wrzucaniem przeciwników do np. kominka czy śmieciarki aby przejść dalej. Kasę lepiej odłożyć na piwo czy paliwo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 każdy ma swoje zdanie i spoko ;) ja uważam że "jedynka" była całkiem udanym produktem, a dwujka zobaczymy jak wróce do domu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 a ja mam znowu taki problem ze na tej dyskotece co trzeba wrzucic ofiary na 4 glosniki potem lazic po schodach na gore, wybilem wszyskich na samej gorze i pojawia mi sie w jedym pomieszczeniu to takie zielone cos po wlaczeniu aury, jest tam rozwalony sufit do ktorego nie da sie podskoczyc ani nic i nie wiem co zrobic :/ wie ktos moze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 a ja mam znowu taki problem ze na tej dyskotece co trzeba wrzucic ofiary na 4 glosniki potem lazic po schodach na gore, wybilem wszyskich na samej gorze i pojawia mi sie w jedym pomieszczeniu to takie zielone cos po wlaczeniu aury, jest tam rozwalony sufit do ktorego nie da sie podskoczyc ani nic i nie wiem co zrobic :/ wie ktos moze?? 1589615[/snapback] Wejdz do tego pomieszczenia nie rozwalaj tych 2 gosci tylko wystrzel harpun w kierunku sciany tak aby sie do niej przyczepil pociagnij do siebie sciana spadnie na tych kolesi a ty bedziesz mogl po niej wejsc na gore. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Mi sie gierka podoba, zrecznosciowa nawalanka, bynajmniej na poczatku i chodzi na max w ustawieniach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 imo gra jest beznadziejna, wogole nie wciaga. praktycznie od ostatniego tutaj postu nie tknalem ja wiecej. dzis UNINSTALL. ehh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 imo gra jest beznadziejna, wogole nie wciaga. praktycznie od ostatniego tutaj postu nie tknalem ja wiecej. dzis UNINSTALL. ehh 1590408[/snapback] prosze nie... mi sie podoba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zobaczylem na moment i powiem,ze mi sie podoba bardziej niz jedynka.Serio.Graficzka ladna i gra jest bardzo prosta i typowo konsolowa,czyli taka jaka lubie :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus5ooo Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 a mnie krew zalała w zeszłym tygodniu ... znalazłem na stronce filmweba trailery do filmu... ściągnąłem oba, oblookałem... bosche... takiej porażki świat chyba dawno nie widział ... :? nie wspomnę już o odtwórczyni głównej roli, która przy prawdziwej Rayne wygląda jak chłopka wyciągnięta prosto ze stodoły... naprawdę totalna porażka ... :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 też widziałem :(, aż strach się bać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...