grzechuk Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2014 twistet ska zdobyles ksiazke/papier do tego ostrza? bo tez chce zaklinacza wbic, a mam juz 19 poziom:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2014 Powiem szczerze, że nawet nie wiem, bo jak dostałem questa (ja byłem na 13 lvl) to miałem już część składników. Brakowało mi właśnie książki i 2 esencji ognia czy czegoś takiego. Z książką łatwizna, bo odpowiednio Vivienn, Dorian i Solas mają właściwe książki. Wystarczy się do nich przejść i gdzieś obok nich będą leżeć - przeczytasz i już :) Co do składników to esencje zdobyłem na świętej równinie z tych takich zielonych demonów co się plączą po okolicy, albo przy riftach. Resztę nie wiem gdzie znalazłem, bo już miałem pełno pierdół w plecaku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2014 jakoś olałem łażenie po twierdzy, już to załatwiłem, dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek.p Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 Robię sobie konkurencję, ale co tam: Jest do wygrania kolekcjonerka inkwizycji, za zrobienie ciekawej gęby w edytorze postaci http://www.cdaction.pl/news-40418/konkurs-zrob-fajnapostac-w-dragon-age-inkwizycja-wygraj-kolekcjonerke.html, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 Robię sobie konkurencję, ale co tam: Jest do wygrania kolekcjonerka inkwizycji, za zrobienie ciekawej gęby w edytorze postaci http://www.cdaction.pl/news-40418/konkurs-zrob-fajnapostac-w-dragon-age-inkwizycja-wygraj-kolekcjonerke.html, Obstawiam że będzie: Duke Lara Croft Gordon Freeman Blazkowicz może: 47 Kratos Mario [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) Ogólnie gra wciąga. Jest dużo lepsza niż część druga, jednak słabsza niż część pierwsza. Ogólnie gra warta zagrania. Na minus: - sterowanie postaciami ( DAO był lepszy) - rozwój postaci ( w DAO był lepszy) - walka (bardziej zręcznościowa niż w jedynce) - za duże wymagania sprzętowe Na plus: - na pewno rozległy świat, szczególnie pierwsza lokacja Zaziemie - dobra grafika otaczającego świata reszta później jak sobie przypomnę. Po 36 godzinach grania mogę wystawić ocenę 76%. Edytowane 9 Grudnia 2014 przez Passt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek.p Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 Wyszedł patch. W końcu włosy wyglądają jak lego, w ogóle grafika na PC została cofnięta do poziomu xboxa360. Czekam na hotfixy przed drugim podejściem do gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) Podobno nowy patch ustawia na sztywno detale na Medium i obecnie wyjściem z tego jest dodanie do linii komend pliku rozruchowego: -ShaderSystem.ShaderQualityLevel <quality setting> w miejsce <quality setting> wstawiamy: Ultra High Medium Low Na przykład -ShaderSystem.ShaderQualityLevel High źródło: http://forum.bioware.com/topic/532511-dragon-age-inquisition-patch-2/page-69?do=findComment&comment=18031083 Edytowane 10 Grudnia 2014 przez .PaVLo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enteriusz Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2014 Nie no! Właśnie kończę FC4 i miałem zamiar pograć w DA:I, a tu słyszę, że patch, zamiast poprawiać, spieprza grę jeszcze bardziej. Super!!! Brawo Ea i Bioware!:PPPPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miczael Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2014 Witam Na jakie ustawienia mogę liczyć z hd 6970 i OC ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2014 Med/high @1080p bez MSAA jest prawdopodobne górną granicą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miczael Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2014 Med/high @1080p bez MSAA jest prawdopodobne górną granicą... dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2014 Kurde na PS4 zbugowali ostrze zaklinacza... :( Jak się wczyta grę, to ostrza nie widać przy atakach, trzeba zmienić lokację, żeby znowu zadziałało. Oby na dniach wydali jakiegoś fixa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 Panowie takie pytanko, czy na PS4 w Dragon Age da się grać w coop tak jak np. w Diablo III czyli mieć swój team i robić sobie razem questy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) Co by nie powiedzieć to grafika w tej grze jest wyśmienita. 9,5/10 . Edytowane 13 Grudnia 2014 przez Passt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 Co by nie powiedzieć to grafika w tej grze jest wyśmienita. 9,5/10 . Jest dobrze ale bez przesady. Lore jest bogaty, artystycznie jest przyjaźnie ale nie jestem przekonany aby dać więcej niż 9/10 za scenerię - bo jest czasem nierówna. Frostbyte wyszedł obronną ręką w kolejnej produkcji ale kilka bugów potrafi napsuć krwi. Czy to graficznych czy intreface. Boję się myśleć co może zaprezentować Wiesiek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 Ja mam za sobą ponad 40h gry i lvl 15. Ogólnie gra mi sie podoba, wciąga pomimo tego, że większość questów wg mnie to takie przynieś, podaj, pozamiataj. Graficznie mi się podoba, lokacje są ładne, rozległe i w miarę pomysłowe. Gorzej w wyglądem postaci, które pozostawiają sporo do życzenia. To czego mi brakuje to tajemniczości/magiczności, cholera nie wiem jak to nazwać. Czegoś co doświadczałem w Morrowindzie, gdzie można było trafić na przedziwne ruiny czy jaskinie, nie wiedząc co sie w nich kryje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Gdzie można zdobyć profit dla łotrzyka: szybkie ręce, dobre narzędzia ? Jest on potrzebny do otwierania zamkniętych drzwi Edytowane 15 Grudnia 2014 przez Passt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2014 W perkach inkwizycji na stole [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2014 konkretnie umiejętności od Leliany :) też jakiś czas temu tego szukałem, bo nie lubie jak mi zostają jakieś drzwi zamknięte :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2014 Gra przestała mi się uruchamiać. Miał ktoś podobny problem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2014 Nie aktualizowałeś sterów od NV? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2014 OK. Już wszystko hula. Były jakieś problemy z łączem ,czy serwerami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2014 Graliście już w ten niby dodatek do multi?? Jedyne co tam zauważyłem to kilka dodatkowych zwierzaków na mapach, to tyle czy coś mi nie działa jak powinno :P? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2014 u mnie multi nie dziala... zrywa polaczenie za kazdym razem... gre ukonczylem po 90h... zakonczenie typowo hollywoodzkie, troche malo plansz z dalszymi losami, szkoda tez, ze nie bylo interakcji z cala ekipa jak to mialo miejsce w efekcie masy (nikt mogl nie przezyc a i tak gra sie konczyla), historia z 2 pierwszych czesci - ja skojarzylem tylko alistaira jako krola, ale 1 gralem zaraz po premierze... na plus: ogrom questow, crafting, twierdza na minus: bugi, loadingi, wtornosc i monotonia sidequestow gra wyleciala z hdd, moze zagram znowu za 2-3 lata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthStan Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2014 Ja skończyłem po 98h. Końcówka dla osób znających uniwersum to mocny mindfuck. Jade drugie przejście qunari łotrzycą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2014 U mnie poczeka na jakąś wyprzedaż. Akurat może błędy poprawią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2014 U mnie poczeka na jakąś wyprzedaż. Akurat może błędy poprawią. Na tle Ubisoftu ta gra jest wzorem jeśli chodzi o wersję oddaną do tłoczni [; Drugie podejście tankiem 2h. Elf jako inkwizytorka ma ciekawe dialogi. Tak samo jak Iron Bull i Cole w drużynie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthStan Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2014 U mnie poczeka na jakąś wyprzedaż. Akurat może błędy poprawią. Przez 100h gry raz wywaliło mnie do pulpitu, także chyba nie jest tak źle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2014 gorzej było z bugami w questach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...