kiaad Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 burnouta 3 ja mam :!: i nigdzie nie ma :evil: TEGO dema :( mam XBOXA i full ver. " burnouta 3" jeśli dobrze pamietam to demo jest only ps2no to wszstko wiadomo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 i co mo ktos juz fulla nfs ug2?? :lol: :lol: te demo wychodzi 26 czy 27 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 27,nie wiem kto sobie ubzdural ze 25,od poczatq byl owiadomo,ze jutro a nie wczoraj,ktos z was dostal trefne info,a te,ze wychodzi 27go bylo wiadomo od miesiaca,pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 27,nie wiem kto sobie ubzdural ze 25,od poczatq byl owiadomo,ze jutro a nie wczoraj,ktos z was dostal trefne info,a te,ze wychodzi 27go bylo wiadomo od miesiaca,pozdro chesz powedzeć że jutro będze demo NFS u2 ? :twisted: zarąbiście :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Kolejny filmik, jakaś lama za kierownicą http://www.gamershell.com/news/18151.html :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 za kierownicą? to w to cos da sie kierownica jezdzic ? :) heheheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 to w to cos da sie kierownica jezdzic ?Da sie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Ale lepiej prowadzi sie wozek za pomoca strzalek i cyfrowych padow, niz porzadnej kierownicy ... zenada :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Dla niektorych pewnie nie ,a dla niektorych pewnie tak :D To tak jak Ja nie mogłe sobie wyobrazic jakmozena grac w Piłke nie na padzie :D i cholercia mozna :D i sprawia to taką samą przyjemnośc z gry ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paain Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 ja się tylko pochwale że będe miał jutro fullwersje nfsu2 :D hmmm...... a skąd?? niewiem czy moge powiedzieć ale już za około 2 godzinki będe pykał w nowego nfs :D coś nie dzieli się wrażeniami z nowego NFS :lol: nieźle go gra wciągnęła :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 chyba mu sie nie dziwie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 :zonk: "Zła wiadomość w sprawie dema, jak wcześniej można bylo przeczytac w naszych newsach, na stronie www.nfsu2.de, była data 27.10.04, a teraz: :wisielec: "Wann die PC Demo kommt ist noch unklar!". Co znaczy: Data ukazania się dema jest nie znana". Chodzą w sieci jednak pogłoski, że demo trafi w nasze ręce 2.11.04. :baranek: Poczekamy zobaczymy." :zonk: http://www.nfsuzone.net/ i jeszcze coś lepszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 8O 8O kur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 NO TO MAMY DEMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :D :D :D A NIE MÓWIŁEM 26!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Jest, jest :http://www.eagames.com/official/nfs/underground2/us/editorial.jsp?src=downloads# 345mb ale czy komuś uda się teraz tam dobić? ja czekam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 ja sie dobiłem i mam 72kB/s SWEDEN 100mb sciagniete :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Nadchodzi NFS:U malo sie po nim nowego spodziewam, wiec dla mnie to hitem nie bedzie, ale pare nowych autek i ciekawostek jest do przyjecia. Niech moc bedzie z Wami, jutro sobie zagram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Cioły są z nich bo powinni to od razu wpuścić w jakiś P2p, bo z ftp to se można ssać :/, trzeba stać w kolejkach jak za komuny, mi idzie z ea 10-15 :?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Jest na torencie jak ktos chce :D Dokladniej to na www.3dgamers.com jest link :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 no niestety kolejki jak za komuny;] trzeba czekac az ktos sie zlituje i wrzuci na suprnovą;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Na suprnovej nie ma jeszcze bedzie zapewne jutro :) Sssij z tego torrenta co podalem chociaz ja sie dopchalem do ftp'a i idzie 77kb/s wiecej mi neo nie wyciaga ;) Za godzinke bede mial, a tu pasuje isc spac :( faken nie mieli kiedy tego wypuscic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 tak sse z tego co podałeś;] zauważ date wysłąnia twojego i mojego posta;] multimedia 100kb----> jutro sobie pogram;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Qrde zagrałbym już a tu wszędzie full servers :? Może ktoś już grał w to demo? Jak tak to pisać mi tu relacje bo umre czekając na to demo :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Linki do dema :arrow: http://www.plnehry.sk/hra.asp?id=1623 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 hehe no jak ktos moze opisac jak jeszcze nikt chyba nie zassal calego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Niech ktos da linka do torrenta to zassam to w 10 minut :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Widząc co sie teraz dzieje to aż się boję co będzie jak sie ukaże demko PES 4 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 www.gamershell.com ...ja juz zassałem cale....ze sweden sciagałem pozdro ....jeszcze nie właczalem :twisted: oj a jak pes 4 będzie oj....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 Niech ktos da linka do torrenta to zassam to w 10 minut :twisted: przeciez podalem nie czytales czy nie umiesz :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 na www.gamershell.com . nigdzie nie moge się wbić od godziny prawie 8O tymczasem stoje w kolejce na filefront.com zobaczymy jaki będzie transferek - jeszcze 11 min :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...