fipa Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Wydaje mi sie, ze czasem warto takie małe obiekty przed cyknieciem makro psiknąć sprężonym powietrzem, wtedy nie bedzie paproszków ;) Ogolnie wypas ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Paproszki zamierzone. :) Działa wam to zdjęcie czy nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaszek Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 a co powiecie na to :>? link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Paproszki zamierzone. :) Działa wam to zdjęcie czy nie ?Dziala, a fajny motyw, niby tylko obiektyw, ale ciekawie wyszlo :>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Cosik ode mnie teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 HDR +architektura= ciekawy efekt :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Trochę zaszumiało, ale dodało zdjęciu uroku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 To jeszcze troche ode mnie ;) Jakby ktos chcial prosze o komentarz, chetnie poslucham. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Lukasrz fajne nasycenie kolorow, i w ogole takie ladne, nie za ciemne, nie za jasne, idealne, 3 pierwsze (ruiny) robia wrazenie, ale kolejne dwa nie zapieraja mnie w klacie :>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Lukasrz fajne nasycenie kolorow, i w ogole takie ladne, nie za ciemne, nie za jasne, idealne, 3 pierwsze (ruiny) robia wrazenie, ale kolejne dwa nie zapieraja mnie w klacie :>. thx :) kolory chrome + balans bieli fine jakby jakis posiadacz s5600 był ciekawy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Średnio udana próba robienia zdjęcia w nocy: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 (edytowane) Średnio udana próba robienia zdjęcia w nocy: [attachmentid=8 bedzie ladnie ale musisz dac przeslone powiedzmy na f/4.5 wtedy swiatla beda super wygladaly :] Edytowane 12 Sierpnia 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 hmmm.. macdonald i dworzec pks... bialystok ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 (edytowane) To jeszcze cos ;) Edytowane 12 Sierpnia 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 kompozycja troche leży... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 kompozycja troche leży... a co by tu mozna bylo na tych fotkach zmienic zeby bylo lepiej :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 w 2 fotce pien zajmuje polowe kadru... nie wiadac prawie lasu mozna by ciut odejsc zakomponowac pien na dole jakos... na 1 focie hmmm mozna by podjechac blizej bo w sumie nie ma na czym oka zawiesic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Troszke odpicowalem (glownie kolor nieba) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Ja takie pytanie z innej beczki - może mi ktoś podać mniej więcej jakie ustawienia RGB ma kolor krwi ludzkiej ? Nie umiem wpasować się tak +/- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 a co by tu mozna bylo na tych fotkach zmienic zeby bylo lepiej :>A mi sie podobaja, super... Jak zwykle :>. W pierwszej fotce, rzuca sie na oko lisc, ktory przypomina na poczatku jakiegos robaka ;]. W drugiej fotce, super drzewo, tylko szkoa, ze nie uchwyciles jakis jeszcze 10 cm w dol. Ogolnie bomba, naprawde super, gratuluje :>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 A mi sie podobaja, super... Jak zwykle :>. W pierwszej fotce, rzuca sie na oko lisc, ktory przypomina na poczatku jakiegos robaka ;]. W drugiej fotce, super drzewo, tylko szkoa, ze nie uchwyciles jakis jeszcze 10 cm w dol. Ogolnie bomba, naprawde super, gratuluje :>. Ciesze się :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Dokladnie bardzo fajne fotki lukasrz :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Dokladnie bardzo fajne fotki lukasrz :mrgreen: super ze czasem cos sie podoba =] jeszcze takie cos :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Kamien w PD rozprasza strasznie :) Gdyby nie on byloby fajnie i ostrosc na wode wtedy powinna byc bo jak rozumiem ona tutaj jest najwazniejsza. Jak robisz fotke strumyku to pokus sie o zastosowanie czasu 1/10 lub dluzszego, aby ladnie sie rozmyl. Bo tak wyglada na zamrozona galerete :) Wroc tam i daj dlugi czas!! :) Ps. Zielen ma troche nienaturalny kolor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 (edytowane) Kamien w PD rozprasza strasznie :) Gdyby nie on byloby fajnie i ostrosc na wode wtedy powinna byc bo jak rozumiem ona tutaj jest najwazniejsza. Jak robisz fotke strumyku to pokus sie o zastosowanie czasu 1/10 lub dluzszego, aby ladnie sie rozmyl. Bo tak wyglada na zamrozona galerete :) Wroc tam i daj dlugi czas!! :) Ps. Zielen ma troche nienaturalny kolor. Kamien w kadrze mial byc i mial dodawac uroku ale chyba nie wyszlo :D Niestety tam nie wroce bo to 170km ode mnie :D nie moglem pyknac zdjecia np z czasem 1s bo nie posiadam statywu :mad: Czasem mnie też drażnią kolory s5600, trzeba sie troche nagimnastykowac zeby foto bylo idealne, troche gotowki wpadnie pod koniec roku, myśle nad 350D KIT ale nie wiem co sądzić o standardowym obiektywie 18-55mm, nie wiem czy warto bo podobno nie jest najwyzszej klasy.... nie chce zamienic siekierki na kijek ;] Edytowane 13 Sierpnia 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 kitowiec bedzie napewno lepszy niz ten co masz w fuji ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Czasem mnie też drażnią kolory s5600, trzeba sie troche nagimnastykowac zeby foto bylo idealne, troche gotowki wpadnie pod koniec roku, myśle nad 350D KIT ale nie wiem co sądzić o standardowym obiektywie 18-55mm, nie wiem czy warto bo podobno nie jest najwyzszej klasy.... nie chce zamienic siekierki na kijek ;] Zawsze mozna kupic a610 :mrgreen: I wtedy miec poprostu dwa aparaty do "roznych celow" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zawsze mozna kupic a610 :mrgreen: I wtedy miec poprostu dwa aparaty do "roznych celow" ;) nie no cofac do a610 to ja sie nie bede :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 (edytowane) Zamiast 350D + kit, lepiej kupic D50 + 18-70 lub jeszcze lepiej d70s + 18-70 :) OT bedzie sie robic jak dalej ten temat bedzie sie drozyc, wiec lepiej zaloz temat o lustrzankach ;) (Chyba ze juz taki jest) Canon kit... lepiej zalozyc sloik od musztardy ;) Powyzej 30mm i F9 jest ostro :) Edytowane 13 Sierpnia 2006 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 dla fotoamatora kit bedzie wystarczajacy a lepiej kupic 350D ze wzgledu na matryce - o wiele lepsza niz w d50 czy nawet d70 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...