Gość per3z Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Ja mam wersje od Reloaded w ktorej nie ma domyslnie P106 i Corsy,ale spokojnie mozna przerzucic je z innej wersji i grac :) Ja aktualnie Corse mam,nawet fajna jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 @per3z daj jakiegoś linka do patch`a z tymi autami (P106 i Corsa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
approx Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Witam mam problem posiadam wersje gry UK+ patch 1,1 i nie moge sobie zapisac ustawien samochodu jak poustawiam sobie zawieszenie , silnik, turbo, itp. dam save i wyjde do gry i odrazu spowrotem to ustawiena auta ma na default .Co jest grane dlaczego to sie nie zapisuje??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 (edytowane) @per3z ??? ??? ??? skąd masz P106 i Corse ??? ??? ??? . Edytowane 4 Lutego 2005 przez MAGIC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 (edytowane) @per3z ??? ??? ??? skąd masz P106 i Corse ??? ??? ??? . 1256224[/snapback] @per3z <_< :) :-P :D oddaj / daj namiar / podziel się !!! Edytowane 4 Lutego 2005 przez Conti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Autka mozna znalezc na GameCopyWorld (poszukac trzeba, nie podaje konkretnego linka, gdyz serwery zmieniaja status, wybieramy serwer z Europy, potem Enter, potem szukamy "Game index" i wybieramy gre) Moderatorow prosze o wywalenie tego postu(lub linka w nim podanego), jesli uznaja ze narusza on regulamin forum (będą wiedziec dlaczego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 @per3z skąd masz P106 i Corse . 1256224[/snapback] Kupil oryginalna wersje europejska (tak jak ja), to ma Corse i 106. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 a ja mam orginała i nie mam P106 i Corsy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Witam, sorki że pewnie powtarzam pytanie, Za co dostaje się a wałściwie to za jakie zdjęcie topienie gumy czy jakieś pirłaty, w trybie gdy pedzimy do złotej gwaizdki i tam mamy zrobić zdjęce np, do jakiegoś czasopisma, za co dostajemy najwięcej kasy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka01 Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Witam, a ja mam taki prblem, odkryte wszystkie sklepy , przejechane wszystkie wyscigi (jak sie weźmie na world map w garazu to mama w 1i 2 stage'u wszystko complete ) nie mam juz co dalej przejchodzic, gra sie zatrzylamala, co mam dalej zrobic? nie ma na mapie zadnych misji, wyscigow i zakrytych sklepow, a najlepsze auto do kupienia to audi A3 ktore mam po tuningu na maxa tyle co mam odkryte, i gra stoi .... co dalej ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Witam, sorki że pewnie powtarzam pytanie, Za co dostaje się a wałściwie to za jakie zdjęcie topienie gumy czy jakieś pirłaty, w trybie gdy pedzimy do złotej gwaizdki i tam mamy zrobić zdjęce np, do jakiegoś czasopisma, za co dostajemy najwięcej kasy? 1257308[/snapback] czyliu może wiesz za co najlepiej płacą przy zdjęciach? Czemu Audi A3 ja jestem moze w połowie może pod koniec może w połowie niewiem bo niewiem jak to sprawdzić i pomykam audi TT tobie też to moge polecić :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 a ja mam orginała i nie mam P106 i Corsy :( 1257171[/snapback] Z tego wniosek, ze masz wersje amerykanska. Pewnie masz Civica i zdaje sie ze RSX'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 ile tu jest wszystkich furek i która jest po stuningowaniu najszybsza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szala18 Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 czy moglby mi kto wysłac SAVY z dobrym AUTKIEM, bo gre juz dawno przeszłem a teraz chce pograc po necie a nie chce od nowa zaczynac .... Z GORY THX mail: user12345@gmail.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 jak juz "przeszles" gre to przejdz sie po necie i poszukaj, jest wiele save'ow 100%... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość per3z Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Hm...jest ten dodatek z dwoma autkami,ktorych wam brakuje na torrencie,ma 25(?) mb i trzeba jedynie zastapic kilka plikow.W razie czego postaram sie wskazac namiary na niego :) co do oryginala-mylicie sie-mowie ze wersja od reloaded jest B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 ile tu jest wszystkich furek i która jest po stuningowaniu najszybsza? 1259338[/snapback] :lol: ja tu jeszcze jestem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 :lol: ja tu jeszcze jestem ? 1260637[/snapback] duzo jest furek :P a po stuningowaniu najszybsza jest wlasnie jedna z nich :lol: ...Skyline Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 niewiem co jest nie tak ale już mis ie w połowie gdzieś a moż ejuż koniec przynudza ta giera po stuningowaniu audi TT niemoge znajść nic co by miało lepsze osiągi jak moja furka ale i chyba niemam jeszcze wszystkich fur. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szala18 Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 czy moze ktos mi poslac savy na MAILa gdzie jest duzo kasy i gra w 100% ukonczona (niekoniecznie) bo chce na necie pograc .... PROSZE WAS O LINKA LUB WYSLIJCIE NA MAILA: user12345@gmail.com DZIEKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 co za koles :mur: z google nie umiesz korzystac? w necie sa setki stron, z ktorych mozesz save sciagnac :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szala18 Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 co za koles !! szukalem !! same trajnery i inne cheaty !! a ja chce normalne savy ..... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 jak przejde to moge ci podesłać jestem już chyba przy końcu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szala18 Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 dzieki GURU bede czekał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 bez komentarza http://www.nfszone.com/files.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Wrocław Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 bez komentarza 1262137[/snapback] Uwazam ze dobrze ze jest taka stronka. Przejrzyj ten temat. Jest tu kilkudziesiat osob ktore nie chca przechodzic gry tylko sobie "potuningowac" samochod! Musza wtedy tlumaczyc sie ze grali, ale musieli system przeinstalowac itp ;) :mur: Przynajmniej nie beda zasmiecac forum prosba o save'y! :) pozdroweczka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 najgorsze jest ich lenistwo i potrzeba by wszystko gotowe podawano im na tacy :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Hm...jest ten dodatek z dwoma autkami,ktorych wam brakuje na torrencie,ma 25(?) mb i trzeba jedynie zastapic kilka plikow.W razie czego postaram sie wskazac namiary na niego :) co do oryginala-mylicie sie-mowie ze wersja od reloaded jest B) 1260272[/snapback] popiszesz sobie za 7 dni dopiero. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 E tam pa co kupujemy gry po to żeby seva ściągnąć!?!? no nie ja tam wole sobie pośmigać nawysywać czasami na kierowciów jak mis spychają ale jest oki a co przesiedze przed kompem to moje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Znalazłem się w dziwnym momencie bo ani napisów ani misji alni wszystkiego odblokowane tz. ostatni wyścig był za 10000$ i tylko jedena furka chyba audi TT(?) i 5lap. I teraz brak żadnych misji na mapie i tu moje pytanko czy to już jest koniec gierki? jeszcze mam nie odblokowanenp w Tires->pierwsza paczka jest zablokowana druga działa pierwsza sie zwie Street Package a druga Pro package i ta pierwsza ma ikonke zamkniecia tak samo w breaks i weight reduction pierwsze są zamknięte a drugie nie. O czywiście gdy np. chce zamontować neon _> enigne neon także wyskakuje mi że nie zakupiłem ECU. drzwi nie moge modyfikowac itp... furek mam odblokowanych 29 i nie wiem czy tylko tyle tego już pograne? czy jeszcze giera się ciągnie? Ile jest furek w tej gierce? i za co się mam teraz zabrac ścigać inne samochody tuningowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...