zeberko Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Chcąc wrócić na główną stronę po wybraniu loga TWEAK.PL lub wybraniu ze ścieżki dostępu Forum Strona Główna jest kwas i mam komunikat phpBB : Critical Error Could not connect to the database Przeglądarka Opera 7.23 wracam za pomocą strzałek nawigacyjnych przeglądarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 tez tak mialem przed jakimis 2h ale teraz dziala. opera 7.23 en. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 To raczej tymczasowy blad albo Twoj proxy cos zalapal glupiego i nie chce sie odswiezyc (refresh sproboj) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Podczepie sie pod temat. Jak chce wejsc na ostatnio strone topica Pokaz swoja twarz to wywala ze nie ma takiego postu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 bylo. Naprawi sie jak sie pojawi nowy post - zrabany algorytm wyliczania ilosci stron po skasowaniu jakiegos postu z danego topicu w phpBB. Poprawie jakos w lipcu/sierpniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 [....] Jak chce wejsc na ostatnio strone topica Pokaz swoja twarz to wywala ze nie ma takiego postu. Wydaje mi się, że jest to pochodna ostatniego padu zasilania. Bazy nie są jeszcze do końca spójne. Zauważyłem pewną prawidłowość. Gdy topic zbliża się do następnej strony, napisanie posta powoduje wystawienie nowej strony z zapisem posta na porzedniej. Link operuje przekierowaniem do strony, która niby już jest, ale nie ma na niej jeszcze postów. I stąd pojawiają się zonki. W takim przypadku trzeba po prostu wejść na przedostatnią stronę topica i można wszystko przeczytać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Szkoda tylko, że powiadomienie na mejla przychodzi do nieaktywnej strony. Wtedy musisz się pobawić aby do tej stronki dojść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Szkoda tylko, że powiadomienie na mejla przychodzi do nieaktywnej strony. Wtedy musisz się pobawić aby do tej stronki dojść.Wystarczy tylko odjąć 30 od liczby na końcu adresu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Chwilowa sprawa albo coś się z przeglądarce popaprało, wylogowałem się na Bartku a zalogowałem na Duronie wszystko chodzi jak w książkach piszą dodam tylko że Bartek udostępnia net dla Durona Niewiesz co to Bartek patrz podpis ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...