cyganos king Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 (edytowane) lukasrz co to za dziwna obróbka tego pierwszego zdjęcia? nie chce mi się wierzyć że jakaś matryca może generować taki szum w słoneczny dzień :blink: ogólnie fotki jak fotki ale na + oprócz ostatniego, które strasznie przepalone AKa fajne foty, szkoda że pierwsza ma przepalone niebo Edytowane 20 Grudnia 2005 przez cyganos king Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 (edytowane) @King: Żebym miał Canona wtedy przy sobie to by to zdjęcie inaczej wyglądało B) Przypominam że wszystkie zdjęcia tu przedstawione sa robione idiot-kamera i jedno jest obrobione :wink: Ugh, troszke dużo tego, ale więcej chwilowo nie mam bo siedze u Babci a nie mam aparatu u siebie. I jeszcze ponawiam pytanie ze skanerem to wrzuce może ładniejsze z Canona :wink: To w jakiej rozdzielce skanować, skaner Primax Colorado Direct 9600(6 latek ma), problem jest taki że wychodza zdjęcia rozmazane itp(ps. wyczyściłem syzbe w zeszłą sobote ale jeszcze nie włączyłem :wink: ) Pozdrawiam fotografujących i oglądających :razz: Edytowane 20 Grudnia 2005 przez AKa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 (edytowane) lukasrz co to za dziwna obróbka tego pierwszego zdjęcia? nie chce mi się wierzyć że jakaś matryca może generować taki szum w słoneczny dzień :blink: ogólnie fotki jak fotki ale na + oprócz ostatniego, które strasznie przepalone AKa fajne foty, szkoda że pierwsza ma przepalone niebo co ty z tym przepalone ? nie zajarzyles efektu, fotka specialnie jest tak zrobiona ! zrozum efekt i znajdz w nim piękno ;) co by bylo jakby sfotografowal zwykly szary budynek ? nic..... a niebo edytowane na kompie. fotki robione nie byle jakim aparatem bo Canonem G5 Edytowane 20 Grudnia 2005 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 fotki robione nie byle jakim aparatem bo Canonem G5 hmm to zależy ... a zresztą przedstawiony szum foty sam za siebie mówi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 co ty z tym przepalone ? nie zajarzyles efektu, fotka specialnie jest tak zrobiona ! zrozum efekt i znajdz w nim piękno ;) co by bylo jakby sfotografowal zwykly szary budynek ? nic..... a niebo edytowane na kompie. fotki robione nie byle jakim aparatem bo Canonem G5 może po prostu efekt mi się nie spodobał :D dla mnie to jest przepalenie zresztą każdy ci to powie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frankes Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Tutaj macie moje koleżanki z szkoły: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Mi sie psuje aparat już, spodziewam się nowego na wigilie :P ale moim żęchem jeszcze pstrykam tego typu foty : Mi bardzo sie podoba foto niewiem jak wam, ja sie z niego ciesze bo ledwo je zrobiłem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) Nudziło mi się troszkę wieczorkiem, nie jest jakieś "pro" ale mi się podoba :) Alcatraz ;] --- Edytowane 28 Grudnia 2005 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Nudziło mi się troszkę wieczorkiem, nie jest jakieś "pro" ale mi się podoba :) Alcatraz ;] http://plfoto.com/zdjecia/812074.jpg te reflektory mogłeś lepiej wkleić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 racja , teraz to widze ;] fotę robiłem tak : -kratka samochodowa (grill) fotografowany od dołu na F 32 + oświetlenie właśnie tymi diodami od wewnętrznej strony ... i potem osobne zdjęcia reflektora (komórka) , x2 i wklejanie :] teraz większyłem gamma na 2.5 i widać "niedoklejki" :P mój błąd ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Maciek nei działa linek. Zdjęcie trochę po czasie i porywające też nie jest ale co tam :wink: . EXIF jest zachowany gdyby ktoś chciał :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) hmmm nie działa ? to daję alternatywny link z poprawioną wersją ;] ... Alcatraz ;] Edytowane 28 Grudnia 2005 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 moze nie jest to fotografia ale.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Oto moja krótka zabawa z aparatem siorki (sony s40) który jest totalnym idioten camera:| foty nic nie retuszowane. No to możecie mnie zjechać:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 moze nie jest to fotografia ale.... http://img486.imageshack.us/my.php?image=spiralduzeph5wk.jpg nie ten dział, poza tym brzydactwo.... temat tego topicu to Tweakowi fotografowie ! a nie Tweakowi graficy :lol: Troche fotek na czasie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 luksarz ten pokój na ostatnim zdjęciu taki niski czy na fotce tak wyszedł? ja nie lubię focenia w święta, każdy chce mieć super fotkę z choinką w tle :D a potem trza się męczyć PS żeby zdjęcie jakoś wyglądało. a mi się graficzka genghisa podoba, w czym robione? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 a mi się graficzka genghisa podoba, w czym robione? mnie również ... :) BTW : jak nie ten dział ? "Fotografia cyfrowa i grafika" a ten temat to przecież taka zbiorcza galeria :> więc pasuje ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 dziwnie to jakos widzisz :D pokoj ma ze 3m wysokosci albo wiecej, normalny pokoj :D nie wiem czemu jak patrze na ta ostatnia grafike genghiskhan'a mam ochote zwymiotowac ;) serio :D zdjęcie robiłeś z dołu? bo tak mi wygląda że taka perspektywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 tak minimalnie z dolu, siedzialem sobie na fotelu poprostu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) jeszcze ostatnia kwestia co do Pana który krytykował tą grafike: tez mógłbyś łaskawie nie mowic że chce Ci sie zygac na widok grafiki czyjejś bo to może byc dla kogoś obraźliwe. EOT:] fota też nie retuszowana. aparat znów Sony s-40 idioten kamera:( to znów poprosze o bluzgi:) PS Jak co to pojecie o fotografii mam zerowe (jesli te moje wypociny wogole nią mozna nazwac) wiec proszę o konstruktywną krytyke:D Edytowane 30 Grudnia 2005 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Ostatni raz proszę. Nawet mi się nie chce sprawdzać, kto zaczął. Przy następnej akcji każdego biorącego udział w takiej sprzeczce poczęstuje tygodniowym odpoczynkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 pochwale sie jednym z moich zdjec. robione z ciemnego korytarza, przez szklo terrarum, z reki -> badzcie litosciwi :) aparat: olympus c-350 zoom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Iguana iguana? Poznaj Anostomus anostomus ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 (edytowane) to jeszcze jedna woda ode mnie robiona kolejny raz idioten kamera sony s40:] oceniać i bluzgac :P Edytowane 29 Grudnia 2005 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 'Brudne' to zdjęcie. Jakby cały tył byłczarny to było by super :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 takie cuś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 (edytowane) Kilka fotek choinki i oświetlenia domu po dostaniu Canona A510 :) Zabawa z czasem naświetlania :lol2: EDIT: Tutaj jest link bo obraz zajmuje prawie 400kb. http://img425.imageshack.us/img425/6876/img01314hl.jpg Oceniajcie i komentujcie. Bluzgajcie i wytykajcie, może się czego nauczę B) Edytowane 29 Grudnia 2005 przez AKa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 3 i ostatnia fajne:) kiosk smieszny a reszta zwykła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 wariacje "świetlne" są fajne :) - fota genghiskhan'a i nr 3 AKa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 wariacje "świetlne" są fajne :) - fota genghiskhan'a i nr 3 AKato moje to tez fraktal tak jak poprzednio to zielone w muszelki:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...