ParanoiK Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 plómkam spać. Nie jesteś sam, nie martw się ;] jeszcze ja ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Ihaaaa :Plóm: Pierwszy plóm w dzisiejszym dniu należy do mnie !!! :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Ihaaaa :plóm: Pierwszy plóm w dzisiejszym dniu należy do mnie !!! :]No widzisz. Dzisiaj to ja mam wolną sobotę i sobie trochę pospałem. A Ty co, za karę do szkoły :?: :wink: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 NIeeeeeee :] Ja tak zawsze wcześnie wstaje :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Ja tak zawsze wcześnie wstaje :plóm: Biedaczek :cry: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Hehe ... żaden biedaczek :) Tak jakoś sam od siebie :] :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 plómdobry :) (dopiero wstalem:P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 o właśnie, sobota jest od póżnego wstawania!!! plómdobry :) :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Ihaaaa :Plóm: Pierwszy plóm w dzisiejszym dniu należy do mnie !!! :] wcale nie ;] bylem pierwszy o 4:56 plom ;] na forum jestem ja; 1 ukryty i 6 gosci ;] mam gdzies screena, ze jestem sam jak palec; :plum: jakbys nie mogl znalesc to ostatni post na poprzedniej stronie ;] :plum: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 PLÓMdobry - ja dopiero wstałem :D :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 plóm. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 no to po małym plóm :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 :gitara: :Plóm: :ploom: :plum: :veryevil: plóm dobry, lepiej pozno niz wcale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 plóm :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Zaszaleję sobie - PLÓM :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Oj coś się wam dzisiaj nie chce plómkać :] :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Oj coś się wam dzisiaj nie chce plómkać :] :Plóm:jak to nie ?? plóm :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 plóm!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 pLÓm dawno nie plÓmknolem. :plum: :Plóm: :gitara2: :gitara2: :gitara2: :gitara2: :gitara2: :gitara2: :gitara2: :gitara2: :gitara2: :gitara2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Pierwsze Plóm dzisiaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 PLÓM :plum: PLÓM :ploom: PLÓM :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 DEFENCE nju avatar widze ;] wylamie sie i powiem plum !! ParanoiK wypowiedz sie n/t plóm bo niejaki Pan D. zapowiada mu krótki zywot :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 No i po plómrodzinkach od ojca :] Teraz czas na nyny :] Wybiorę sie do krainy wiecznych łowów (polować na blurp'y :D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Popatrz też na blurpa, tam to dopiero jest porażka. W zasadzie to taki okręt, gdzie Reed jest okrętem, kapitanem, majtkiem, kołem ratunkowym i czym tam jeszcze można, czyli generalnie całym blurpem ciemnym :veryevil: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: REED to mi sie zdaje ze ucieka z tonacego....tzn chcialem powiedziec blurpowego okretu :twisted: , ostatnie podrygi przed chcwila tam bylem i juz o jakis bejzbolach zaczal majaczyc czy cos , straszne rzeczy sie z chlopem sie dzieja, choroba morska czy cos, jakby sobie plomknal jak prosilismy go grzecznie to by mu przeszlo ..... PLÓM :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Popatrz też na blurpa, tam to dopiero jest porażka. W zasadzie to taki okręt, gdzie Reed jest okrętem, kapitanem, majtkiem, kołem ratunkowym i czym tam jeszcze można, czyli generalnie całym blurpem ciemnym :veryevil: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: REED to mi sie zdaje ze ucieka z tonacego....tzn chcialem powiedziec blurpowego okretu :twisted: , ostatnie podrygi przed chcwila tam bylem i juz o jakis bejzbolach zaczal majaczyc czy cos , straszne rzeczy sie z chlopem sie dzieja, choroba morska czy cos, jakby sobie plomknal jak prosilismy go grzecznie to by mu przeszlo ..... PLÓM :ploom: nie wiem, ale postanowilem nawet nie zaglądać na teren wroga ;) generalnie plóm :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Popatrz też na blurpa, tam to dopiero jest porażka. W zasadzie to taki okręt, gdzie Reed jest okrętem, kapitanem, majtkiem, kołem ratunkowym i czym tam jeszcze można, czyli generalnie całym blurpem ciemnym :veryevil: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: REED to mi sie zdaje ze ucieka z tonacego....tzn chcialem powiedziec blurpowego okretu :twisted: , ostatnie podrygi przed chcwila tam bylem i juz o jakis bejzbolach zaczal majaczyc czy cos , straszne rzeczy sie z chlopem sie dzieja, choroba morska czy cos, jakby sobie plomknal jak prosilismy go grzecznie to by mu przeszlo ..... PLÓM :ploom: nie wiem, ale postanowilem nawet nie zaglądać na teren wroga ;) generalnie plóm :ploom: Kazik jaki teren wroga > POGORZELISKO :wink: PLÓM PS. nawet mi troche zal REEDA, nawet wunat jego wierny wyznawca cos sie tam dezaktywowal :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Popatrz też na blurpa, tam to dopiero jest porażka. W zasadzie to taki okręt, gdzie Reed jest okrętem, kapitanem, majtkiem, kołem ratunkowym i czym tam jeszcze można, czyli generalnie całym blurpem ciemnym :veryevil: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: REED to mi sie zdaje ze ucieka z tonacego....tzn chcialem powiedziec blurpowego okretu :twisted: , ostatnie podrygi przed chcwila tam bylem i juz o jakis bejzbolach zaczal majaczyc czy cos , straszne rzeczy sie z chlopem sie dzieja, choroba morska czy cos, jakby sobie plomknal jak prosilismy go grzecznie to by mu przeszlo ..... PLÓM :ploom: nie wiem, ale postanowilem nawet nie zaglądać na teren wroga ;) generalnie plóm :ploom: Kazik jaki teren wroga > POGORZELISKO :wink: PLÓM PS. nawet mi troche zal REEDA, nawet wunat jego wierny wyznawca cos sie tam dezaktywowal :wink: nie wiem, nie bywam ale wierze ;) pozwolę sobie zacytować polskiego wybitnego przedstawiciela polskiej sceny komediowej Grzegorza Halamę: "ja wiedziałem że tak będzie, aha aha..." :D :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 mam cos na blorpowcow ;] (zabezpieczony w czasie koncertu na Dniach i Nocach Szczytna 2003 ) troche pogryziony, bo moj piesek sie nim troche bawil ;] :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 mam cos na blorpowcow ;] (zabezpieczony w czasie koncertu na Dniach i Nocach Szczytna 2003 ) troche pogryziony, bo moj piesek sie nim troche bawil ;] :plum: nice :D plóm po północy nikomu nie zaszkodzi :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 mam cos na blorpowcow ;] (zabezpieczony w czasie koncertu na Dniach i Nocach Szczytna 2003 ) troche pogryziony, bo moj piesek sie nim troche bawil ;] :plum: nice :D plóm po północy nikomu nie zaszkodzi :plum: przypominam wszystkim plómowcom, aby nie zapomnieli przestawić swich zaplómistych czasomierzy o godzinę do przodu (chyba). :D plómbarnoc :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...