Niemiec Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 ja sie tak nei bawie ;[ to w sld ma byc reforma a nie tutaj. :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 a ja sie ide pobawić w spanie :) plómbranoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Niech Plom będzie z wami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 to w sld ma byc reforma a nie tutaj. :plum: W SLD nie ma żadnej reformy. Tylko gryzą się między sobą bardziej publicznie. To i w PLÓMIE nie będzie. Plóm dobry z rana. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Heh ... to już chyba powoli tradycja Sikor, że my rano plóm,kamy :D Lece do szkoły :? Plóm wszystkim :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 ja też sobie plómknę z rana :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 dopiesze sie :P PLÓM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 dopiesze sie :P PLÓM To miało być dopieszczę się :wink: , czy dopiszę :roll: :?: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 a blurpa mozna by do samoobrony wsadzic :D Nastepny kandydat na ovoca :twisted: nie, nie dziekuje :roll: nie lubie bananow :P Obecnie plóm jest w stanie depresji. Odkleja się, i pewnie niedługo umrze... Biedne plóm... ekhemm ale WHY?? gdzie bedziemy pisac o plómach i innych <span style="color:red;">[ciach!]</span>łach ze tak powiem?? 8O :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 a blurpa mozna by do samoobrony wsadzic :D Nastepny kandydat na ovoca :twisted: nie, nie dziekuje :roll: nie lubie bananow :P Obecnie plóm jest w stanie depresji. Odkleja się, i pewnie niedługo umrze... Biedne plóm... ekhemm ale WHY?? gdzie bedziemy pisac o plómach i innych <font color="#FF0000">[ciach!]</font>łach ze tak powiem?? 8O :cry: W swoich blogach ?? Na forum bravogirl.pl ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Na forum bravogirl.pl ??A mógłbyś się podzielić doświadczeniami :?: :wink: Warto tam wchodzić :?: :roll: Czy mają tam coś o overclocking'u suszarek :?: :wink: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Na forum bravogirl.pl ?? A mógłbyś się podzielić doświadczeniami :?: :wink: Warto tam wchodzić :?: :roll: Czy mają tam coś o overclocking'u suszarek :?: :wink: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Nie wam sie nie wydaje ze jest takie zle, ostatnio rozmwiali tam o suszarkach Dual Fan i Drut modzie na lokowkach zeby bardziej grzaly :twisted: PLÓM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Dijkstra napisał: Obecnie plóm jest w stanie depresji. Odkleja się, i pewnie niedługo umrze... Biedne plóm... Ja tu czuje ze Dij przechodzi na ciemna strone mocy blurpa :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Nie wam sie nie wydaje ze jest takie zle, ostatnio rozmwiali tam o suszarkach Dual Fan i Drut modzie na lokowkach zeby bardziej grzaly :twisted: PLÓM O ja durna pała. :evil: Myślałem, że jak sie kręci to trzeba schłodzić, a tu taki zonk :wink: . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Dijkstra napisał: Obecnie plóm jest w stanie depresji. Odkleja się, i pewnie niedługo umrze... Biedne plóm... Ja tu czuje ze Dij przechodzi na ciemna strone mocy blurpa :evil: To jest wina REEDA bo mu sklada niedwuznaczne propozycje i szantazuje :? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 bo blurp to potega ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 bo blurp to potega !:roll: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 no to ja sobie plómnę po powrocie do domciu :Plóm: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Hrum a nie plum :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 ojjjjj chyba sie opuscilem w plómkaniu troche mnie tu niebylo i tyle zmian i klutni :> nieladnie nieladnie :P :ploom: :plum: na zalagodzenie konfliktow ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 blurp :gitara2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 XwA ty sie zdecyduj kim jestem ja jescze widze szanse zebys zostal plÓmowcem bo cos motasz i kombinujesz zacytuje cie z 42 strony poprostu plóm wymiata http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=599...asc&&start=1230 Ja czuwam nie dam tak latwo zgladzic plÓma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 :veryevil: on juz nie zyje, to agonia :veryevil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 wunat ja wiem ze ty chcesz napisac plÓm w glebi serca tylko sie wstydzisz niesmialy jestes. :wink: :plum: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 wszyscy są nieśmiali ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 :lol: no to teraz jeszcze se plómkne :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 :veryevil: on juz nie zyje, to agonia :veryevil:rozumiem, ze chodzi Ci o blurpa?? :roll: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 blurp :gitara2: Dlaczego łączycie blurp z nie wątpliwie pięknym i bardzo uduchowionym instrumentem jakim jest gitara? Gitary są z pewnością PLÓM! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Z pewnością PLÓM :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...