Elpawlakos Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 plómbranoc. mam nadzieje ze jutro nie bedzie ciekawiej-tylko normalnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Plómdobryyyy !!! Chyba dzisiaj jestem pierwszy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Przybyłem, zobaczyłem, zaplómczyłem :D (drugi :Plóm:) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 To ja jeszcze za Sikora :wink: :plum: :Plóm: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Plómdobryyyy !!! Chyba dzisiaj jestem pierwszy :wink:Złudzenie :wink: . ( link ) Elpawlakos poszedł później spać niż ja wstałem :P . To ja jeszcze za Sikora :wink: :plum: :Plóm: :ploom:Ale dzięki. :D PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 PLÓMDOBRY!!! Mam nadzieję że wszystko na forum ułoży jak trzeba, gdyż wyjeżdżam dziś do domciu i robię sobie długą przerwę od forum! Może to i lepiej? Nie wiem. Tak czy owak moze dziś jeszcze uda mi się plómknąć parę razy. :ploom: :plum: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 ale sie porobilo :/ nie wiem co mam o tym myslec ani co napisac wiec tylko plumne sobie :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Ej ja wiem co sie dzieje Sikor. Oni (w sensie ONI) chca nam pokazac, ze bez NICH bedzie jeszcze gorzej, taka terapia szokowa. Potem beda mowic "nie narzekac bo bez NAS to widzieliscie co bylo!". :Plóm: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Ej ja wiem co sie dzieje Sikor. Oni (w sensie ONI) chca nam pokazac, ze bez NICH bedzie jeszcze gorzej, taka terapia szokowa. Potem beda mowic "nie narzekac bo bez NAS to widzieliscie co bylo!". :Plóm: :plum: Wydaje mi się, że jednak nie. To jest znacznie poważniejsza sprawa. Ciekawe czy administracja się wypowie. Warto by było. BTW, bez NICH, jak to piszesz, będzie sieczka na forum. Zanim nowi się wykształcą upłynie trochę wody w rzekach. I będzie rozpierducha. Smutny PLÓM :( :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Ej ja wiem co sie dzieje Sikor. Oni (w sensie ONI) chca nam pokazac, ze bez NICH bedzie jeszcze gorzej, taka terapia szokowa. Potem beda mowic "nie narzekac bo bez NAS to widzieliscie co bylo!". :Plóm: :plum: Wydaje mi się, że jednak nie. To jest znacznie poważniejsza sprawa. Ciekawe czy administracja się wypowie. Warto by było. BTW, bez NICH, jak to piszesz, będzie sieczka na forum. Zanim nowi się wykształcą upłynie trochę wody w rzekach. I będzie rozpierducha. Smutny PLÓM :( :Plóm: :plum: :ploom: Wiem wiem, od gdzies 6ciu lat siedze na IRC... Dlatego jak pisalem skarge (a na trybunach ten taki szmer poruszenia) to napisalem, ze modow brakuje pewnie ale mimo to trzeba sie zastanowic. Tak jak gdziestam napisalem, lepszy zly mod niz zaden. Tak BTW szkoda, ze tak szybko byly zamkniete te topiki na ten temat, w zadnym nie zdazylem sie wypowiedziec mimo ze codziennie sledze forum przez 8h :? Zarzuce se trzy, chyba nic sie nie stanie :twisted: :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Ja tylko mam nadzieję że nie zrobi się tu forum onet.pl :| :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 To ja zmykam do mojego domku, gdzie czeka na mnie to i owo ;) Mam nadzieję że do czasu powrotu (już w maju) wszystko się uporządkuje. Ja jedyne co mogę powiedzieć to PLÓM i że zaplómkacie za mnie kilka razy. :) A kto wie, może się pojawię któregoś dnia z nienacka i zrobię wielkie :Plóm: :D :plum::ploom::plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 A ja sie na stuuuudia zapisałem :Plóm: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 A ja sie na stuuuudia zapisałem :Plóm: :Da jakie i gdzie??:> :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Buahahahaha czajcie co znowu... Po raz kolejny przeczytalem jakastam wypowiedz/propozycje na temat SYTUACJI. Pisze swaja opinie (chcialem to zrobic w 4 watkach ale w zadnym nie zdazylem, ta ktora napisalem w koncu miala z 2kB) i w czasie gdy pisze topic zostal zamkniety :lol: No mam pecha... Strzele se w zwiazku z tym :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 A ja sie na stuuuudia zapisałem :Plóm: :Da jakie i gdzie??:> :plum: :arrow: Tu Informatyka i ekonometria -> informatyka bankowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 No cóż, tak to teraz jest. Na Serwisie i forum panuje rzeź topiców. Chyba trzeba zacząć uważać co się pisze i na PLÓMie, bo jeszcze zostanie zamknięty. Chociaż niedługo nie będzie chyba miał kto zamykać, jeżeli będzie się to wszystko rozwijać w takim tempie. Krootki też już ma pod AV napisane Uczestnik :( . Coraz smutnieszy PLÓM :( :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 no zeczywiscie smutno :( najgorsze jest to ze nikt sie nie odzywa - zaden moder nic nie powie :( plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 A ja sie na stuuuudia zapisałem :Plóm: :Da jakie i gdzie??:> :plum: :arrow: Tu Informatyka i ekonometria -> informatyka bankowa tez mam taki kierunek, ale specjalnosc to "administracja sieci i systemow komputerowych" ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 No cóż, tak to teraz jest. Na Serwisie i forum panuje rzeź topiców. Chyba trzeba zacząć uważać co się pisze i na PLÓMie, bo jeszcze zostanie zamknięty. Chociaż niedługo nie będzie chyba miał kto zamykać, jeżeli będzie się to wszystko rozwijać w takim tempie. Krootki też już ma pod AV napisane Uczestnik :( . Coraz smutnieszy PLÓM :( :Plóm: :plum: :ploom: Mi jest wesolo. Za malo plumow jecie. :Plóm: :plum: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Mi jest wesolo. Za malo plumow jecie. :Plóm: :plum: :Plóm: Ot, neofita :wink: . PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 A ja sie na stuuuudia zapisałem :Plóm: :Da jakie i gdzie??:> :plum: :arrow: Tu Informatyka i ekonometria -> informatyka bankowa tez mam taki kierunek, ale specjalnosc to "administracja sieci i systemow komputerowych" ;] Alternatywa (w razie, gdyby nie uruchomili tego kierunku) :arrow: Sieci Komputerowe i Bazy Danych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 ej co to ledwo pare godzinek na forum mnie nie bylo (wczoraj troche amlo czasu mialem) a tu sie tyle porbilo i bynajmniej nic dobrego :( :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Sieci Komputerowe i Bazy Danychnie polecam baz danych... nudne to malo powiedziane... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Poczytaj dokładnie ... alternatywa !!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 8O FLUUUUUM!!!!! eeee to znaczy plóm... :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Poczytaj dokładnie ... alternatywa !!!!!!tez ci mowie... lepij idz na organizacje i zarzadzanie ;) tam przynajmniej fajen kobitki sa :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 NI! 8O ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 plómdobry - jesstem pierwszy !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 plómdobry - jesstem pierwszy !!!!a to niby czemu pierwszy?? po 2 oszukujesz ;) dzien sie zaczyna od 4 ;) wtedy kiedy Sikor wstaje (:Plóm: dla niego ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...