radzio_ Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 <<========== PLÓM PLUM Własnie jem obiad. :Plóm: :plum: sgj - smacznego ;) fajny avatar ;) Sikor - kiedys sprobuje ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Aż mi ślinka pociekła... :D Sikor ja mam abstynencję partnerską na codzień taką jaką Ty masz teraz. Bo tak naprawdę to z moją wybranką spotykam się raz na 3 tygodnie (jak dobrze pójdzie). I to też wcale nie tak długo (weeken szybko mija :() :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Własnie jem obiad. :Plóm: :plum: To ja dla odmiany właśnie śniadanko skończyłem. Te Juwenalia mnie wykończą... :twisted: :plum: :plum: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Ja na Juwenalia nie jadę - pier...ę :D :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fac30FF Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 To była tylko maleńka próba, pierdnięcie rzekłbym wręcz Jak nadejdzie odpowiedni czas, BLURP jednym ciosem załatwi neta wszystkim pólmakom na raz BLURPersi rulezz I nastapi ciemnosc, placz i zgrzytanie zebow! :veryevil: HAHA :veryevil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 I nastapi ciemnosc, placz i zgrzytanie zebow! :veryevil: HAHA :veryevil: Jak po tej ilości wypitego wczoraj alko wpadnę dziś do kilbelka, to dopiero będzie ciemność, płacz i zgrzytanie zębów (wśród tych, co po mnie wejdą - akademik :twisted:). Masowa zagłada. BLURP się schować może. :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathMan Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Wy wszyscy jesteście poplómkani Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober9035 Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 niech PLÓM będzie z wami :Plóm: :kijem: :veryevil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Wy wszyscy jesteście poplómkaniDzięki! :] :D PLÓM :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 To był kąplemęt :D :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Wy wszyscy jesteście poplómkaniNie podlizuj się :wink: PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 :idea: pLóM.... :idea: :D :D :D :) :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 WOW wlasnie zaczynaja sie mlodzi gniewni na tvp1. wlasnie ogladam :) PLóM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 PLÓMbranoc for All. PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 plómbranoc ;) wyjatkowo dzisiaj zycze milych snow naszym wrogom - blurpowcom :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 :baranek: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 :baranek:Nie ma to jak walnąć z baśki na dobranoc, a właściwie plómbranoc :D:D:D :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Nie ma to jak walnąć z baśki na dobranoc, a właściwie plómbranoc :D:D:D :ploom: Też bym tak chciał. A tu jeszcze trzeba się trochę z encjami pobawić i zestaw słówek z niemca przed kolosem wyryć... Więc na razie się tylko do skromnego :plum: ogranicze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 ehhhh - wrocilem dopiero teraz i sobiem plómknę! plómbranoc ! plómacze! :Plóm: :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 PLÓM dobry. PLÓM za BLANTMENA :P PLÓM :Plóm: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 plóbdobry :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Plum z Blantmena Plum za mnie i Plum za bzdziuma :plum: ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 PLÓMDOBRY!!!! Widzę że znowu nie ma BLANTMENA, so that plóm for ya :) Czas zacząć nowy tydzień. Nowy, lepszy, juwenaliowy... :D :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 PLÓM 2 dni wolnego :D :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 PLÓM 2 dni wolnego :D :ploom: szczesciarz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 PLÓM 2 dni wolnego :D :ploom: szczesciarz...mature mam dopiero za 2 lata :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober9035 Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 PLÓM 2 dni wolnego :D :ploom: Matury są cool dla tych którzy ich nie zdają(jeszcze). 2 dni wolnego na testy gim. 2 na matury pisemne i w ch.. na ustne. Browarku nadchodze!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 PLÓM!! jestem jush spowrotem :D więc plómkam razem z wami :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 PLÓM! Jutro matura :? :Plóm: Poplumkajmy za naszych maturzystow na forum m.in za mnie :) :ploom: :plum: :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 OK!!!!!!! PLÓM za abiturientów :D:D:D :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...