Varrol Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Zastanwiam się nad jedną sprawą - kumpel ma GF4 4200, gorszego procka i tatowanie Ramu połowę niższe, a gra chodzi mu lepiej niż na moim Radku 9500 modniętym i podkręconym na 350/624... - no w każdym razie tak twierdzi... Do tego mimo, że detale obniżyłem już 2 pozycje poniżej max, to czasem - np. na URLu przy lotnisku (tam gdzie te światła sa na drodze) gra mi tnie jak nie wiem - i w paru innych miejscach jeszcze. 3DMarki i wszystkie inne gry chodzą mi idealnie - a NFS wcale nie wygląda jakby wymagał tak mocnego sprzętu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Mi tez tak - w niekorych miejscach wyglada miodzio i chodzi 40fps mimo ze na ekranie duzo obiekrow itp, a w niektorych (z pozoru nie wymagajacych graficznie - ulr i streetX) spada nie przyzwoicie (nawet ponizej 20fps). Probowalem Nawet z detalami na sam dul zjechac, ale dalej w feralnych miescach troche fps spadaja (chodzi nie tak zeby sie nie dalo pograc) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 co do przycinania mam identycznie !! ..... pare osob wczesniej o tym wspominalo ......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOzi]K[ Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 */*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/ Mam pytanko czy moznliwa jest w jakis sposob rozgrywka 2 graczy na jednym kompie cos takiego jak w ps2? tylko ze na pc? I czy przy zakupie nowego samochodu trzeba kupowac dla niego wszystko nowe czy mozna wyciagnac ze starego?np po przez zaznaczenie stock w sklepie? dzieki /*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_dade Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Wyłączcie motion blur i efekt błyszczenia samochodów i nie będzie szans że gra będzie chodzić mało płynnie (na radku 9800pro mam 40fps przy 1600x1200 najwyższym AA i wyłączonymi tymi opcjami) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Ta gra jest do bani. Komputer oszukuje jak dziki. Nagle pare metrow przed meta "kierowcy" komputerowi odkrywaja ze maja pedal gazu w samochodach. Czlowiek prowadzi przez caly wyscig a tu kilka metrow przed meta nagle topnieje przewaga 5 sek. i komputer wpada pierwszy na mete. Tak samo jest na autostradzie, dogonic zaden problem, wyprzedza sie z ogromna roznica predkosci ale juz zgubic nie ma bata. Trzyma sie na zderzaku jak dziki i znow pare metrow przed meta nie wiadomo skad odkrywa ze jest cos takiego jak pedal gazu. Juz normalnie mnie krew zalewa. Albo jest dobry i caly czas prowadzi albo jest cienias i daje mi wygrac z pol minutowa przewaga a nie takie jawne oszukiwanie. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaIrek Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Powiedzcie mi czemu ja nie mam odblokowanego Wide body Kits jezeli skończyłem gre w 100%Powiedzcie mi czemu ja nie mam odblokowanego Wide body Kits jezeli skończyłem gre w 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 co do przycinania mam identycznie !! ..... pare osob wczesniej o tym wspominalo ......... U mnie to samo, w centrum miasta smiga jak szalony, choc jest tam sporo neonow, lampek itp, a w niektorych URL'ach StreetXach, gdzie niby nic takiego nie ma, zwalnia do zenujacej ilosci fpsow :/ Ale co tam, przeszedlem NFS jakis czas temu, wiec niech sie inni martwia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 @dexter już pisałem wcześniej, że komputer oszukuje, w pierwszej części było to samo, a komputer oszukuje po to, żeby cały czas była walka... moim zdaniem to jest dobre... tylko czy faktycznie nie byłoby lepiej gdyby jeździł naprawde dobrze, ale fair? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Jakas dziwna ta gra. Skonczylem ja wszystkie czesci odblokowane, a jest napsiane ze przeszedlem 64% Jezdzilem szukalem wyscigow ktorych nie ma na mapie ale nic nie znalazlem. :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 masz 10 gwiazdek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek78 Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Dzięki wszystkim za pomoc - teraz sobie w koncu program... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luksec Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Witam Panowie!!! Mój problem jest już rozwiązany(załatwiłem sobie inną wersję inst.) I szczerze powiem że mój sprzęt mnie zaskoczył!Chodzi naprawdę dobrze!!!Wszystkie opcje na full i nie zwalnia!Patch się przydał. I poprostu mnie wciągnęło!!! Szkoda ze praca w tym wszystkim przeszkadza:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 masz 10 gwiazdek?Ta, 10 gwiazdek, wszystkie częsci odblokowane, gre skonczona ale przeszedlem 64% :lol: o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Kup SUV-a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Elo :) Mam wielka prosbe zalatwilem wlasnie gfx 4 mx440 64mb i nie mam czasu przeczytac calgo topicu, powiedzcie czy mozliwe jest w jakis sposob aby rozmywal sie obraz podczas gdy wlaczam nitro ?? tak jak na radeonach ?? Dzieki z gory Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Przykro mi :( Żaden GeForce MX nie obsłuży ci tego w grze. I nic na to nie poradzisz :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Niczym ?? zadna emulacja softwearowa ?? a chociaz moze ten dym z nitro lepiej wygladal jak samochod stoi w miejscu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Mam problem! Dostalem esa ze mam dwie nowe sesje do magazynu, ale postanowilem ze zrobie je pozniej i najpierw jeszcze pojezdze w wyscigach zeby kase zarobic jeszcze cos wiecej do auta dorzuce zeby bylo ponad 5* no i jak skonczylem wyscigi to otwarl mi sie nowy STAGE i poprzednie sesje sie usunely, czy jest jakas mozliwosc ich przywrocenia czy przez to nie osiagne juz 100% Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 O ile mi wiadomo niczym. Nie można mieć czegoś w grze, czego karta nam nie wygeneruje :wink: Jedyna rada to taka: niekupuj GF4 MX tylko jakiegoś Radka 9000 wzwyż... ja ten błąd popełniłem :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zene Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 O ile mi wiadomo niczym. Nie można mieć czegoś w grze, czego karta nam nie wygeneruje :wink: Jedyna rada to taka: niekupuj GF4 MX tylko jakiegoś Radka 9000 wzwyż... ja ten błąd popełniłem :cry:..Z tego co wyzej to raczej frn nvidi prowadzi w tej grze :D BTW Na moim sprzecie ustawielm wszystko na maxa OPROCZ antyaliasingu(niepleny) i jest gites.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Mam problem! Dostalem esa ze mam dwie nowe sesje do magazynu, ale postanowilem ze zrobie je pozniej i najpierw jeszcze pojezdze w wyscigach zeby kase zarobic jeszcze cos wiecej do auta dorzuce zeby bylo ponad 5* no i jak skonczylem wyscigi to otwarl mi sie nowy STAGE i poprzednie sesje sie usunely, czy jest jakas mozliwosc ich przywrocenia czy przez to nie osiagne juz 100% Pozdrawiam! :( Mam identyczny problem, czy da się jakoś wrócić do tamtych wyścigów :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 nie wiem czy ktos poruszal ta kwestie, ale jakie auto waszym zdaniem jest najbrzydsze w tej grze? ...mysle ze Ford Focus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Najbrzydsze?? Moim zdaniem Mazda Miata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaIrek Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Jakas dziwna ta gra. Skonczylem ja wszystkie czesci odblokowane, a jest napsiane ze przeszedlem 64% Jezdzilem szukalem wyscigow ktorych nie ma na mapie ale nic nie znalazlem. :roll: Gra nie jest dziwna tylko skaczyłeś podstawową część gry czyli jeździłęś po mieście i kończyłęś wszystko a żeby mieć 100% musisz wejść do world map w garażu i tam skaczyć wszystkie Not complete i bedziesz miał tak jak ja 100%. A powiedzcie czemu nie mogę zainstalowac patchu alby grac przez neta jak prubuje zainstalowac to pokacuje się błąd "Old File not found. However, a file of the same name was found. No update done since file contects do not match." i nie moge przez nata grac weście napiszcie bo gre skaczyłę i chciałbym przez neta grać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Bo patch potrzebuje oryginalnego pliku .exe a nie cracka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaIrek Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 aha a co mam zrobic żeby grac przez neta bo w jedynce grałem na cracku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 A powiedzcie czemu nie mogę zainstalowac patchu alby grac przez neta jak prubuje zainstalowac to pokacuje się błąd "Old File not found. However, a file of the same name was found. No update done since file contects do not match." i nie moge przez nata grac weście napiszcie bo gre skaczyłę i chciałbym przez neta grać A masz oryginała czy pirata? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaIrek Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 dobra sciagnołem sobie patcha na cracka i działa tylko że jak właczam mojego użytkownika pokazuje sie "Your cd ke cannot be authenticated. Make you sure your key is entered correctly and not already been used to authentlicated another account." Czyli że muj cd key nie jest zaśwaidaczony. Wyrabiają mi pewnien muj klucz jest wprowadzany prawidłowo i nie już używany. nic z tego nia kapuje jak kkotś wie lub miał taki problem to niech odpisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaIrek Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 A ja mam włąśnie pirata ale w jedence ściagnołem sobie patcha i grałem non stop na necie. A w ogóle można grac na piracie w NFSU2?? ============= regulamin - zapoznaj się z zasadami nim cos napiszesz następnym razem. edited by gnz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...