Gość Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 joz wiem na skrzyzowaniu alieji krakowskich z taka ulica qrde nie pamietam nazwy ale to jest duze skrzyzowanie z wiaduktem i niedaleko jest salon citroena tam czesto stoji ceizarowka z duzym napisem "suchy lód" trza sie przyjzec czy niema na niej jakiegos telefonu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Hej dajcie jakies wstepne wyniki i jakis opis moda napiecia dla pamieci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 myslisz ze ktos ci da opis moda zeby sobie konkurecje zwiekszyc ;) zajzyj na xtremesystems.org Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 ja sie pochwale zrobilem wszytkie V-mody :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 No to się dołączam do konkurencji :D GF 256 w domku Może dzisiaj pierwsze próby ;) Muszę go trochę miedzia obłożyć :P Startuję w kategorii SDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Wolalbym zebys w DDR startowal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Wolalbym zebys w DDR startowal:D coś wymyślę (czytaj kupię) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seb@ Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Kiedy bądą jakieś wyniki :?: :?: Tak naprawde to dopiero teraz zobaczyłem ten topic pomysł mi się podoba może nawet sam spróbuje... :D Mam możliwość dostania Creativa Gf. DDR albo Asusa GTS może nawet wystartuje w dwóch kategoriach. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darius Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 a kiedy będzie finał? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2004 a kiedy będzie finał?planowo na zlocie w dziwnowie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Oddam w dobre ręce CLAP-a z DVI i Tv-out 120@160 i 300@350 na piemieciach nie ma nic bo nie było a z rdzenia zdejmuje orba bo mi potrzebny a widze ze jest zainteresowanie wiec proponuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Oddam w dobre ręce CLAP-a z DVI i Tv-out 120@160 i 300@350 na piemieciach nie ma nic bo nie było a z rdzenia zdejmuje orba bo mi potrzebny a widze ze jest zainteresowanie wiec proponuje To do dzialu "Sprzedam" a nie tutaj ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr_Misiek Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 ech tak siedze w pracy i strasznie haruje ze przeczytalem ten caly topic za jednym razem :D ostatnio mnie wzielo wlasnie na krecenie starych graf i nabylem GF2 Ti ale nie o tym mowa moze i ja sie przylacze i qpie kolejna grafe moze byc ciekawie :D a co do regulaminu to mimo iz nie dysponoje nawet WC jestem za tym zeby tylko platforma testowa byla taka sama dla wszystkich a co do grafy to: 1. chlodzona jak dla mnie moze byc i wscieklym moczem wazne zeby wyciagala 3D Markow tyle ile fabryka nie przewidziala w najostrzejszym OC tego typu kart :D 2. co do zasilania ?? moze byc i elektownia wazny jest tylko wynik w 3D Marku :D 3. co do zajmowania slotow PCI i mobilnosci chlodzenia?? moze wogole bez obudowy sie zlozy na stole bedzie wieksza mobilnosc i jazda :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Niedawno w lapki wpadla mi 256'ka.Posiada ona pamieci toshiby 5.4 ns, podobne jak montowane w hi-endowych kartach gf2 Canopus spectra F11 Identyczne kosci montowane sa w karcie o ktorej pisalem wyzej Mozna troche o tym polukac na: http://www.darkcrow.co.kr/Review/Review_Co...sp?board_idx=35 Z tego wynika ze memorki powinny standardowo isc na 185 mhz. narazie karta jest ogolocona z naklejek i radiatorow i czeka na jakis zestaw chlodzacy.Pamiatki z tego co mysle sa sdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Przyznaj sie co to za karta. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 No chyba mowie Mafisz ze ta co ja mam to 256'ka.Screen przedstawia karte F11 Gf2MX z takimi samymi pamiatkami jak na mojej 256'ce.I przyznaje sie ze moja karta to gf256... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Wiesz dobrze o co mi chodzi. Podaj nam producenta :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Mozna troche o tym polukac na: http://www.darkcrow.co.kr/Review/Review_Co...sp?board_idx=35 Z tego wynika ze memorki powinny standardowo isc na 185 mhz. narazie karta jest ogolocona z naklejek i radiatorow i czeka na jakis zestaw chlodzacy.Pamiatki z tego co mysle sa sdr. GF 256 na SDRAM to latają po 200MHz ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Może pozwolić na wszystkie mody i każdy rodzaj chłodzenia, przelutowywanie pamięci itp, ale po prostu nie robić żadnych nagród? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 mam nadzieje, że po fakcie przedstawicie wszystkie modyfikacje w swoich kartach oraz "przepisy" na vmody Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Myślałem że tak będzie zlot tuż tuż a regulaminu praktycznie zero. A szkoda bo chciałem Berqutowi troche plany pokrzyżować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 wiec podajcie moze jakies wyniki bo juz chyba pol roku podkrecacie te karty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neget Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 No niezle wyniki, nie powiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 wyniki karty mojej i aragorna = kilka mm kurzu :P lezy na polce juz hmmm pol roku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uwe300 Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 witam fajny pomysł z tym turniejem sam mam clap-a troche podkreconego 120@167 i pamiatki 286@350 zmieniłem radiator na gpu ale dam wc na gpu tylko gdyby mi ktoś powiedział jak zrobić moda na nap gpu i pamiatek. moze to troche lamerskie pytanie ale co daje ten quadro mod w riva tunerze moge karte ustawic jako geforce albo quadro jak dam quadro to jakies 100 pkt w 3dmarku2001 mniej chyba jako pierwszy podam ile mam pkt w 3d2k1 przed podkrecaniem ok3400 a teraz 4290 bardzo bylbym wdzieczny za te mody pozdrawiam aha jestem total new na tym forum i jedyne co mi sie nasuwa na powitanie to BERKRUT rulez total respect oby tak dalej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 ja mialem cos ponad 3100 pkt na 256 sdram :D podkrecona z 120/150 na 130/210 :D jutro się nad nią chyba pobawie :) wycisnolem tyle bez rzadnego modowania karty poprostu właczylem coolbitsy :D chlodzenie itp standart. ram to hhyundai 5,5ns 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 chce ktos kupic gf256 juz troche zmodowana ?? sa dolutowane koncdziory, przelutowane kondensatory kolo pamieci (sa na kabelkach) co umozliwia zalozenie duuzego radaitora i dolutowane kable do zewnetrznego zasilania dla zainteresowanych moge fotki podeslac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 a w końcu będzie rozdział na DDR i SDRAMY?? bo tak to sdramy nie mają szans :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 chyba turniej umarl smiercia naturalna skoro RaF chce sprzedac swojego zawodnika.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 no i spalilem karte :[ nie wytrzymala 150/220 :( ale 3d mark zdązył przejść i wyświetlił 3600 pkt! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...